Ενα τελειο ΜΑΚΙΓΙΑΖ!

1.6K 110 11
                                    

Μια ωραια εμφανιση, για να γινει σουπερ, εκτος απο το σωστο συνδιασμο ρουχων και αξεσουαρ, χρειαζεται μια ακομα πινελια: του ρουζ, της σκιας... Διαβασε παρακατω και ανακαλυψε τα μυστικα του σωστου μακιγιαζ!!

Μολυβι και eyliner
✔ Για πιο casual στιλ, σχεδιασε με το μολυβι μια γραμμη και στη συνεχεια απαλυνε τη με μια σκια στην ιδια αποχρωση
✔ Για να δειχνουν οι βλεφαριδες σ πιο παχιες, χρησιμοποιησε eyeliner σε σκουρα αποχρωση (μαυρο, γκρι κ.α.)

Σκιες
✔ Εχεις καστανα ματια? Τοτε σου ταιριαζουν οι σκιες σε αποχρωσεις του μπλε, οπως θαλασσι και απαλο σιελ. Για να αναδειξεις τα πρασινα σου ματια, προτιμησε σκια σε σκουρο ροζ ή μοβ, ενω για μπλε ματια η ιδανικη επιλογη ειναι τα γηινα χρωματα (σοκολατι, μπεζ κ.α.)
✔ Αν θες να χρησιμοποιησεις δυο σκιες ταυτοχρονα, θα πρεπει η μια να ειναι ανοιχτοχρωμη και αλλη πιο σκουρα. Απλωσε τες καθετα, ξεκινωντας εσωτερικα απο την ανοιχτη.

Lip gloss
✔ Αν θες να δωσεις χρωμα σε ενα διαφανο lip gloss αλλα και μεγαλυτερη διαρκεια, συνδιασε το με μολυβι χειλιων σε ολη την επιφανεια.
✔ Για βραδυνες εμφανισεις που απαιτουν μεγαλυτερη λαμψη, χρησιμοποιησε lip gloss πανω απο κραγιον- αν και σε αυτη τη περιπτωση το χρωμα φευγει πιο ευκολα.

Ρουζ
Αν εχεις ανοιχτοχρωμο δερμα, προτιμησε ρουζ σε βερικοκι ή απαλο ροζ, ενω οι αποχρωσεις της σοκολατας ή του πορτοκαλιου ειναι τελειες για πιο σκουρες επιδερμιδες.
✔ Βαλε ρουζ ακριβως πανω στα μηλα. Για να πετυχεις το σημειο, χαμογελασε και με ενα πινελο απλωσε στο κεντρο του πιο γεματου σημειου.

Προσοχη:
Και μην ξεχνας να καθαριζεις καθε φορα το προσωπο σ απο το μακιγιαζ! Ετσι μονο θα εξασφαλισεις ενα υγιες και λαμπερο δερμα!

Alright! Αυτο ηταν το παρτ! Πατηστε το ⭐ αν σας αρεσε και αφηστε σχολιο τι θελετε να γραψω στη συνεχεια!!
Ββ💘💘

꒰🔮꒱ ᴏɴʟʏ ғᴏʀ ɢɪʀʟsΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα