Lucas

2.1K 101 0
                                    

M-am saturat de acest spital.Vreau sa ajung acasa cat mai repede.Vreau sa fiu cu Eva in vacanta pe care am planificat-o.Doar noi doi,atat imi doresc!Sunt singur in salon dupa ce Albert mi-a facut toate analizele posibile si imposibile.Vrea sa fie sigur ca nu am nimic,dar el inca nu stie ca eu nu mai am timp sa mai stau sa astept rezultatul analizelor.O sa plec de aici chiar si fara ca el sa fie de acord.Daca mai vrea sa ma tina in acest spital poate doar sa ma lege de pat.Nu mai suport asistentele care stau mereu pe capul meu si nici faptul ca ma indoapa cu atatea medicamente de parca as fi cobaiul lor.Am mai fost in aceasa situatie dar asta reprezinta o parte din serviciul meu.Nu e prima data cand am fost impuscat dar deja incep sa detest spitalele.Stau singur in salon de peste trei ore si nimeni nu mai trece pe aici in afara de faimoasele asistente care ma sorb din priviri.Oi fi eu frumos,dar acum sunt internat aici din alte cauze.Iar daca ar fi Eva aici sigur le-ar sugruma daca ar vede cum ma privesc.Si nici Juan nu mai apare,sigur este ocupat cu iubita lui sau este pe la sectie.Eu mor aici de plictiseala inchis intre patru peretii.Cei de aici oare nu stiu ca viata mea este umpluta cu adrenalina si ca eu nu pot sa stau locului nici macar cinci minute.

Bineînțeles ca pot sta locului mai mult dar asta dor atunci cand Eva este in bratele mele.

Ii fac semn asistentei sa se apropie si ii cer sa ma ajute sa ies macar putin in curtea spitalului.Simt ca ma sufoc daca mai stau mult pe aici.

- Dar nu va pot lasa sa iesiti afara,dl. doctor o sa ma certe.Mai
asteptati putin pana vine in vizita.Imi spune asistena.

- Ori ma ajuti sa ies de aici,ori ma tarasc singur pana afara si tot ies din acest salon,iar Albert oricum o sa afle si tot pe tine o sa cada vina.Acum fa ce vrei,ori incerci sa ma ajuti ori nu?

Se gandeste si ma ajuta sa ma urc intr-un carut cu rotile si sa ajung afara.As fi coborat singur,dar inca nu mi-am recuperat puterile,iar durerile de cap nu vor sa imi mai dea pace.Nu mai sunt atat de intense si incep sa le suport cat de cat.Sper sa dispara cat mai repede.

Uitasem cat de bine este afara,soarele straluceste iar eu respir in sfarsit aer liber dupa atatea zile de stat in pat.

Astazi e ultima zi in care mai stau in acest spital,cu sau fara voia lui Albert maine dimineata sigur voi pleca de aici.

- Ce cauti aici?Imi spune cea care este precum un inger pt mine.

- Am iesit la plimbare.Incepe sa ma bufneasca rasul si chiar nu ma pot abtine sa nu o fac atunci cand vad ce fata face cand am inceput sa vorbesc.Daca ar putea m-ar tine inchisa in acest spital pana cand Albert ii confirma ca totul este in regula.

Ii fac asistentei semn sa plece,vreau sa raman singur cu Eva.Ea este tot ce am nevoie,pt a ma vindeca complet de toate.

- Chiar nu inteleg de ce nu poti sta linistit in salon sa ma astepti,am lipsit chiar atat de mult?Si nu mai rade!imi spune ea.

- Iar tu ai putea sa taci si sa ma saruti,as face-o eu dar nu pot sa ma ridic de aici.Mi-a fost atat de dor de tine,iubita mea!

Ne plimbam prin curtea spitalului destul de mult,iar eu ma bucur ca am reusit sa o fac sa zambeasca.Imi dau seama ca nu i-a fost bine,cat timp am fost in coma,dar acum ca m-am trezit, voi trai sa o fac cu adevarat fericita.

- Trebuie sa intram,e destul de tarziu Lucas.Mai iesim maine daca vrei?

- Maine voi pleca de aici.Sunt in concediu si vom merge departe de aici.Doar noi doi...

- Dar Albert...

- Nu ma intereseaza ce zice el si nu glumesc Eva!Daca trebuie sa mai vin pe aici,o sa vin atunci cand ne vom intoarce din vacanta.

Telefonul incepe sa ii vibreze in buzunar iar eu deja stiu cine o suna.
Vrea sa intrerupa apelul dar ii fac semn sa raspunda.

- Spune-i ca va vedeti in seara asta,dar trebuie sa renunti la el.Uita-te bine la mine Eva,doua saptamani vreau sa stai doar cu mine,sa fim doar noi doi.Dupa ce ne intoarcem din vacanta poti sa faci ce vrei,te rog Eva?

- Iti promit!Imi spune si stiu ca se va tine de cuvant.Nu o vreau in preajma lui dar nici nu o pot tine cu forta langa mine,daca ea nu vrea.

O privesc in ochii si ii mangai obrajii in palmele mele in timp ce ii spun cat inseamna ea pt. mine.

- Uita-te in ochii mei Eva si priveste-ma bine.Nu te pot obliga
sa stai langa mine,oricat de mult te iubesc.Vreau doar putin timp pentru noi doi.Vreau doar sa iti demonstrez cat de mult te iubesc!

Inimi ranite(finalizată) Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum