ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ!! #2

1.1K 57 48
                                    

Γεια σας!! Σκεφτηκα αφου μαζευτικαμε αρκετες και ειναι 30/11 να κανουμε εναν Χριστουγεννιατικο διαγωνισμο!! Τι λετε??

Θα σας πω μερικα θεματα για παρτ και πρεπει κα διαλεξετε τουλαχιστον 4 απι αυτα!

1ο θεμα: Τα χριστουγεννα του Ελφ
Ο Ελφ, ενα ξωτικο του Αγιου Βασιλη, εχει βαρεθει τα Χριστουγεννα και την διαδικασια προετοιμασιας δωρων... Θεωρει οτι ο κοσμος απλα τους χρησιμοποιει μονο για τα δωρα και αρνητε να δουλεψει φετος. Πολλα ξωτικα τον ακουνε και συμφωνουν μαζι του. Ο Αγιος Βασιλης οταν τον ακουει να παραπονιετε σκεφτετε να του στειλει κατι στον υπνο του.. Τι ειδε ο Ελφ? Θα καταλαβει οτι τα Χριστουγεννα δν ειναι μονο για τα δωρα? Θα σωθουν τα Χριστουγεννα? Γραψτε την συνεχεια!
(Η ιστορια μπορει να ειναι φαντασιας, επιστημονικης φαντασιας ή ακομα και thriller!)

2ο θεμα: Christmas Fanfiction
Διαλεξτε τους αγαπημενους σας celebrity (απο τραγουδιστες μεχρι και youtubers) και δημιουργηστε μια δικη σας ιστορια! Μπορει να ειναι ρομαντικη, φαντασιας, ή ο, τι αλλο θελετε! Το θεμα ειναι καθαρα προσωπικο. Σκοπος ειναι να δω πως μπορειτε να συνδιασετε τους ηρωες με τα Χριστουγεννα!

3ο θεμα: Αν τα Χριστουγεννα γινοταν τρ
Σε αυτο το θεμα πρεπει να υποθεσετε οτι τα Χριστουγεννα συμβαιναν το 2016.
Τι θα εκαναν οι χαρακτηρες? Η Παναγια θα γεννουσε σε φατνη για ασφαλεια για το παιδι της, ή σε νοσοκομειο για να μην ειναι επιπονη η γεννα? Αυτο το παρτ θα ειναι κωμικο, οποτε μπορειτε να παρετε στοιχεια απο την σημερινη κοινωνια. (Οσο πιο αστειο τοσο το καλυτερο!😉)

4ο θεμα: Η χριστουγεννιατικη σας   ρουτινα
Οπως καταλαβατε πρεπει να γραψετε τι κανετε την ημερα των Χριστουγεννων. Αν θελετε μπορειτε να γραψετε πως θα θελατε εσεις να ειναι εκεινη η μερα!

5ο θεμα: Ο επισκεπτης που δν περιμενες
Ο Νικος ειναι ενα αγορι που οι γονεις του εχουν "φυγει" εδω και μερικα χρονια και δν εχει αδερφια. Αποφασισε φετος τα Χριστουγεννα να μεινει μονος του με συντροφια τα λαμπακια του δεντρου. Καταλαθος αποκοιμιετε στον καναπε. Τον υπνο του τον διακοπτει ενας χτυπος στην πορτα. Ποιος ειναι αυτος ο απροσκλητος επισκεπτης? Σε αυτο το θεμα θελω να γινετε οσο πιο συγκινητικες μπορειτε.

6ο θεμα: Αυτο που ευχηθηκες
Η Ελλη ειναι ενα κοριτσακι που ζει στους δρομους της Αθηνας. Παραμονες Χριστουγεννων χανει τους γονεις της και πρεπει να τους βρει. Τα μεσανυχτα ευχετε να ειναι μαζι τους και να ειναι μια απο τις πιο πλουσιες οικογενειες της Ελλαδας και αποκοιμιετε. Οπως ολοι ξερουμε οι ευχες στις 00:00 παντα πιανουν... Ετσι οταν ξυπναει η Ελλη εχει ο, τι ευχηθηκε! Ομως, τι θα γινει οταν ανακαλυψει οτι... δν ηταν και η καλυτερη ιδεα?

7ο θεμα: Disney characters fanfiction
Οπως καταλαβατε πρεπει να παρετε τους χαρακτηρες μιας ταινιας Disney και να δημιουργησετε μια δικη σας ιστορια!

(Μπορειτε να γραψετε τα θεματα με οποια σειρα θελετε!!)

Θα πρεπει ολες τις Κυριακες του Δεκεμβρη να ανεβαζετε!! Αν διαλεξετε περισσοτερα κεφαλαια εχετε περισσοτερες πιθανοτητες να κερδισετε!

Για να συμμετεχετε πρεπει να γραψετε στα σχολια "Συμμετεχω" και τα θεματα που επιλεξατε! Το βιβλιο που θα φτιαξετε θα ονομαζετε "Only for girls Competition! Christmas edition!" και εφτιαξα αυτο το εξωφυλλο αν θελετε να το χρησιμοποιησετε (αν το θελετε απλα καντε screenshot!):

Για να συμμετεχετε πρεπει να γραψετε στα σχολια "Συμμετεχω" και τα θεματα που επιλεξατε! Το βιβλιο που θα φτιαξετε θα ονομαζετε "Only for girls Competition! Christmas edition!" και εφτιαξα αυτο το εξωφυλλο αν θελετε να το χρησιμοποιησετε (αν το θε...

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Επισης βαλτε στις ετικετες του βιβλιου #onlyforgirlscompetion για να ξρ οτι ειστε για τον διαγωνισμο!

Τα θεματα που επιλεξατε μπορειτε να τα χωρισετε σε παρτς! (Π.χ. αν επιλεξατε το πρωτο θεμα μπορειτε να κανετε: Τα Χριστουγεννα του Ελφ part 1, μετα τα Χριστουγεννα του Ελφ part 2, κτλ, και μετα συνεχιζετε με τα υπολοιπα θεματα!)

Παραλιγο να ξεχασω τα βραβεια!! Η πρωτη θα κερδισει προωθηση, follow και like σε ολα τα βιβλια της! Η δευτερη προωθηση, follow και like σε 4 βιβλια της!(αν εχει λιγοτερα απο 4 βιβλια, τοτε μονο σε αυτα!😉) Και η τριτη προωθηση, follow και like σε ενα βιβλιο της!!

Οι συμμετοχες κλεινουν το Σαββατο 3/12.
Ο διαγωνισμος ληγει στις 1/1.

Μπορειτε να μ στειλετε ερωτησεις!!

Καλη επιτυχια!!💘

꒰🔮꒱ ᴏɴʟʏ ғᴏʀ ɢɪʀʟsΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα