Beauty Hacks From Around The Word: Japan

360 32 7
                                    

Είναι αναμφισβήτητο ότι η Ιαπωνία είναι η χώρα της ιδιόμορφης κουλτούρας, του νόστιμου φαγητού και της απίστευτης επιδερμίδας. Όσο αγαπάμε το σούσι και την J-Pop, τίποτα δεν μας γεμίζει με περισσότερη χαρά από το να ανακαλύψουμε ένα νέο τέχνασμα ή προϊόν που αφήνει το δέρμα μας εξαιρετικά απαλό και άψογο.

Εδώ είναι τα 8 μυστικά της ομορφιάς που οι Γιαπωνέζες ακολουθούν εδώ και αιώνες. Το δέρμα σας δεν θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο ...

Oil up

Οι Γιαπωνέζες δεν φοβούνται τα έλαια και δεν πρέπει ουτε εσείς. Ένας κοινός μύθος λέει ότι εκείνοι με λιπαρό δέρμα πρέπει να αποφεύγουν να χρησιμοποιούν έλαια για το πρόσωπο και καθαριστικά έλαια, αλλά αυτό δεν ισχύει - στην πραγματικότητα, θα βοηθήσει.

Sheet Masks

Οι Γκέισες "μούσκευαν" ένα κομμάτι μεταξένιου κιμονό με αποσταγμένο νερό λουλουδιών και το έβαζαν στο πρόσωπο, κάνοντας έτσι την πρώτη μορφή των sheets masks. Οι sheets masks είναι εμπορικό σήμα της ιαπωνικής περιποίησης επιδερμίδας και κέρδισε παγκόσμια αναγνώριση μέσω της εμπειρογνώμονα ιατρικής φροντίδας δέρματος Chizu Saeki.

Πράσινο τσάι

Κλινικά αποδεδειγμένα διαθέτει "τόνους" αντιβακτηριακών, αντιφλεγμονωδών και αντιοξειδωτικών ιδιοτήτων που βοηθουν και στην αντιμετώπισης της ακμής. Στην Ιαπωνία είναι ακόμα ένα δημοφιλές ποτό τώρα - επίσης, έχουν δημιουργήσει ένα ισχυρό ποτό πράσινου τσαγιού, το "Matcha", από φύλλα πράσινου τσαγιού. Ένα φλιτζάνι Matcha περιέχει το ίδιο επίπεδο αντιοξειδωτικών όπως ΔΕΚΑ φλιτζάνια πράσινο τσάι ... και μπορεί να ψηθεί σε κέικ, να αναμειχθεί σε μιλκσέικ και να προστεθεί σχεδόν σε οτιδήποτε.

Βελτιώστε τη ρουτίνα ομορφιάς σας

Ξεφορτωθείτε το σωρό του μπάνιου σας και απλοποιήστε την περιποίηση της επιδερμίδας σας. Συνήθως, οι Γιαπωνέζες δεν χρησιμοποιούν πολλά προϊόντα με μία δόση. Αντ 'αυτού έχουν μια πολύ δομημένη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας που στρώει ένα εξαιρετικά βελτιστοποιημένο φάσμα προϊόντων με έμφαση στο χρόνο που ξοδεύεται σωστά, αντί για την ποσότητα προϊόντων που χρησιμοποιούνται.

Αντηλιακή προστασία

Αντί να χρησιμοποιούν βαριά αντηλιακά, οι Γιαπωνέζες τείνουν να αποφεύγουν τον ήλιο εντελώς. Αντ 'αυτού προστατεύουν το δέρμα τους φορώντας καπέλα και παραμένοντας μακριά από το άμεσο ηλιακό φως. Αν πρέπει να είναι στον ήλιο, το αντηλιακό με δείκτη προστασίας 50+ είναι απαραίτητο. Δεδομένου ότι η έκθεση σε επιβλαβείς ακτίνες UV είναι η πρώτη αιτία πρόωρης γήρανσης, δεν μπορώ να πωότι τις κατηγορώ...

Μασάζ προσώπου

Ένα άλλο μυστικό της Chizu Saeki είναι η τεχνική εφαρμογής. Αντί να εφαρμόζετε το προϊόν σας με κυκλικές κινήσεις, πρέπει να το τοποθετήσετε απαλά, πηγαίνοντας από το πηγούνι προς τα πάνω. Αυτό διεγείρει τη ροή του αίματος για να βοηθήσει την κυτταρική αναζωογόνηση, βοηθά με την λεμφική αποστράγγιση και το πιο σημαντικό, τον μυϊκό τόνο να σταθεροποιηθεί. (Η γιατρός ξέρω 'γω😂)

Καθαρισμός, καθαρισμός και πάλι καθαρισμός

Για πολλές Γιαπωνέζες, το πιο σημαντικό μέρος κάθε ρουτίνας περιποίησης της επιδερμίδας είναι ο καθαρισμος. Το κόλπο είναι να βρείτε ένα καθαριστικό που ταιριάζει στον τύπο του δέρματός σας (θα θέλατε να κάνω κάποιο κεφάλαιο για αυτό το θέμα;)

Απολέπιση

Το απαλό δέρμα είναι ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα ομορφιάς στην Ιαπωνία και επιτυγχάνεται με τακτική απολέπιση. Λεπτά αλεσμένα φασόλια Azuki χρησιμοποιούνται για να απομακρύνουν το νεκρό δέρμα, ή τα ειδικά φτιαγμένα πλέγματα τρίβονται απαλά στο δέρμα για να το απαλλαγούν από 'παγιδευμένη" βρωμιά.



Αρχικά ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!

Δεύτερων πείτε μου από ποια χώρα θα θέλατε να κάνω στην συνέχεια!

Και τέλος, συγγνώμη που δεν ανέβασα τόσο καιρό... Πείτε μου ιδέες για κεφάλαια!:)

Φιλιά!❤

꒰🔮꒱ ᴏɴʟʏ ғᴏʀ ɢɪʀʟsΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα