8

433 36 4
                                    

Düğün törenimiz benim sarfettiğim minimum efora rağmen oldukça gösterişli geçmişti, halama gerçekten de madalya verilmeliydi, evlendiğim kişiyi birazcık seviyor olsaydım mükemmel bir düğün diyebilirdim ama Jungkook söz konusu olduğu için bir çeşit işkence gibiydi...

Jungkook tüm tören boyunca benimle dalga geçer gibi küçümseyen bir gülümsemeyle bakıyordu. Sürekli başımı yere eğip gözlerimi ondan kaçırıyordum.

"Acı çeker gibi görünmeyi bırakıp biraz rol yapmaya ne dersin? Mesela benim gibi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Acı çeker gibi görünmeyi bırakıp biraz rol yapmaya ne dersin? Mesela benim gibi. Ben de çok bayılmıyorum sana."

Yüzümü kaldırıp ona baktım, "Sen buna rol yapmak mı diyorsun, daha yüzünü yamultmadan gülümseyemiyorsun bile, mutlu görünmeye çalışacaksın, dalga geçerken eğlenir gibi değil."

"Ayrıca, herkes beni aldattın diye biliyor bence çok sıkıntı değil yani üzgün görünmem

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Ayrıca, herkes beni aldattın diye biliyor bence çok sıkıntı değil yani üzgün görünmem. Kesin formalite bunların evliliği diye konuşuluyor" diye sinirle sözümü tamamladım.

"Ne zaman?" diye şaşkınlıkla sordu, cevap vermeye tenezzül etmeden omuz silktim.

"Ne önemi var hadi, mutlu olma numarası yapıp şurdan kurtulalım, bitsin bu işkence."

Törenin sonuna kadar yer yer el ele yer yer burun buruna bir sürü sahte mutluluk pozu vererek geceyi bitirdik, yani en azından tören kısmını...

Planlanmış Evlilik (J.J.K. x Sana) SAKOOKWhere stories live. Discover now