Eva

2K 104 0
                                    

Alexander ma trage in salon si ma aseaza pe un scaun aproape de patul unde sta Lucas.De parca eu as fi cea care trebuie sa dau explicatii si nu ei!As vrea sa ii urasc pe toti trei pentru ce mi-au facut dar nu pot,toti sunt aproape de inima mea chiar daca m-au ranit din nou.

- Spune-ti ceva?Ce va uitati la mine ca prostii,stiti ca m-ati mintit din nou!Strig la ei...
Ati stiut tot timpul cine sunt cu adevarat si v-ati jucat cu mine dupa proprile voastre reguli,acum e randul meu sa ma joc cu voi dar dupa regulile mele.Imi sterg lacrimile ce vreau sa iasa afara din jurul ochilor si ma abtin din greu sa nu plang.Ii atintesc cu privirea pe cei trei si incep din nou sa vorbesc.

- Vreau sa imi spunet-i tot adevarul oricat de dureros ar fi.Dar nu acum,pot sa astept pana ce Lucas o sa isi revina complet.Am asteptat pana acuma pot sa mai astept putin,si inca ceva fara minciuni.Ii amenint eu pe cei trei din fata mea.

In sfarsit apare si doctorul,iar noi trebuie sa iesim afara din salon.Ma ridic de pe scaun dupa ce au iesit Alexander si Jaun si ma apropii incet de patul unde este asezat Lucas.Stiu ca nu am mult timp la dispozitie deoarece Albert trebuie sa il consulte dar ma grabesc cat pot eu de repede.

- O sa fie bine blondul meu,important este ca tu te-ai trezit.Restul o sa se rezolva mai tarziu.Nu pot sa zic ca nu m-ati ranit dar incerc sa va inteleg pe toti trei.O sa astept sa imi spui totul atunci cand vei cu adevarat bine.Trebuie sa ies dar sa stii ca voi fi in spatele usii si voi sta acolo pana cand voi putea intra sa te vad din nou.
 
Il sarut pe obraz si ma intorc cu spatele catre el pentru a putea iesi afara pe hol.

Ma prinde usor de mana si ma trage inapoi.

- Iarta-ma!Stiu ca trebuia sa iti pun tot adevarul dar mi-a fost frica sa nu te pierd.Acum stiu cat de mult am gresit.O sa poti sa treci peste toate minciunile pe care ti le-am spus?Imi spune Lucas cu un glas stins.Stiu ca are nevoie de timp ca sa se puna din nou pe picioare.

- O sa incerc,dar nu pentru tot ce ai facut pentru mine,ci pentru ca te iubesc atat de mult incat te-as ierta pentru tot ce mi-ai face.

Afara ma asteapta cei doi,Alex si Juan iar eu astept cu nerabdare sa imi spuna tot ce au de zis.In sfarsit voi afla cine sunt cu adevarat,voi afla toate raspunsurile la intrebarile pe care mi le-am pus de atata timp.

Vrem sa mergem la cafeneaua ce se afla in spital pentru a putea vorbi in liniste,dar intre noi apare o blonda insipida pe care eu nu o suport.Nu este de ajuns ca imi strica toate planurile si il mai si saruta pe Alexander de fata cu mine.

Si de fapt nu asta ma deranjeza,doar faptul ca este aceiasi blonda care acum cateva luni se tinea scai sa fie din nou cu Lucas.

- Ce dracu se intampla aici!Mai am putin si sar la gatul blondei,chiar nu se poate ca Alex sa aleaga toate tarturile dupa el.Nu sunt geloasa pe el,eu l-am ales pe Lucas si stiu deja ca el este tot ce imi doresc.Dar pe blonda din fata mea chiar nu o pot suporta.

- Laura e iubita mea,si ar trebui sa te obisnuiesti cu asta Eva.O sa o vezi mai des in jurul meu de acum inainte.E o poveste lunga,dar  o sa incerc sa iti spun doar esentialul ca sa intelegi ce a fost cu adevarat intre mine,ea si Lucas. 

Laura a fost iubita lui Lucas,trebuiau sa se casatoreasca iar eu am intervenit intre ei.Ea s-a indragostit de mine iar eu tot ce am vrut sa fac a fost doar sa o indepartez de Lucas.Eram gelos pe ei doi si am vrut sa le stric relatie.Eram pe atunci adolescenti,iar asta a fost doar o joaca ce ne-a ranit pe amandoi.Stiu ca nu o iubea cu afevarat dar a fost femeia cu care vroia sa isi intemeieze atunci o famile.

Eu vroiam sa o folosec doar pentru o noapte in patul meu.Si doar atat a fost.Cei doi s-au despartit din cauza mea iar eu nici macar nu mi-am asumat responsabilitatea pentru fiul meu.Eu am fost primul barbat din viata ei,iar ea a ramas insarcinata dupa prima noapte cu fiul meu.Lucas a alungat-o din viata lui,dar trebuie sa ii multumesc ca a ajutat-o sa imi creasca fiul.Iar tot ce s-a intamplat intre noi trei m-a ajutat sa inteleg ca nu trebuie sa imi dau familia la o parte.Si asa am ajuns sa fim din nou impreruna.

- Chiar nu pot sa cred ce aud!Nu pot sa ma bag intre voi doi dar nici nu pot sa accept ca sa o vad mereu prin preajma noastra.Dar promit ca voi incerca sa ma inteleg bine cu ea.Acum vreau sa aflu tot ce tine de mine de trecutul mei,fara minciuni si ocolisuri.Vreau sa aud doar purul   
adevar oricat de mult m-ar putea durea.

Inimi ranite(finalizată) Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum