Το ιδανικό δώρο για κάθε κολλητή!

461 33 1
                                    

Τι δωράκι θα κάνεις στις κολλητές; Ιδού η απορία...

Αν δε θέλεις να κάνεις απρόσωπα δώρα φέτος τις γιορτές στις κολλητές, σκέψου από πριν τι θα τους πάρεις και οργανώσου σωστά. Σου δίνω μερικές απλές και οικονομικές ιδέες που ίσως σε εμπνεύσουν.

Συμβουλές πριν τις αγορές

Μην περιμένεις να βγεις για ψώνια παραμονή Χριστουγέννων και να βρεις το τέλειο δώρο για κάθε κολλητή. Το πιο πιθανό είναι να καταλήξεις να αγοράσεις ότι βρεις μπροστά σου, όπως θα έκανες για κάθε γνωστό. Μια λίστα θα σε βοηθήσει να οργανωθείς. Φτιάξε λίστα και γράψε δίπλα σε κάθε όνομα πιθανά δώρα. Κάνοντάς το αυτό, βγαίνοντας στην αγορά, θα γνωρίζεις τι περίπου θα ψάξεις. 

1. Για τη φρεσκοχωρισμένη φίλη

Αν μια φίλη είναι κακόκεφη το τελευταίο διάστημα, προσπάθησε να της φτιάξεις τη διάθεση με ένα αστείο δωράκι! Βάλε φαντασία, κάνε εξόρμηση στα μαγαζιά και ψάξε για το δώρο αυτό που θα την κάνει να χαμογελάσει πλατιά και να διώξει - έστω και για λίγο - τα μαύρα σύννεφα.

2. Για τη γκρινιάρα φίλη

Όλοι μας έχουμε κι από μια γκρινιάρα φιλενάδα. Σε αυτή την περίπτωση καλό είναι να προσέχεις για να έχεις. Ρώτησέ την εξ΄αρχής τι θα ήθελε ή τι σκέφτεται να αγοράσει και βγάλε την από τον κόπο. Γιατί όπως θα έχεις διαπιστώσει, δεν έχουν μόνο τα παιδάκια γκρίνια αλλά και οι μεγάλοι!

3. Για την "άνεργη" φίλη

Αν η οικογένεια της φίλης σου το τελευταίο διάστημα έχει οικονομικές δυσκολίες καλό θα ήταν να μη την φέρεις σε δύσκολη θέση, υποχρεώνοντας την να ανταποδώσει. Αντί να της αγοράσεις κάτι, φτιάξε κάτι απλό όπως μια όμορφη ευχετήρια κάρτα, χριστουγεννιάτικα κουλουράκια που θα στολίσεις μόνη σου, όπως ήδη σου έχω ήδη προτείνει ότι άλλο σκεφτείς.

4. Για τη λιχούδα φίλη

Τι άλλο θα μπορούσε να είναι το ιδανικότερο δώρο από ένα καλαθάκι γεμάτο γλυκάκια, σοκολατάκια κι άλλες λιχουδιές. Αν θέλεις μάλιστα να προσθέσεις και τη δικιά σου πινελιά σε όλο αυτό φτιάξε της ένα πακετάκι με κουλουράκια κι άλλα εδέσματα φτιαγμένα με τα χεράκια σου.

5. Για τη σπιτόγατα φίλη

Μια ζεστή κουβερτούλα για τον καναπέ, ένα βιβλίο για τις μοναχικές ημέρες ή ένα επιτραπέζιο που θα παίζετε μαζί κάθε φορά που βρίσκεστε σπίτι της είναι δώρα ιδανικά.

6. Για τη φίλη πάρτι άνιμαλ

Οτιδήποτε έχει να κάνει με βραδινή εμφάνιση! Ρούχα, παπούτσια, τσάντες, κοσμήματα ή μακιγιάζ θα την χαροποιήσουν προσθέτοντας λάμψη στις εξόδους της.

7. Για την εργασιομανή φίλη

Κάνε της ένα δώρο χαλάρωσης ή κάτι που θα την παρακινήσει να βγει έξω από το καβούκι της και τη ρουτίνα, όπως για παράδειγμα ένα μασάζ, ένα μανικιούρ ή ένα γεύμα. Και για να είσαι σίγουρη πως θα το παραλάβει… μπορείς να της κάνεις δώρο μια αγορά μέσω ίντερνετ στέλνοντας της το κουπόνι με e-mail!

꒰🔮꒱ ᴏɴʟʏ ғᴏʀ ɢɪʀʟsΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα