24

421 32 3
                                    

Sana POV

Arabada hiç konuşmadan, birbirimize bakmadan yolculuk yaptık. Hala bana yaptığı bu saygısızlığı sindiremiyordum. Evet, gerekirse aynı yatakta yatabiliriz demiştik ama bu şekilde değil.

Arabadan indikten sonra şirketin kapısında Jungkook'u durdurdum:

-Bak bir daha zorunluluk olmadıkça aynı yatağa yatmayacaksın.

+Of Sana ne kadar çok büyütüyorsun, gece çok yorgundum kıpırdayacak halim yoktu, yatağın en kenarına yattım uyudum. Bir rahatsızlık vermedim ki...

-Evet belli, çok yorulmuşsun.

Gözlerim siyah kazağın altında kalmış boynuna doğru indi, Jungkook yamuk bir gülümsemeyle gözlerini kaçırdı.

+Sana, ne yapabilirim, ben bir erkeğim, bir sevgilim var...Bu seni rahatsız etmemeli, bu yüzden beni yataktan atamazsın.

-Bir saniye, bir saniye, ben ona mı kızıyorum acaba? Yatağın kenarına yatmışmış...Gece yanıma yatıp aşkım diye sarılma bana, sevgilinde uyu gerekiyorsa, ayrıca o koku, Tanrım aklıma geldikçe midem bulanıyor. Seksten sonra duş almayı deneyebilirsiniz.

Bu cümleyi kurduktan sonra tedirgince etrafıma baktım. Jungkook'un suratına bakmadan içeri girdim.

Jungkook POV

Aman Tanrım!!! Gece Sana'ya mı sarılmıştım! Gece gördüğüm rüyaları hatırlamaya çalıştım, ama hayır hiçbir şey hatırlamıyordum, "Aşkım" mı demişim? Aşkım...Dün gece bunu söylerken ne kadar da ağzıma yakışmamıştı, durup dururken neden gece aşkım diye sayıkladım ki?

Aşkım...Birden ellerime baktım, "Pms dönemi mi geliyor, büyümüş göğüsleri", evet evet ben gece böyle bir cümle kurmuştum içimden, "Aşkım..."

Aman Tanrım! Aman Tanrım!!! Gece Sana'yı taciz etmiştim. Kızın bir suratıma tükürmediği kalmıştı bense beni kıskandığı için trip atıyor sanıyordum.

-Sana!!! Sana bekle!

+Evet.

-Ben şimdi hatırladım dün yani ben inan bilerek değil seni Rose sandım bir an, neden öyle oldu inan bilmiyorum, nolur affet.

Kendimi açıklamaya çalışırken ellerim havada bir şeyi tutuyor gibi duruyordu. Sana ellerime baktı ve "Terbiyesiz..." diyerek yanımdan uzaklaştı.

Lanet olsun!

Yukarı yönetim kurulunun olduğu odaya çıktım, nerede bekleyecektim ki? Burada bir odam yoktu. Bir süre manzarayı izledim, telefonumla oynadım.

Yönetim Kurulu toplantısında benim şirketteki pozisyonum da belirlendi, artık resmi olarak yönetimdeydim ve CTO olmuştum. İki şirket merge etmişti ama varlıklarını sürdürüyorlardı, aynı seviyede iki tarafta da yöneticiler vardı, iki şirket ayrı işler yapsalar da tek bir aile olmuştu, bizim evliliğimiz sayesinde...

Mr Lee bana odamı gösterdi.

-Bir yönetici asistanı alman gerekiyor. Birlikte çok zaman geçirmeliyiz, ben bu şirketi kızımın ailesine bırakmak ve torun sevmek istiyorum, çok iyi çalışmalısın ki gönül rahatlığıyla ayrılabileyim.

+Bu güveninize layık olmaya çalışacağım efendim, teşekkür ederim.

-Yönetici asistanı için önerin var mı İnsan Kaynakları departmanımız ilan açacak.

+Aklımda bir kişi var.

-Tamam sen kriterleri yaz, o kişiyi alırız. İlan olarak çıkması gerekiyor, ik politikası, malum...

Planlanmış Evlilik (J.J.K. x Sana) SAKOOKNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ