Sebastian

1.7K 89 0
                                    

Sunt atat de fericit ca Eva zambeste dupa atat timp.
Stiam ca se va bucura de tot ce i-am pregatit chiar daca mi-a luat ceva timp.

Nu sunt chiar tipul romantic care ii pregateste orice iubitei dar incerc sa ma comformez cu situatia data.Sau incep sa fiu un barbat romantic datorita Evei.

Imi impreunez degete cu mana ei si mergem mai departe sa descoperim micuta cabana.In mijlocul ei se afla urmatoarea surpriza,o masa micuta cu mici lumanari aprinse dar acoperita cu merinde bogate.

- Vino!Trebuie sa mancam,iar mie chiar imi este o foame de lup.Ii spun frumoasei mele sotii.

- Cand ai pregatit toate astea?Desi este atat de micuta pe atat este de primitoare aceasta casuta.Totul este simplu si atat de frumos.Petalele,lumanarile,masuta unde o sa mancam sunt superbe.Stiu ca nu trebuie sa ai bani pentru a fi fericit iar tu tocmai mi-ai demonstrat asta.Ai facut totul atat de simplu si de frumos.Este perfect!Imi spune Eva zambind.

Noua ne plac lucrurile simple si stiam ca nici macar un restaurant luxos nu o va face atat de fericita,cat o vor face lucrurile cu adevarat simple.

Iau doua perne de pe canapea si le asez in jurul mesei.Ciocnim un pahar de sampanie si luam cina in liniste departe de orasul aglomerat.

Ne asezam pe canapea si incepem sa povestim tot ce ne-a adus impreuna.Este destul de tarziu asa ca este timpul sa mergem sa ne odihnim.Imi iau iubita si mergem direct catre patul aflat in aceiasi camaruta micuta.
Asternuturile sunt si ele pline de petale de trandafiri,iar in jurul patului am pus multe lumanari aprinse.O asez pe Eva pe pat si merg sa sting lumina.Acum ea este data doar de flacara lumanarilor care ii da o caldura magnifica micutei cabane din lemn.Am vrut ca totul sa iasa perfect si se pare ca am reusit.Privirea Evei imi spune totul.Stiu cand este fericita si cand este trista.

Ma asez incet in spatele iubitei mele,o strang in brate iar ea se lasa usor cu capul peste umerii mei. O tachinez in timp ce o sarut,apoi ii prind buzele intre gura mea si incerc sa nu le mai dau drumul niciodata daca as putea.

Ii sarut umerii goi si incep usor sa ii deschi dfermoarul rochite cat pot eu de incet.Isi prinde parul intre maini iar eu ii sarut fiecare parte din spatele ei perfect pe masura ce incep sa ii desfac fermoarul rochitei.

Se ridica de pe pat si rochita ii cade jos pe podeaua rece ramanand doar in lenjeria intima ce ii acopera corpul perfect.

Se aseaza din nou langa mine si ma saruta in timp ce incearca sa imi deschida nasturii de la camasa.Dar intr-un final mii rupe pe toti si imi arunca camasa pe jos.

Ii mangai sanii si ii dau jos doar o cupa de la sutien.Incep sa ii sug sfarcul de la sanul ramas liber iar pe celalalt il mangai si il tachinez prin materialul care a ramas acoperit.
Ii dau sutienul jos de tot dar nu renunt asa de repede la sanii care imi fac iubita sa geama de placere.Ii mangai si ii rasfat pe fiecare in parte.Se aseaza cu picioarele in jurul meu iar penisul meu este fericit sa isi primeasca recompensa.Dar stiu ca inca nu este timpul ca sa se bucure cu adevarat.

Eva ma saruta si ma impinge pe asternuturile moi.
Stiu ce vrea sa fac asa ca o las bucuros sa isi continuie treaba.

Imi da pantalonii jos,dupa care imi mangaie masculinitatea prin perechea de boxeri ramasi pe mine.Se intoarce din nou la buzele mele si ma saruta cu limba cercetandu-mi cu grija fiecare colt al gurii.

Ma predau ei si o las sa faca ce vrea din mine.Imi ia mainile si le leaga cu ceva deasupra capului meu.Stiam eu ca iubita mea este o adevarata felina in pat.

Se intoarce din nou la mijlocul meu si face ca boxerii ce imi acopera masculinitatea sa dispara cat mai repede de pe mine.Imi atinge varful penisului cu limba iar eu nu mai pot rezista atunci cand incepe sa il suga cu miscari de du-te-vino.
Reusesc sa imi scot mainile legate de dupa cap si le pun in jur taliei ei pana ce o aduc din nou in fata mea.Imi da drumul la maini si se aseaza din nou cu picioarele in jurul talie mele.Ne sarutam nebuneste minute in sir,iar de pe pat ajungem direct pe podeaua rece.Voiam sa o intreb daca a terminat cu nebuniile dar mi-am dat singur seama ca nu.Ma ridica de jos si ma seaza pe un scaun pe care il gaseste prin camera.Vreau sa ma ridic de pe el dar imi face semn ca nu am voie.
Isi cauta telefonul iar cand il gaseste pune muzica el,apoi incepe sa danseze lasciv in fata mea.Sanii imi fac cu ochiul si de abia astept sa ii devorez din nou. Isi scoate bichinii in fata mea si ii arunca direct in bratele mele iar vaginul ei ajunge direct in penisul meu.

Ma saruta apoi isi aseaza mainile in jurul capului meu ca sa se sprijine iar eu sa ma pot ridica de pe scaun. O asez pe pat,incep sa ii mangai si sa ii sarut sanii perfecti apoi imi pregatesc penisul pentru marea intrare.O penetrez incet la inceput,iar apoi penisul meu ia viteza in cautarea fericirii supreme.Eva incepe sa geama de fercire iar eu o urmez din urma atingand cote maxime.Orgasmul are loc între noi,iar între timp adormim unul langa celalalt.Corpurile noastre goale ramanand imbratisate pana dimineata.

Inimi ranite(finalizată) Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum