Sebastian

1.8K 100 0
                                    

Nu stiu ce s-a intamplat cu Eva.Ieri nu ma vroia langa ea iar astazi nu imi mai da drumul.

Trebuie sa il felicit pe Alexander pentru asta.Nu stiu ce i-a facut dar mi-a adus sotia din nou langa mine!

- La ce te gandesti?imi spune Eva.

- Nimic important,ii spun eu.

-Pleci undeva in seara?ma intreaba frumoasa mea sotie.

- Sunt doar al tau,iubito!Poti sa faci ce vrei din mine.

- Vreau sa fii langa mine si sa incercam sa ne salvam casnicia.Stii ca nu te iubesc dar mi-am dat seama ca nici nu pot sa pierd.Esti foarte important in.viata mea asa ca nu voi lasa pe nimeni sa mai intervina intre noi.Stiu ca nu ti-am acordat locul cuvenit in viata mea,dar de acum se vor schimba multe lucruri între noi.Vreau sa imi acorzi inca o sansa si iti promit ca nu vei regreta!

-Dar tu ai fost mereu prezenta in viata mea.Eu mereu te-am considerat sotia mea,chiar din prima clipa cand ai pasit in casa asta.Cum as putea sa renunt la tine cand te iubesc atat de mult.O sarut si o strang puternic in brate.Asta este tot ce mi-am dorit vreodata ca ea sa fie alaturi de mine.

- Atunci vreau sa iti marturisesc ca nu sunt amnezica asa cum credeti toti,dar ceva imi spune ca tu ai stiut totul de la inceput dar nu ai vrut sa imi zici.Azi am stat de vorba cu tatal tau si mi-a spus niste lucruri care m-au dat complet peste cap.
Mi-a spus ca nu el este cel care mi-a omorat mama si ca totul a fost un accident.Si nici nu a fost raspunzator de moartea lui Lucas.Iar eu nu stiu ce sa mai cred.Mi-a spus sa nu am incredere in Alexander si sa ma feresc de el!
Stiu ca Lucas nu mai este,dar Alexander face parte din trecutul meu.Alex este fiul lui iar eu nu pot sa renunta la el.Fiul meu este totul pentru mine.Oricat as incercat sa trec peste o sa fiu mereu prinsa intre trecutul meu.Am suferit atat de mult iar cand am fost fericita cu adevarat alaturi de Lucas,cineva a avut grija sa il ia din viata mea.Si odata cu el am pierdut rodul iubirii noastre si sansa de a mai fi mama.Crede-ma ca nu stiu ce sa mai cred si cu-i sa ii mai dau dreptate!Nu stiu cine spune adevarul si cine ma minte.Tu esti singurul in care am incredere si vreau sa cred ca tu ma poti face sa uit de toata suferinta prin care am trecut în toți acesti ani!

- O sa fie bine,iti promit!Doar lasa-ma sa fiu langa tine.Tata ti-a spus adevarul dar te vei convinge de asta cu timpul.Stiam ca iti amintesti totul,dar tata a vrut sa fii langa el.Doar asa a putut sa te protejeze,dar nu a putut sa ma protejeze pe mine sa ma indragostesc de tine.Iar Alex este doar un adolescent care va interpreta gresit anumite lucruri dar nu o sa renunte niciodata la tine,pentru ca te considera deja mama lui.Iar pe mine nu o sa ma deranjeze niciodata ca nu poti fi mama cu adevarat.Putem sa adoptam cati copii vrei,chiar o echipa de fotbal.Conteaza doar sa fii tu fericita,asa o sa am si eu tot ce imi doresc.Iar tu il ai inca pe Juan, si doar el iti poate spune ce s-a intamplat in urma cu patru ani.Nu vreau ca Eva sa se supere pe mine dar nu ii mai puteam ascunde faptul ca stiu ca Juan a reusit sa supravetuiasca.

- Stai putin de unde stii de Juan.Eu eram singura care stiam de el.Cine ti-a spus?

- Am aflat singur,te-am urmarit pentru ca nu stiam unde dispari de fiecare data de acasa.Nu am vrut sa iti spun dar nici nu aveam dreptul sa iti ascund ca stiam adevarul.Nu stie nimeni in afara de noi.Stiu ca vrei sa il protejezi si de accea nu ai putut spune nimanui ca el traieste.

- Nu stiu ce sa fac,este in coma de patru ani si nu stiu daca se va trezi vreodata.Colegii mei au vrut sa il deconecteze de la aparate dar nu le-am dat voie,inca traiesc cu speranta ca se va trezi.

- O va face iubire,si eu vreau sa se afle odata adevarul si sa aflam cine ne vrea cu adevarat raul.Am vorbit cu un specialist din America care va veni maine sa il examineze.Dar pentru asta am nevoie de acordul tau.

- Ce bine ca esti langa mine!Vom face asa cum zici tu.
Imi zambeste iar asta ma face sa fiu si mai fericit decat eram.

-Mereu voi fi langa tine iubirea mea....
Se cuibareste la pieptul si adoarme destul de repede.Nu ma satur sa o privesc si o sa ii multumesc mereu Domnului ca a trimis un inger in viata mea.
Un inger care va fi langa mine mereu,odata ce vor cadea cortinele trecutului si adevarul va iesi la iveala.



Incet,incet ne apropiem de final.Vor mai fi doar cateva capitole pana ce cartea se va sfarsi.Dar atunci cand se va terminat va voi pregati o mare surpriza!Cititi in continuare si veti afla.

Inimi ranite(finalizată) Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum