Eva

1.9K 97 0
                                    

Sunt total confuza si nu inteleg ce se intampla cu mine.Alexander m-a dat complet peste cap.Aseara a fost atat de frumos iar totul sa terminat atat de urat.Am plecat de la hotel mai mult dezbracata si stiu ca nu pot aparea acasa in falul asta.Opresc la un magazin si imi iau ceva de imbracat iar de acolo merg direct unde imi este locul.

Ajung acasa si vreau sa merg in camera mea dar sunt oprita de tatal socru.

- Vreau sa vorbim!Vreau sa ma asculti si nu vreau sa ne certam.Vreau sa vorbesc cu tine de la tata la fiica asa ca te rog sa ma asculti.Ce a mai patit si asta?Imi spun in gand.

- O sa incerc sa va ascult desi nu va promit nimic!Chiar nu aveam nevoie să ascult pe nimeni.Mergem in sufragerie si ne asezam pe canapea unde ascult tot ce imi zice socrul meu,omul care mi-a omorat propria mama.Il urasc dar incerc sa ascult tot ce imi spune!O fac doar pentru Sebastian.

- Eu nu sunt cine crezi tu Eva.Stiu ca nu ti-ai pierdut memoria si stiu de ce esti in casa asta.Stiu la fel de bine cat de mult ma urasti dar eu iti vreau doar binele si nu am vrut sa iti fac rau niciodata.Nu eu am omorat-o pe mama ta asa cum crezi tu.O iubeam mai mult decat propria mea viata.M-a inselat cu tatal tau dar crede-ma ca eu nu i-am facut nimic.A fost un simplu accident si toata lumea a dat vina pe mine.Incerc sa il opresc,dar prefer sa il ascult pana la capat.Tatal tau a incercat sa ma omoare iar mama ta m-a aparat cu propria viata.Nu am fost inchis,dar pot sa iti jur ca preferam sa primesc eu glontul ala de o mie de ori in locul ei.Tatal tau s-a sinucis si el dupa o saptamana dupa ce a murit mama.S-a simtit vinovat pentru moartea ei si si-a pus capat zilelor,iar tu ai ajuns la orfelinat.

Te-am cautat dar nu au vrut sa mi te dea deoarece m-au invinovatit de moartea mamei tale.

Apoi au aparut alte probleme cu familia celui mai bun prieten al meu.Familia Cruz....

Nu stiu daca ma crezi sau nu dar iti spun sa ai grija cu Alexander,sar putea sa iti faca rau.El nu este asa cum crezi tu si ar trebui sa incerci sa te indepartezi de el!

Lacrimile incep sa imi curga dar mai am nevoie de niste raspunsuri care ma framanta de atâta timp!

-Vreau sa va intreb ce s-a intamplat acum patru ani.Vreau sa stiu cine l-a omorat pe Lucas?A fost Alexander?Vreau sa imi ziceti adevarul.

-Nu a fost el dar a fost sotia lui Laura Cruz.Femeia nu era in toate mintile si de asta a vrut sa ii omoare pe cei doi.De ce crezi ca s-a sinucis?

- Se simtea vinovata pt. ce a facut.Acum inteleg de ce a lasat scrisoarea de ramas bun si de fiul lor a ramas cu mine!

- Vezi ca ti-ai dat seama si singura!Trebuie sa plec Eva dar te rog sa imi asculti sfaturile si o sa vezi ca am dreptate.Te asteapta sotul tau sus si e ingrijorat pt. tine.Te rog sa mergi sa vorbesti cu el,nu are nici o vina de situatia in care ne aflam cu toții!

Santiago pleaca iar eu urc in camera mea unde il gasesc Sebastian ingrijorat din cauza mea.

Alerg in bratele lui si ii cer sa ma stranga cat de tare poate.Am nevoie sa ma simt protejata.

-Esti bine?Nu imi spune ca ai patit ceva,unde iti tii telefonul Eva,te-am sunat toata seara.Nu am stiut nimic de tine.

- Vreau sa facem dragoste!Ii spun privindu-l in ochi.Fara alte explicatii.

- Nu vreau sa iti para rau.Stii ca am m-ai facut si nu am fost pe masura asteptarilor tale.Nu vreau sa regreti,vreau doar sa fii fericita!

- Tu nu ai nici o problema eu sunt de vina pentru tot.Trecutul nu ma lasa sa merg mai departe dar stiu ca tu nu o sa ma ranesti niciodata!Vreau sa ma iubesti si sa ma faci sa uit de toate.Vreau sa fii langa mine,am atata nevoie de tine.

Am facut dragoste cu Sebastian si m-am lasat purtata de val.Stiu ca nu il iubesc dar nici nu pot sa renunt la el.Daca as divorta de el as pierde singurul lucru bun din viata mea.

- Te iubesc Eva!Ma saruta si vrea sa plece dar il prind de mana si il trag inapoi in pat.

- Unde pleci!Vreau sa mai stai aici cu mine.Te rog nu pleca!Am nevoie de tine.Anastasia poate sa mai astepte.Stiu ca ea este cealalta persoana din viata lui,dar acum am nevoie de el mai mult ca niciodata.

- Nu stiu ce vrei Eva!Astazi ma vrei,maine ma alungi.Sunt barbat si oricat de mult te-as iubi am si eu nevoie nevoile mele.Nu imi spune ca esti geloasa?

-Te-am inselat!Aseara am fost cu Alexander si de asta nu ti-am raspuns la telefon.Ii marturisec adevarul.

- Eu nu te tin legata de mine.Poti sa faci ce vrei,dar nu vreau sa dispari fara ca nimeni sa nu stie unde esti.Vreau sa fii fericita si daca vrei iti pot acorda divortul ca sa fii o femeie libera si sa iti incepi o noua viata alaturi de altcineva.

- Dar eu nu vreau sa divortam,vreau doar sa ne salvam casnicia.Si sa il crestem in continuare pe fiul nostru.

Noaptea petrecuta cu Alexander m-a facut sa gandresc altfel.Acum stiu ca Sebastian merita mult mai mult de atat din partea mea.O sa imi respect barbatul si casnicia.Si nimeni nu o sa se bage intre noi doi!

Inimi ranite(finalizată) Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum