Sebastian

1.7K 90 0
                                    

Am lasat-o pe Eva la spital si am venit la serviciu.Am o sedinta peste jumatate de ora si vreau sa se termine cat mai repede ca sa imi pot vedea  frumoasa sotie din nou.

I-am trimis un superb buchet de trandafiri la restaurantul unde isi savureaza cafeaua in fiecare dimineata.Iar diseara i-am pregatit o surpriza care o va da pe spate.Vreau sa ii arat cat de mult o iubesc si cat de mult inseamna ea pentru mine.

Primesc un mesaj de la Eva si asa aflu ca a primit buchetul de flori.Imi spune ca incepe sa se indragosteasca de mine iar eu ii raspund ca atunci cand o va face o sa fiu cel mai fericit barbat din intreg universul.

Orele trec greu,iar sedinta in care sunt pare sa nu se mai termine.Si cel mai rau este ca nu am inteles absolut nimic din ce s-a discutat pe parcursul atator ore.

Daca mai continui asa sigur o sa dau faliment,nu fac nimic decat sa ma gandesc numai la Eva tot timpul.

Sedinta dureaza trei ore,apoi merg in birou sa ma uit ce documente trebuie semnate.

Termin totul pe la sapte seara si decid sa o sun pe Eva,sper ca a iesit din tura si putem sa ne vedem.Oricum nu  am de gand sa trec pe acasa,o sa o iau direct din fata portii si o sa mergem direct la locul planificat.
 

-Buna iubito,ai iesit din tura?Eu acum am terminat treaba si vreau sa trec sa te iau.

- Da am terminat si asteptam cu nerabdare sa ma suni.Abia astept sa vad ce surpriza mi-ai pregatit.Eu sunt aproape gata,apropo stii ca mi-ai spus sa ma imbrac sexi?

- Stiu iubito,dar nu conteaza cu ce te imbraci,mereu o sa fii sexi pentru mine.Esti perfecta din toate punctele de vedere iubito,chiar nu conteaza ce iti iei pe tine.Te iubesc si asta e tot ce conteaza.

-Atunci de ce am in fata mea o rochie superba pe care nu am vazut-o pana acum si alaturi o lenjerie de corp care pot spune ca e destul de sexi.Si sa stii ca intreb doar din curiozitate?Nu ma gandesc la altceva.

- Asta face parte din surpriza si mi-au placut atat de mult incat le-am cumparat dar nu esti obligata sa le porti,chiar daca ar fi o placere pentru mine sa te vad asa imbracata.Si gata cu.vorbaraia,pregateste-te in zece minute trec sa te iau.

Inchid telefonul,maresc viteza si ajung destul repede acasa.
Eva iese din casa si se apropie de masina.
Iau trandafirul rosul de pe bordul masinii si merg inaintea ei sa o intampin.

- Esti superba doamna Melloni,imi acorzi onoarea de a-mi fi alaturi in aceasta searaabsolut superba?Ii sarut mana si ii ofer trandafirul,este atat de frumosa incat ma simt cel m-ai noroc barbat din lume.

- Si tu esti foarte chipes,ma intreb unde mergem atat de eleganti?Chiar sunt foarte curioasa.Ma intreaba ea.

- Sunt sigur ca o sa iti placa,desi nu o sa mergem  intr-un loc luxos si nu treabuia sa fim atat de eleganti.Dar se pare ca asa ne-am nimerit amandoi.
O iau de mana si ii sarut buzele dulci de care imi era atat de dor.Toata ziua m-am gandit la dulceata buzelor ei si voiam sa le simt gustul cat mai repede.Sunt atat de fercit ca este alaturi de mine si ca mi-a daruit o noua sansa sa o fac fercita cu adevarat.Stiu deja ca m-a acceptat ca sotul ei iar in curand ma va accepta ca si partener de viata.Stiu cat de mult a suferit in trecut si voi face orice sa ii readuc zambetul pe buze.Voi face totul ca frumoasa mea sotie sa fie din nou bine.

Inimi ranite(finalizată) Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum