7 Ιδέες για ιστορίες για να απαλαχθείτε από το Writer's Block μέσα στις γιορτές!

290 27 2
                                    

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

15 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

15 ΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΠΕΧΘΑΝΟΜΑΣΤΕ

ΧΑΡΕΙΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ

(μην το κοιτάτε για πολύ ώρα, θα πονέσουν τα μάτια σας😅)

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

(μην το κοιτάτε για πολύ ώρα, θα πονέσουν τα μάτια σας😅)


Σας αρέσει το νέο εξώφυλλο και το theme του προφίλ μου; Είμαι πολύ περήφανη με τον εαυτό μου

Οκέυ, τώρα που έχουμε διακοπές, έχω βάλει στοίχημα με τον εαυτό μου να ασχοληθώ με 3 ιστορίες.

Αλλά gUESS WHAT

*clears throat* είμαι σε κατάσταση wRITER'S BLOCK

Και επειδή ξέρω ότι αρκετές από εσάς είστε στην ίδια κατάσταση, ορίστε μερικές ιδέες για ιστορίες για να ασχοληθείτε τα Χριστούγεννα!

1: Πώς θα εξηγούσατε τα Χριστούγεννα σε κάποιον που δεν τα έχει γιορτάσει ποτέ; Γράψτε έναν διάλογο ανάμεσα σε εσάς και τον καινούργιο φίλο σας στον οποίο απαντάτε σε όλες τις ερωτήσεις του.

2. Παλιότερα, μερικοί άνθρωποι τα Χριστούγεννα συνήθιζαν να στέλνουν μια επιστολή σε όλα τα μέλη της οικογένειάς τους και έγραφαν κάποια από τα σημαντικότερα γεγονότα του έτους. Γράψτε μια επιστολή που αναφέρει τα ωραία και άσχημα γεγονότα που σας έτυχαν το 2018.

3. Δημιουργήστε διάφορα ποιήματα που θα μπορούσαν να μπουν σε κάρτες για την περίοδο των διακοπών. Μπορούν να είναι σοβαρές, αστείες, παιχνιδιάρικες ή ό,τι άλλο θέλετε.

4. Καθώς ανοίγετε ένα μυστήριο δώρο που βρίσκεται κάτω από το δέντρο σας το πρωί των Χριστουγέννων, βλέπετε ότι μέσα έχει ένα χαρτάκι με ένα αίνιγμα. Το αίνιγμα λέει ότι αν βρείτε και λύσετε σωστά όλους τους γρίφους, θα βρείτε το καλύτερο δώρο έβερ. Γράψτε μια ιστορία στην οποία εσείς και η οικογένειά/φίλοι σας προσπαθείτε να λύσετε τους γρύφους και να βρείτε το δώρο. Χρησιμοποιείστε έξυπνους χιστουγεννιάτικους γρύφους.

5. Την Παραμονή των Χριστουγέννων, ακούτε ένα δυνατό ήχο και κοιτάτε έξω από το παράθυρό σας. Φαίνεται ότι ένας από τους τάρανδους του Άγιου Βασίλη είχε χάσει τους υπόλοιπους και αποφασίζετε να τον βοηθήσετε να τους βρει. Δημιουργήστε μια ιστορία στην οποία κατευθύνετε τον τάρανδο προς τη σωστή κατεύθυνση.

6. Γράψτε ένα μικρό sequel της αγαπημένης σας χριστουγεννιάτικης ιστορίας.

7. Για να την εντυπωσιάσει, έμαθε τους στίχους του αγαπημένου της χριστουγεννιάτικου τραγουδιού. Και δεν του αρέσουν καν τα Χριστούγεννα. Ή τα τραγούδια. (αν κάποια κάνει Bakugou x Midoriya ff, θα την λατρεύω για πάντα, θα κάνω προωθήσεις και φόλλου😍)


Ξέρω ότι είναι λίγα, αλλά μόνο αυτά βρήκα😅

Αν έχετε κάποια άλλη ιδέα γράψτε την εδώ➡️

Αν όντως γράψετε βιβλίο/one shot, στείλτε μου μήνυμα ή κάντε με tag να το διαβάσω:)

Ελπίζω να βοήθησα!

Φιλάκιαα❤️

꒰🔮꒱ ᴏɴʟʏ ғᴏʀ ɢɪʀʟsΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα