Carolina

1.9K 100 1
                                    

Am aflat ca Alexander este la spital sa o vada pe Eva asa ca am decis sa merg si eu acolo.

Eva nu ma suporta si m-ar omori cu proprile ei maini daca ar putea.I-am facut viata imposibila de cand s-a insurat cu fratele meu dar chiar nu ma pot abtine,asa sunt eu.

Intru in cabinetul ei si il gasesc pe Alexander sarutand-o,le fac poza pe telefon si o amenint pe Eva ca ii voi spune totul fratelui meu.
Alexander incearca sa imi tina apararea,iar ea ne da afara din cabinet.

- Ce zici,mergem sa mancam iar pe urma venim si ii spunem adevarul Evei?Ii spun eu lui Alexander.

- Bine dar sa fie prin apropiere,te las pe tine sa alegi!Eu nu cunosc prea bine orasul.Imi spune Alexander!

- Este un restaurant bun chiar dupa colt,sunt sigur ca iti va placea.
Ajungem la restaurant destul de repede si comand pentru amandoi mancarea mea preferata.Stiu ca o sa ii placa.Asteptam cateva minute si suntem serviti.
Este atat de buna incat mai am o inghititura si cred ca o sa ma bag si in farfuria lui Alexander.
Dar brusc imi piere pofta de mancare cand imi aud prietenul vorbind.

-De ce nu mi-ai spus ca Eva si fiul meu traiesc?Incepe sa strige la mine.Ai stiut tot timpul si mi-ai ascuns adevarul.La naiba!Ti-ai batut joc de mine Carolina in tot acest timp.

- Eu doar te-am ajutat,te-am salvat de la moarte acum patru ani iar tu imi zici ca mi-am batut joc de tine.Datorita mie ai vazut-o pe Eva in casa fratelui meu,e sotia fratelui meu.Am riscat totul pentru tine Alexander!Incep sa strig la el.

Cred ca plang pentru prima data si e prima data cand un barbat ma raneste cu adevarat.Alexander este special pentru mine si l-am ajutat atat de mult incat mi-am dat propria familie la o parte din cauza lui.

Stiu ca de mult o iubeste pe Eva,iar fiul sau este totul pentru el.L-am cunoscut pe Alexander acum patru ani inconstient,la marginea orasului abandonat pe un camp.Era impuscat de mai multe ori si nu eram sigura ca mai traieste.Atunci nu aveam pe nimeni care sa ma ajute iar eu am ajuns acolo doar dintr-o coincidenta.
Nu stiam la cine sa sun dar am gasit pe jos o carte de vizita cu urme de sange si cu greu am descifrat numarul de telefon ce se afla pe ea.

Mi-a raspuns un domn pe nume Javier si a facut tot posibilul ca necunoscutul pe care l-am gasit sa supravietuiasca.Nu stiam nimic despre el dar nici nu am putut sa plec din spital pana cand nu am aflat ca o sa fie bine.

Apoi am disparut din viata lui si mi-am vazut de ale mele.Nu am spus nimanui despre el,nici macar familiei mele.M-am trezit cu el in fata usii mele dupa cateva luni multumindu-mi ca i-am salvat viata si de atunci am devenit prieteni buni.L-am ajutat sa isi caute familia iar de aici a inceput sa se complice totul.Eu am aflat ca familia mea nu este de fapt a mea si ca Alexander este cu adevarat fratele meu.Am aflat ca parintii mei adevarati au murit impreuna cu cel de-al doilea frate al meu Lucas.Si ca Santiago Melloni cel care m-a crescut mi-a omorat parintii pe care nu am reusit sa ii cunosc.Dupa mult timp am aflat ca Eva a fost prima sotie a lui Lucas si cea de-a doua sotie a fratelui meu Sebastian.Si pe deasupra Alexander o iubeste nebuneste.Iar ea sta in casa tatalui meu iar eu locuiesc in aceiasi casa cu ei.Stiu ca i-am ascuns ca Eva traieste dar nu am avut alta solutie,tatal meu nu poate sa stie ca Alexander traieste altfel ar fi in pericol.Imi iau geanta de pe scaun si imi sterg lacrimile apoi o iau la fuga din restaurant.Alexander striga la mine dar nu reuseste sa ma mai opreasca.

Inimi ranite(finalizată) Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum