Πως να γινεις διαφορετικη

2K 125 5
                                    

Hello!! Τι κανετε? Μ εχετε λειψει!! Ξρ οτι ειμαι απαραδεκτη που δν αναιβαζω, αλλα ειμαι εκτος Αθηνων και χρησιμοποιω τα MB μ... Αλλαξα και το εξωφυλλο του βιβλιου.. Νν εγω το εφτιαξα! Ελπιζω να σας αρεσει!! Anyway... Ολες μας θελουμε να ειμαστε κατι παραπανω απο μια κουκιδα στην αμμο. Ή να ξαναπαμε στο σχολειο (σορρυ για αυτο, αλλα τα σχολεια αρχιζουν περιπου σε ενα μηνα...) διαφορετικες. Τι λετε? Ξεκιναμε?

1. Μια ιδεα ειναι να αλλαξεις το στιλ σ. Τι εννοω? Ψωνισε απο μαγαζια που δν εχεις παει ποτε, αλλαξε το μακιγιαζ σ, χτενισε τα μαλλια σ αλλιως.

2. Πηγαινες περσι στον καλλιτεχνικο ομιλο στο σχολειο σ? Φετος πηγαινε σε καποιον αλλον! Ή ξεκινα μια περιεργη δραστηριοτητα οπως καποιος χορος της ανατολης.

3. Μην φοβηθεις να αλλαξεις τις προτιμησεις σ. Π.χ. περσυ ησουν girly girl ενω φετος γινε sporty girl. Ή περσυ σ αρεσε το ροζ φετος σ αρεσει το πρασινο.

4. Μια πολυ καλη ιδεα την οποια την λατρευω, ειναι να κανεις DIYs! Γτ αν για παραδειγμα διακοσμησεις εσυ τα τετραδια σ, κανενας αλλος δν θα τα εχει!

5. Παραγγειλε κατι απο την καφετερια που δν εχεις ξαναπιει.

6. Αλλαξε το feed σ στο Insagram. (αν δν ξες, το feed ειναι αυτο που ολες οι φωτο σ ταιριαζουν μεταξυ τους. Δλδ μπορει να εχουν κατι λευκο ολες οι φωτο κτλ)

7. Διαβασε ενα βιβλιο που δν ειναι πολυ γνωστο.

8. Αν οι γονεις σ δν σε αφηνουν να παρεις ζωακι, παρε ενα φυτο και φροντισε το οπως θα φροντιζες ενα κατοικιδιο. (Ξρ ξρ😂)

Αυτα για σμρ κοπελαρες μ. Ελπιζω να σας βοηθησα εστω και λιγο.
Θα ηθελα να σας πω οτι εβαλα και εγω αυτο το βιβλιο στα Wattys2016. Αν δν ξερετε τι ειναι αυτα, ειναι κατι σαν διαγωνισμος στο Wattpad. Το μονο που σας ζηταω ειναι να ψηφιζετε την ιστορια, να την σχολιαζετε και να την βαλετε σε λιστα αναγνωσης. Thank you☺
Bbbb😍😍

꒰🔮꒱ ᴏɴʟʏ ғᴏʀ ɢɪʀʟsΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα