Tips για τελεια χειλη!

1.9K 138 3
                                    

Τα χειλη μας ειναι απο τα πιο εκφραστικα μερη του σωματος μας, δεν συμφωνεις? Πως μπορουμε να τα αναδειξουμε? Με πολυ απλους τροπους! Διαβασε παρακατω και θα μαθεις!

💋Πινε πολυ νερο
💋Ειναι κοινο μυστικο οτι μια διατροφη πλουσια σε λαχανικα και φρουτα προσφερει ολες τις απαραιτητες βιταμινες για την ενυδατωση των χειλιων!
💋Βαζε συστηματικα λιπ μπαλμ ή χρησιμοποιησε το ως βαση για το κραγιον σ. Επισης πριν κοιμηθεις μπορεις να κανεις στα χειλη σ ελαφρυ μασαζ με βαζελινη!
💋Τα τσαι ειναι θαυματουργο! Μουλιασε ενα φακελακι σε ζεστο νερο και πιεσε το στα χειλια σ για 5 λεπτα! Ενυδατωση στο λεπτο!
💋 Το κρυο και η υγρασια ερεθιζουν τα χειλη και τα κανουν να γεμιζουν πετσακια και σκισιματα! Ειναι ωρα για σπιτικη απολεπιση! Βρεξε την οδοντοβουρτσα σ, βαλε λιγη ζαχαρη επανω και τριψε με απαλες, κυκλικες κινησεις τα χειλια σ. Αντι για αυτο, μπορεις επισης να ανακατεψεις 1 κουταλακι του γλυκου λαδι, 1 κουταλακι του γλυκου ζαχαρη και λιγη σκονη κανελας και να τριψεις προσεκτικα το μειγμα στην επιφανεια των χειλιων. Θα δεις οτι θα νιωσεις τα χειλη σ απιστευτα αναλαφρα!
💋 Τωρα που εφυγαν τα πετσακια, δοκιμασε να απλωσεις μειγμα απο 2 κουταλια της σουπας κρεμα γαλακτος και 1 κουταλακι του γλυκου μελι. Το αποτελεσα? Βελουδινα χειλη χωρις κοπο!
💋 Οταν νιωθουμε τα χειλη μας ξερα τα γλειφουμε για να τα ενυδατωσουμε. Μεγα λαθος! Μπορει να να φαινετε οτι προσωρινα μας ανακουφιζει, αλλα στη πραγματικοτητα, το σαλιο τα αφυδατωνει ακομα περισσοτερο!
💋 Αν τα χειλη σου ειναι πολυ σκασμενα, αποφυγε κραγιον και λιπ γκλος. Προτιμησε ειδικα ενυδατικα προϊοντα απο βουτυρο- κακαο ή κερι μελισσας.
💋 Φροντισε τα κραγιον και τα λιπ γκλος που αγοραζεις βα ειναι καλης ποιοτητας και κατα προτιμηση απο φυτικα προϊοντα.
💋 Μην ξεχνας! Οσο βαρετο και αν φαινεται, παντα να ξεβαφεις τα χειλη σου!

Αφηστε μ στα σχολια τι θα θελατε να γρψω στα επομενα παρτ!!

xxx

꒰🔮꒱ ᴏɴʟʏ ғᴏʀ ɢɪʀʟsΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα