EvA

2.8K 116 1
                                    

Atingerea lui ma face sa vibrez din toate încheieturile si nu pot uita orele minunate ce au trecut.
El este tot ce mi-am dorit vreodata,acum sunt a lui iar asta ar trebui sa ma faca cu adevarat fericita.

Il iubesc dar totusi ma simt atat de vinovata.Nu il pot uita pe Alexander desi blondul meu ocupa un loc special in inima.Este atat de bun si atent cu mine incat a reusit sa-mi vindece ranile din trecut.
A reusit in sfarsit sa imi deschida inima si sa poposeasca in ea.
Fiecare atingere a lui este perfecta si stie exact ce imi doresc atunci cand este langa mine.

El si Juan sunt totul pentru mine.Sunt singuri care m-au ajutat atunci eram atat de singura intr-o lume atat de rea.

Iar Lucas mi-a cucerit inima plina de rani fiind alaturi de mine neconditionat.

- Te iubesc!Imi sopteste in timp ce mainile lui imi inconjoara talia subtire.

- Si eu te iubesc si iti multumesc ca esti alaturi de mine!Nu stiu ce as face fara tine.Ii spun zambind...

- Asta inseamna ca sunt un norocos,am cea mai frumoasa femeie langa mine.Cum a fost la petrecere?Mi-am facut griji pentru tine!

Imi spune el iar eu chiar nu stiu ce sa ii raspund.Nu ii pot spune ca Alexander mi-a placut atat de mult incat nu mi-l mai pot scoate din minte!

- A fost bine,l-am cunoscut,nu stiu daca el m-a recunoscut pe mine.Am stat de vorba,m-a condus pana aici si c-am atat!Îi spun eu.

- Stie foarte bine cine esti dar nu a vrut sa recunoasca!Omul asta este nebun dupa tine si va face orice ca sa fii a lui.
Nu stiu ce naiba a fost in capul meu cand ti-am zis sa ma ajuti sa ma razbun pe el.Tu trebuie sa stai cat mai departe de el!Incepe sa tipe la mine iar eu incerc sa il calmez.Trebuie sa inteleaga ca nu mai sunt acea fetita naiva si singura de care toti isi bateau joc cum vroiau.
Iubirea lui m-a facut sa am incredere in mine si sa fiu o femeie puternica!

- Eu cred doar ca esti gelos si nu suporti ca altcineva sa fie langa mine.A fost decizia mea sa il cunosc,vreau doar sa imi cunosc trecutul.Vreau sa stiu de ce ma vrea atat de mult,sigur sunt mai multe la mijloc,iar el cu siguranta stie mai multe despre mine.Vreau doar sa stiu cine sunt,cer prea mult?

- Nu iubirea mea,dar nu vreau sa suferi.Vreau doar sa zambesti mereu!Alexander te va face doar sa suferi,nu il cunosti si nu stii de ce este in stare sa faca doar ca sa fii a lui.

- Atunci povesteste-mi trecutul tau,spune-mi tot ce s-a intamplat intre voi doi?
Vreau sa inteleg de ce va urati atat de mult?Îi spun eu blondului din fata mea.

- E o poveste lunga,mai pot sa stau doar o ora aici cu tine,trebuie sa ma intorc la sectie!Dar voi incerca sa iti spun totul de la inceput.Incearca sa ma asculti fara sa ma intrerupi,te rog!

Totul a inceput cu multi ani in urma.Aveam noua ani atunci cand parintii mei l-au adoptat pe Alexander.
El fiind cu patru ani mai mic decat mine.Parintii lui au fost gasiti morti in curtea casei.Stiu doar ca nu a fost vorba de sinucidere,au fost amandoi omorati cu sange rece.
Alexander a vazut tot ce s-a intamplat in acea seara blestemata dar din cauza socului nu isi mai aduce nimic aminte!Parintii lui erau prieteni foarte buni de famile cu parintii mei,iar ei au decis sa il adopte si l-au crescut ca pe propiul copil.
De aici au inceput si problemele.
Sora mea Caroline a disparut din casa la scurt timp dupa ce l-au adoptat pe el.Avea doar trei ani si nimeni nu a mai vazut-o de atunci.Mama a innebunit de durere si a suferit in tacere ani de zile.Familia noastra s-a destramat,tata nu mai venea pe acasa,iar daca venea nu il vedeai treaz aproape niciodata!Noi am crescut si am vazut doar partea intunecata a lucrurilor.Am facut multe ilegalitati si am trecut amandoi de partea mafiei.Am ajuns sa fim cei mai puternici iar parinti nostri oricat au incercat nu ne mai puteau aduce pe cale cea buna.Si-au revenit dupa multi ani,dar noi eram deja de partea diavolului.Nu ne putea opri nimic.Asta pana intr-o zi,atunci cand te-am scos din mainile lui.Faceam pe atunci de toate,omoram daca era nevoie,ma drogam de multe ori dar niciodata nu abuzam de femei.

Alexander se ocupa de ele,iar cand te-am vazut acolo pe tine stiam ca trebuie sa te scot cu orice pret!A platit o avere ca sa te aiba si era innebunit dupa tine.
Iar eu am platit scump cand te-am scos de acolo.Am ajuns acasa si mi-am gasit parintii morti intr-o balta de sange.Nu am putut sa mai fac nimic pentru ei.Stiam cine i-a omorat dar nu aveam dovezi ca sa demonstrez in fata legii ca el este vinovat de moartea parintilor mei.

Politia m-a arestat pe mine,amprentele gasite langa cadavrele lor reci erau ale mele.
Mi-a inscenat totul si mi-a promis ca se va razbuna pentru tot ce i-am facut.

Am primit opt ani de inchisoare,dar pedeapsa sa redus la cinci ani dupa recurs.

Juan te-a protejat in tot acest timp,iar eu nu am putut sa fiu langa tine si sa iti spun cine sunt cu adevarat.

A trebuit sa stau sapte ani departe de tine.Primii cinci in inchisoare,iar ultimii doi ani i-am petrecut in fata legii.Am intrat in politie dupa ce l-am tradat pe Alexander,am spus tot ce stiam despre el si fiecare plan ce il avea planificat.

Am reusit sa ii stric o parte din afacerile ilegale si a suferit multe pierderi materiale,dar nu am reusit sa il inchid niciodata pentru ce a facut.

Tot ce vreau este sa plateasca pentru moartea parintilor mei,ei nu au avut nici o vina pentru tot ce am facut eu!

- Imi pare rau!Incep sa plang atat de tare incat nu ma pot opri,nu imi vine sa cred tot ce mi-a spus Lucas.Eu am crezut ca am crescut in iad,dar blondul meu a trecut prin focurile iadului.
Cata suferinta,eu nu am avut parinti de cand ma stiu,iar el a ramas fara ei din cauza fratelui vitreg.

- Te rog,iubirea mea linisteste-te!Toate au trecut desi suferinta inca a ramas adanc in inimile noastre.Am suferit destul si trebuie sa mergem inainte,trebuie sa fim fericiti.Te iubesc Eva!

- Si eu te iubesc!Te rog,ramai langa mine...adorm in bratele lui atat de calde,suspinand!


Asta este doar o parte din trecutul lui Lucas.Ce va face Eva cand va descoperi ca blondul ei nu este exact cine crede ea?Cititi in continuare si veti afla ce se intampla intre cei trei Lucas,Eva,Alexander!

Inimi ranite(finalizată) Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum