Summer life hacks!

1.8K 118 4
                                    

Γειααα σας αγαπες!! Τι κανετε? Ελπιζω να νιωθετε υπεροχα που οι εξετασεις τελειωνουν την αλλη εβδομαδα! Και μετα.... ΔΙΑΚΟΠΕΣ!! Επειδη εχουν αρχισει ηδη τα μπανια και τα λοιπα ειπα να γραψω ενα παρτ με life hacks! Ελπιζω να σας βοηθησουν πολυ και αυτο το καλοκαιρι να ειναι πολυ πιο ευκολο απο τα αλλα!!

🌞Το βιντεο που ακολουθει ειναι ενα απλο και ευκολο make up για τωρα το Καλοκαιρι!


🌞Εχετε παει ποτε σε πισινα, και οταν βγαινετε να εχετε καφε σημαδια στα χερια, στα ποδια και σε αλλα σημεια του σωματος? Δεν ειναι κατι ανυσηχητικο απλα το πλακακι που ειναι γυρω απο την πισινα αφησε το χρωμα του πανω σ. Επειδη αυτα τα σημαδια δεν φευγουν πολυ ευκολα, ανακατεψε ενα κουταλακι του γλυκου baking soda με λιγο νερο, περασε το μειγμα στο σημειο που ειναι καφε και σκουπισε το με μια βρεγμενη πετσετα!

🌞Ενα life hack που το βρηκα ΠΟΛΥ χρησιμο ειναι οταν πας σε μια παραλια και τα ποδια σου εχουν γεμισει αμμο, απλα περιμενε να στεγνωσουν και βαλε λιγη πουδρα (απο αυτες που ειναι για τα μωρα) στα σημεια που υπαρχει αμμος, τριψτα και you're ready to go!

🌞Σας εχει τυχει να καθεστε στον ηλιο για παρα πολυ ωρα και μετα να εχετε καει? Ε λοιπον παρε απο το Φαρμακειο της γειτονιας σ Αλοη σε τζελ και απλωσε το στο σημειο που εχεις καει! Αν θες βαλε το τζελ σε παγοθηκες, βαλτες την καταψυξη και ειναι οτι πρεπει για τωρα που κανει ζεστη!

🌞Αν εχετε ακουσει, δεν κανει να βαζουμε αρωματα στο δερμα μας τωρα το Καλοκαιρι, γτ δεν κανει κλ. Για να μπορεις να βαλεις την αγαπημενη σου κολωνια, απλα βαλε λιγη βαζελινη στα σημεια που θες και μετα ψεκασε τι αρωμα!

🌞Επειδη οταν παμε ταξιδι θελουμε να παρουμε ολα τα ρουχα μαζι μας, το μονο που εχεις να κανεις ειναι να τυλιξεις τα ρουχα σ και να τα βαλεις στη βαλιτσα. Και κατι ακομα, μπορεις να βαλεις μικρα αντικειμενα (καλτες, εσωρουχα, καλυντικα, κ.α.) μεσα στα παπουτσια σ, εξασφαλιζοντας και αλλο χωρο στην βαλιτσα σ!

🌞Για να κρατησεις για λιγο παγωμενο το ροφημα σ, παρε ενα μπουκαλι, γεμισει το μεχρι τη μεση της μεσης (😂) με νερο, βαλτο στην καταψυξη ξαπλωτο ομως, καπως ετσι:

🌞Για να κρατησεις για λιγο παγωμενο το ροφημα σ, παρε ενα μπουκαλι, γεμισει το μεχρι τη μεση της μεσης (😂) με νερο, βαλτο στην καταψυξη ξαπλωτο ομως, καπως ετσι:

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.
꒰🔮꒱ ᴏɴʟʏ ғᴏʀ ɢɪʀʟsΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα