23 LAZY Life Hacks for Weight Loss!

505 54 19
                                    

Δεν συμπαθείτε τα γυμναστήρια και βαριέστε να πηγαίνετε μετά το σχολείο; Είστε ανάμεσα σε αυτές που θέλουν να διατηρούν τη σιλουέτα τους αλλά βρίσκουν πάντα μια δικαιολογία για να το αποφύγουν; Υπάρχει και για εσάς η λύση! Μάζεψα 23 life hacks για απώλεια βάρους χωρίς να κουραστείτε!

#1: Το να πίνεις 3 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού μειώνει τις διακυμάνσεις των ημερήσιων επιπέδων σακχάρου στο αίμα σου κατά 10%. Ξέρω ότι δεν αρέσει σε όλες ο χυμός του λεμονιού επείδη παραείναι ξυνος, αλλά αν γεμίσεις ένα μπουκάλι με 2 λίτρα νερό, τον χυμό ενος λεμονιού, ένα αγγούρι και 10 φύλλα δυόσμου (αναλογία), παίρνεις την σωστή ποσότητα λεμονιού σε μόλις δύο ποτήρια νερό! Αυτό το "μείγμα" όχι μόνο θα σου βοηθήσει να χάσεις βάρος, αλλά θα αποτοξίνωσει το σώμα σου και θα καθαρίσει και το πρόσωπό σου!

#2: Ήξερες ότι αν πιείς δύο ποτήρια κρύο νερό με άδειο στομάχι θα αυξήσει τον μεταβολισμό σου κατά 30%; Αν πίνεις νερό πριν από κάθε γεύμα γεμίζει το στομάχι σου και αποφεύγεις έτσι την υπερκατανάλωση. Έρευνες δείχνουν ότι αν το κάνεις αυτό για 12 εβδομάδες, θα χάσεις 2 κιλά παραπάνω από ότι θα έχανες αν έτρωγες κανονικά.

#3: Χρησιμοποιείσε μικρότερα πιάτα σε κάθε γεύμα σου. Έτσι "κοροϊδεύεις" τον εγκεφαλό σου κάνοντας τον να πιστέψει ότι τρώς περισσότερο από ότι στα αλήθεια τρώς!

#4: Αν τρώς κάτι σε ένα πιάτο το οποίο έχει εντελώς διαφορετικό χρώμα από το φαγητό σου, θα σε βοηθήσει να μειώσεις τις ποσότητες που τρώς. Το μυαλό δεν καταλαβαίνει πόση είναι η ποσότητα του φαγητού, αν αυτό και το πιάτο έχουν παρόμοιο χρώμα. Για αυτό αν το φαγητό σου έχει, για παράδειγμα, κόκκινο χρώμα, προτιμήσε ένα πράσινο πιάτο.

#5: Η έλλειψη ύπνου κάνει κακό στον μεταβολισμό σου, ενώ αν κοιμάσε 7-8 ώρες την ημέρα τον ενισχύεις και μειώνεις τις ορμόνες του στρες οι οποίες αυξάνουν το βάρος.

#6: Αντί να φοράς πυτζάμες ή άνετα ρούχα στο σπίτι, φόρα ρούχα γυναστικής. Είναι εντελώς ψυχολογικό και σε κάνει να νιώθεις πιο κινητοποιημένη να κινήσε περισσότερο στο σπίτι, μέχρι και να ασκηθείς ή να πας στο γυμναστήριο!

#7: Αν πάρεις την απόφαση να πας στο γυμναστήριο, η καλύτερη ημέρα είναι η Δευτέρα, διότι μπορείς να "φτιάξεις" ένα μοτίβο ασκήσεων για την υπόλοιπη εβδομάδα.

#8: Ξέρω ότι λατρεύεις το φαγητό. Δεν θα σου απαγορεύσω να φας απλά θα σου πω να μασάς αργά. Έτσι θα δώσεις τον χρόνο που χρειάζεται στο σώμα σου να καταλάβει πότε είναι χορτάτο και συνεπώς θα αποφύγεις την υπερκατανάλωση. Επίσης, με αυτόν τον τρόπο καταναλώνεις 10% λιγότερες θερμίδες.

꒰🔮꒱ ᴏɴʟʏ ғᴏʀ ɢɪʀʟsΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα