A doua zi

2K 94 7
                                    

Ma trezesc cu dureri insuportabile,totul e alb in jurul iar peste tot miroase doar a medicamente.Imi dau seama ca ma aflu la spital si sunt foarte ingrijorata pentru Lucas.Nu mai stiu nimic de el de aseara,iar Santiago a avut grija sa imi tipareasca teama in suflet.

Imi este atat de frica ca mi-a luat tot ce am avut eu mai drag.Imi este frica ca blondul meu nu mai este printre noi.
Nu este nimeni in salon iar eu incerc sa ma ridic dar cad iar in pat.Durerile sunt insuportabile iar corpul ma doare din toate incheieturile.

Apare Albert sa ma consulte dar imi dau seama din atitudinea lui ca ceva nu este in regula.

- Unde este Lucas?Unde naiba este Lucas?Strig mai tare...poate imi raspunde

- Totul este in regula,trebuie sa te calmezi Eva!imi spune.

- Tu te uiti la tine cum arati,nimic nu este in regula!Tu nu esti in regula Albert si imi spui mie sa ma linistesc.Spune-mi ce imi ascunzi?

- Eva,te rog!

Stiu ca nu imi va spune nimic oricat de mult as incerca si stiu ca incearca sa ma protejeze,dar eu trebuie sa stiu ce s-a intamplat cu cel care imi lumina zilele,ce s-a intamplat cu adevarat cu dragostea vietii mele.Albert e distrus iar daca Lucas ar fi bine stiu ca ar fi aici alaturi de mine.Zaresc telecomanda de la televizor pe noptiera de langa pat si o iau cat pot de repede.Deoarece sunt singura in salon am si un mic televizor agatat sus de perete.Albert incearca sa mi-o ia dar nu reuseste.

Deschid televizorul si iau toate canalele la rand,pana gasesc programul de stiri.Adevarul ma cutremura si este mult mai crunt decat ma asteptam.

"Trebuie sa va anuntam ca politistul Lucas Smith si renumitul om de afacerei Alexander Cruz au murit aseara intr-un schimb de focuri.Lucas Smith a participat aseara intr-o misiune destul de periculoasa desi toti stim problemele de sanatate pe care le-a avut in ultimul timp,iar Alexander Cruz avea aseara un transport ilegal de droguri,el fiind denumit in lumea interlopa ca si inegalabilul Don.Cei doi erau cu adevarat frati desi erau separati in ceea ce faceau,unul era de partea legii iar celalalt se ocupa doar cu ilegalitatile.Aseara s-au impuscat intre ei,cineva din spatele lor le-a intins o capcana in care au cazut amandoi.O sa revenim in curand cu mai multe detalii!"

In momentul in care am auzit stirile am simtit ca mor.Am pierdut sarcina si pe omul pe care il iubeam cu adevarat.Au plecat amandoi,Lucas si Alex si nici macar nu m-au lasat sa ii vad pe ultimul lor drum,mi-au dat calmante pt. a trece pestre trauma petrecuta si m-au tinut zile in sir in spital ca sa imi pot reveni cat de cat.
Sunt vie dar totusi nu traiesc!Alex si Lucas nu mai sunt iar Juan se zbate intre viata si moarte,traieste doar cu ajutorul aparatelor si nu se stie cand se va trezi si daca o va face vreodata.

Dupa o luna de zile de la incident Laura s-a aruncat si ea in fata trenului,renuntand la tot ce mai avea.Depresia a omorat-o,iar singurul care se chinuie sa traiasca este fiul ei si a lui Alex.

Sarmanul a ramas o perioda la orfelinat,dupa ce am putut sa ma ocup eu de el in totalitate.
Nici eu nu sunt bine,traiesc cu ajutorul calmantelor si incerc sa ma vindec datorita copilului care a ramas in grija mea.

Dupa mult timp ma aflu pentru prima data la mormantul celor doi aprinzandu-le o lumanare si punandu-le la capatai cate un buchet de flori.

Nu stiu cum voi putea merge mai departe,dar pustiul care este alaturi de mine imi da putere sa ma renasc din propria cenusa.

Stiu ca asta este o noua sansa.Sansa de a fi mama!





Sfarsitul primei parti!!!Urmeaza si a doua parte dar cu un final mult mai fericit.In curand,povestea Evei continua...

Inimi ranite(finalizată) Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum