Eva

2K 108 0
                                    

La media sunt Eva si Lucas.

Ma gandesc la Lucas si sper ca totul sa fie bine.Nu mai stiu nimic de el de cand am primit mesajul.Nelinistea m-a cuprinde iar senzatia ca i s-ar putea intampla ceva rau nu dispare din sufletul meu.

Nu stiu daca fac bine daca il sun,stiu cat este de ocupat si nu vreau sa il deranjez.

Il sun pe Juan dar imi raspunde robotul.Nu am aflat nimic si nu pot inchide ochii pana nu vorbesc cu Lucas.Este aproape dimineață iar eu ma simt atat de obosită.Asez ibricul de cafea pe aragaz si dau focul la mic,in timp ce fac un dus rece ca sa imi revin mai repede.

Imi fac o cafea destul de tare si incerc sa sun din nou la Juan,dar fara nici un rezultat.

Trebuie sa merg la sectie.Trebuie sa stiu ca Lucas este bine.

Azi trebuie sa ma intalnesc si cu Alexander,dar nu am nici un chef.Acesti doi barbati m-au dat peste cap,nu ii pot uita si nici nu pot alege unul dintre ei.Sunt confuză si nici macar eu nu ma mai inteleg.Trebuie sa stiu ca Lucas e bine si trebuie sa imi continui sedintele cu Javier,care vor incepe de maine.Stiu ca el mă va ajuta sa gasesc răspunsurile pe care le caut si ma va ajuta sa imi inteleg sentimentele cu adevarat.

Desi nu am vrut sa recunosc,Javier m-a ajutat foarte mult in timpul sedintelor pe care le-am avut.Am căpătat incredere in mine si mi-am dat seama ca el este acolo doar sa ma ajute sa trec peste intamplarile oribile ce mi-au marcat copilăria si adolescența!

Acum nu mai tem de el,dar am incredere ca ma va ajuta in continuare sa ma inteleg pe mine insa-mi!

Comand repede un taxi si ii cer soferului sa mearga cat poate de repede.Nu am putut dormi toata noaptea iar oboseala incepe sa isi faca de cap.Stiu ca nu ma pot odihni pana nu aflu daca Lucas nu a pățit nimic rau.

Ajung in fata cladirii impunatoare si ii dau soferului un bacșiș mai mare decat trebuie.Intru in sectia de politie destul de mare si merg spre biroul lui Lucas.

- Nu puteti intra domnișoară,seful lipsește iar eu nu stiu cine sunteti!Imi spune femeia care este mai degrabă o tanara destul de frumoasă.

- Eu sunt iubita sefului tau,Eva!Incerc sa ma prezint.

- Atunci ma scuzati,cred ca ar trebuie sa vă explice unul dintre colegii mei ce sa intamplat cu seful nostru.Va rog sa luati loc!Imi spune in timp ce dispare din fata mea la fel de repede cum a aparut.

In fata mea apare un sergent in uniformă,se prezintă si incepe sa imi spună ceva ce banuiam deja ca s-a intamplat!

Lucas a fost impuscat in timpul operatiunii de aseara.Iar stare lui este destul de critica.

Incerc sa ma ridic de pe scaun,dar fac cunostiinta cu podeaua rece.Stiu ca e din cauza oboselii si din cauza starii lui Lucas.

Ma trezesc intr-un salon de spital,incerc sa ma ridic dar ametesc la loc.

Il zaresc pe Juan in ceata,dupa care imaginea lui incepe sa fie mai clara.Este langa mine.

- Unde naiba ai fost?Ai ideie de cate ori te-am sunat?Lucas cum este?Incep sa tip la el destul de tare.

- Nu am putut sa te anunt.A fost operat,dar stare lui este destul de critica.Trebuie sa asteptam.Imi pare rau!Imi spune Juan dar nu pot sa il cred,nu stiu unde naiba a fost,dar nici nu il pot uita pentru tot ce sa intamplat.

- Poti sa iesi afara si fa cumva sa il vad pe Lucas.Nu vreau sa te vad!Pleaca si  lasa-ma singură.Incep sa strig el.
Daca Lucas pateste ceva te omor cu mâinile mele!Inchid ochii si incerc sa ma odihnesc.Calmantele incep sa isi faca efectul si adorm destul de repede.O sa fiu linistita doar cand Lucas va fi in afara pericolului.Nu il pot pierde,m-as pierde si pe mine,odată cu el!El este puterea mea ca sa merg mai departe.

Inimi ranite(finalizată) Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum