Juan

1.8K 100 0
                                    

Ma trezesc intr-o camera
unde totul este vopsit in alb.Incerc să imi deschid ochii iar vederea imi este neclară si durerea insuportabila de cap nu ma lasa in pace.Zaresc pe cineva in halat alb,iar acea persoana pare a fi Eva.Cred ca sunt la spital deoarece sunt inconjurat de multe aparate care bipaie intruna iar in jurul meu sunt multe asistente .Eva vrea sa plece din salon dar incerc să o prind de mana ca sa o opresc.

Pare fericita ca m-am trezit iar apoi ma consulta si imi cere sa nu vorbesc prea mult.Nu stiu cum am ajuns aici si nici nu imi amintesc prea multe.Eva este doctor acum iar eu imi dau seama ca nu m-am trezit de foarte  mult timp.

Durerile de cap se accentueaza si imi apar mici imagini din noaptea in care a murit Lucas.
Incerc sa vorbesc dar nu reusesc sa spun prea multe.

- Eva!Lucas,Lucas a mur....doar atat reusesc sa spun iar ochii mi se inchid la loc.
 
Ma trezesc din nou nu stiu dupa câte ore si privesc întreg salonul cu speranta să o întâlnesc din nou pe Eva.
Vreau să imi spună tot ce s-a intampla si de ce ma aflau în acest salon de spital.Durerea de cap a mai dispărut,dar imi amintesc anumite lucruri nu tocmai plăcute din noaptea în care am fost împușcat împreună cu Lucas.

Aud voci și imi îndrept privirea spre usa salonului.Intra Eva cu cineva care imi pare cunoscut și stau foarte mult de vorba,încă nu au vazut că m-am trezit.Incerc să imi dau seama cine e cu ea dar încă nu il pot vedea deoarece sta cu spatele la mine.Doar ascult discutia lor si incerc să imi dau seama cine e cel care este alături de Eva.Unde e Lucas si de ce ea este cu altcineva.

- Liniștește-te iubito,ti-am zis că Juan o să se trezească și ca o să fie din nou bine!Eram îngrijorat pentru tine și nu am mai rezistat să stau singur in casa.
Trebuia să stiu ce faci de aceea am venit aici!

-Sunt bine,astept doar că Juan să deschidă din nou ochii si să stiu că este in siguranta.Alex cum e?Imi este dor de el și de abia astept să ajung acasa ca să îl îmbrățișez.

- Fiul nostru este bine.E băiat mare Eva,nu trebuie să îl aliniați atât de mult.Tot ce ma îngrijorează este ca Alexander sa nu îi facă rau si mai ales sa nu se atingă de tine!Tu esti totul pentru mine,doamnă Melloni.Eu nu pot exista fara tine.

- Nici macar o secunda!Începe Eva sa rada în timp ce îi adresează cuvintele celui cu care vorbește.

- Nici macar atât!Tu esti parte din mine iar daca tu ai lipsi din viata mea eu nu as mai fi complet fara tine.Trebuie să plec iubito,dar vreau să fii diseară acasă.Te rog Eva,imi este foarte dor de tine!

Tipul o îmbrățișează si își iau la revedere.Partea bună este ca mi-am dat seama cine este el.Santiago Melloni este un tip bun.El este cel care l-a ajutat pe Lucas sa descopere adevarul despre Alexander.

Acum imi amintesc tot ce s-a intamplat in noaptea in care eu si Lucas am fost împușcați.

Alexander a vrut sa ne omoare pe amândoi.Daca eu sunt aici înseamnă ca Lucas a murit si Alexander ne-a manevrat pe toti cum a vrut.

Stiu ca si Santiago trebuia să fie in acea seara cu noi dar problemele cu soția sa l-au împiedicat să ne fie alături.
Lucas s-a inteles cu Santiago sa afle totul despre ce pune Alexander la cale.Lucas inca nu avea incredere in fratele sau atunci cand s-au împăcat.

Stiu sigur ca Sebastian știe tot adevărul despre ce vrea să faca Don in continuare.Alexander este un om periculos iar Eva trebuie să stea cat mai departe de el.

Acum ca Santiago e lângă ea stiu ca nu o sa pățească nimic.El este un om corect,iar daca o iubeste pe Eva o va apara de răutățile lui Alexander.

Eva se apropie de patul unde stau eu si își da seama ca m-am trezit.Ma consulta din nou si își da seama ca imi voi reveni mai repede decât a crezut.Stam de vorba câteva ore bune si imi spune ca am stat patru ani in comă în acest pat de spital.Am aflat de la ea cat de mult a suferit atunci cand l-a pierdut pe Lucas si copilul pe care trebuiau să îl aibă împreună.Mi-a spus și ca Laura s-a omorât iar micuțul Alex a rămas in grija ei și ca acum il creste împreună  cu Sebastian.

S-a căsătorit cu el doar pentru a se răzbună pe cel care i-a luat marea dragoste,dar a ajuns să se îndrăgostesca de el.Și-a dat seama ca Sebastian e nevinovat,si ca de fapt Alexander i-a luat viata lui Lucas folosindu-se de Laura!Tot ce vrea Alexander este sa o aibă pe Eva,vrea ca ea să fie a lui.Stiu ca este obsedat de ea și ca o sa le facă rau tuturor persoanelor aflate lângă ea.

Dupa ce terminam de povestit tot trecutul Eva pleacă acasă,iar eu rămân tot in acest pat de salon ca sa imi recăpătat puterea si sa o iau din nou de la capăt.Trebuie să o ajut pe Eva in privința lui Alexander.Nu il pot lasa sa ii distrugă din nou fericirea.

Fratele meu oricum nu mai este,iar eu trebuie sa o protejez in continuare pe Eva.
I-am promis asta celui mai bun prieten al meu si o sa ma țin de cuvant!

Inimi ranite(finalizată) Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum