Beauty Hacks From Around The World: France

394 24 1
                                    

Ένα από τα πράγματα λοιπόν που αγαπώ σχετικά με τη Γαλλία είναι ότι οι γυναίκες που συναντώ είναι πολύ ανεπιτήδευτες και κομψές. Δείχνουν πάντα να είναι όπως πρέπει, εντελώς διαφορετικές από το μέσο γυναικείο look, απλές και όμορφες. Όταν σκέφτομαι την ομορφιά, τη σκέφτομαι απλή και φυσική. Με λίγα λόγια, τη Γαλλίδα γυναίκα!


Εδώ λοιπόν υπάρχουν 5 συμβουλές μου για να πετύχετε το τέλειο γαλλικό look!


1. Προσέξτε τη διατροφή σας


Η εμφάνισή σας είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που βλέπουν οι άλλοι όταν σας κοιτάζουν, γι΄αυτό και θα πρέπει να τη φροντίζετε! Αυτό που εκτιμώ στο φαγητό εδώ στη Γαλλία είναι ότι οι μερίδες δεν είναι πολύ μεγάλες και το φαγητό δεν είναι βαρύ. Αν και το ψωμί σερβίρεται με κάθε γεύμα, νομίζω ότι έχω δει μόνο ένα γυμναστήριο μέχρι τώρα! Στη Γαλλία, είναι αρκετά εύκολο να μετακινηθείτε παντού με το μετρό και το περπάτημα είναι πολύ πιο υγιεινό για το σώμα σας προκειμένου να κάψετε θερμίδες! Έτσι, αν προσπαθείτε να χάσετε βάρος, να θυμάστε ότι ο έλεγχος στις μερίδες και η τακτική άσκηση θα κάνουν πολύ πιο καλό στην εμφάνισή σας από το να φτάσετε στα άκρα κάνοντας τρελές δίαιτες! Όταν κάνετε ακραίες δίαιτες, βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να χάσετε βάρος, αλλά με ποιο κόστος; Αυτές οι δίαιτες μπορούν να κάνουν το σώμα σας να φαίνεται εξαιρετικά ισχνό. Οι συμβουλές μου; Κόψτε τους απλούς υδατάνθρακες, κόψτε τα γλυκά και τα τηγανητά! Βεβαιωθείτε ότι δίνετε στο σώμα σας τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται. Ο καλύτερος τρόπος για να φαίνεστε όμορφη είναι να αντιμετωπίζετε όμορφα το σώμα σας και να το κάνετε φυσικά!


2. Να είστε λιτές στο μακιγιάζ


Για τις Γαλλίδες, η ομορφιά είναι να βρίσκονται στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους. Για να το πετύχουν αυτό, φροντίζουν καλά τη βάση. Από το δέρμα τους μέχρι τα μαλλιά και τα νύχια τους, οι Γαλλίδες φροντίζουν πολύ σχολαστικά τους εαυτούς τους, έτσι η διαδικασία καλλωπισμού μαλλιών και μακιγιάζ είναι minimal. Η Γαλλίδες γυναίκες δύσκολα χρησιμοποιούν eyeliner και περίγραμμα. Αν ήταν να κοιτάξετε μέσα στην τσάντα μακιγιάζ μιας τυπικής Γαλλίδας γυναίκας, κατά πάσα πιθανότητα θα βρίσκατε ένα καλό concealer, ρουζ και μερικά τόσο chic κόκκινα κραγιόν. Λατρεύω το πόσο καθαρό και ανεπιτήδευτο είναι το γαλλικό make up. Είναι πραγματικά αναζωογονητικό σε σύγκριση με το πολύ «φορτωμένο» αμερικάνικο πρόσωπο!


3. Η συντήρηση ξεκινά τώρα


Κάθε φορά που ανοίγετε ένα περιοδικό ή παρακολουθείτε μια διαφήμιση των ΗΠΑ, θα δείτε να μιλάνε για αντι-γήρανση, έτσι δεν είναι; Αυτές οι διαφημίσεις συνήθως απευθύνονται σε ένα πιο ώριμο κοινό. Αλλά στη Γαλλία, η περιποίηση είναι «in» για όλες τις ηλικίες. Από το να έχουν μια βαριά αντηλιακή μέχρι μια αντι-γηραντική κρέμα, η Γαλλίδα έχει προετοιμαστεί για την καταπολέμηση των ρυτίδων από τότε που ήταν στην εφηβεία. Είναι όλα σχετικά με την προετοιμασία και τη συντήρηση! Αν φροντίζετε προσεκτικά το δέρμα σας σε νεαρή ηλικία, δεν θα έχετε να ανησυχείτε τόσο πολύ για αυτό αργότερα στη ζωή σας!


4. Χαλαρώστε & Απολαύστε τον εαυτό σας


Ένα πράγμα σχετικά με το Παρίσι είναι ότι ο ρυθμός ζωής είναι πολύ πιο ήρεμος και αργός. Μ 'αρέσει αυτό γιατί το να «επιβραδύνω» με κάνει να εκτιμώ το περιβάλλον μου πολύ περισσότερο και ανοίγει περισσότερες λεωφόρους έμπνευσης. Το γαλλικό και το ευρωπαϊκό lifestyle σε γενικές γραμμές διαφέρει από το αμερικάνικο στο ότι οι πρώτοι ευχαριστιούνται να απολαμβάνουν τη ζωή. Είτε κάνοντας μια βόλτα δίπλα στο Σηκουάνα είτε απολαμβάνοντας ένα φλιτζάνι espresso σε ένα καφέ, το όνομα του παιχνιδιού είναι πάντα η διασκέδαση! Το στρες δεν είναι μια μεγάλη συνεισφορά στην πρόωρη γήρανση; Έτσι, την επόμενη φορά που θα νιώσετε στρεσαρισμένη, θυμηθείτε να κάνετε ένα βήμα πίσω και κάντε κάτι για τον εαυτό σας. Μια θετική και ευχάριστη ψυχή μπορεί να εκπέμψει περισσότερη ομορφιά από μια ολόκληρη μέρα σε ένα spa!


5. Μην λούζετε τα μαλλιά σας συνέχεια


Εντάξει, λούστε τα μαλλιά σας, αλλά όχι κάθε μέρα. Το πολύ πλύσιμο μπορεί να αφαιρέσει από τα μαλλιά σας τα φυσικά τους έλαια και να τα κάνει ακόμη πιο λιπαρά! Για τη Γαλλίδα, είναι θέμα υφής. Έχουν την τάση να αποφεύγουν τα πολύ αμερικανικά πράγματα όπως το φούσκωμα ή το ίσιωμα και προτιμούν μια πιο φυσική εμφάνιση. Έτσι, την επόμενη φορά που θα αναζητήσετε το πιστολάκι σας, σκεφτείτε το δύο φορές πριν το κάνετε!

Τώρα το έχετε! Πέντε καταπληκτικά γαλλικά μυστικά ομορφιάς! Ο καθένας ξέρει ότι η ομορφιά ξεκινάει από μέσα μας, αλλά σε μια εποχή έντονης κριτικής και αυτο-μίσους, αυτό είναι κάτι που μπορούμε εύκολα να ξεχάσουμε. Το καλύτερο όπλο ομορφιάς της Γαλλίδας γυναίκας είναι η αυτοπεποίθηση. Αγαπούν το δέρμα τους και το ίδιο θα πρέπει να κάνετε κι εσείς! Ποια από τις συμβουλές θα δοκιμάσετε πρώτα;

꒰🔮꒱ ᴏɴʟʏ ғᴏʀ ɢɪʀʟsΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα