Βρες το στυλ σου με 6 απλές συμβουλές!

461 35 1
                                    

Κάθε γυναίκα είναι διαφορετική και μέσα από το ντύσιμό της διακρίνεται η προσωπικότητα και το γούστο της. Βρες το στυλ σου, με τις έξι απλές συμβουλές που σου δείχνω και ανέδειξε τα καλύτερα χαρακτηριστικά του σώματος και του στυλ σου.

Μέσα από τα βήματα που ακολουθούν θα μάθεις μερικά tips που θα σε βοηθήσουν να εκμεταλλευτείς τα δυνατά σου σημεία στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό. Από το σχήμα του σώματός σου, μέχρι το στυλ των ρούχων θα μάθεις να ντύνεσαι σύμφωνα με την προσωπικότητά σου.

1) Σωματότυπος

Μία από τις σημαντικότερες παραμέτρους που δεν πρέπει να αμελείς, είναι να γνωρίζεις το σώμα σου

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Μία από τις σημαντικότερες παραμέτρους που δεν πρέπει να αμελείς, είναι να γνωρίζεις το σώμα σου. Για να δούμε τι πρέπει να προσέχεις ανάλογα τον σωματότυπό σου.

Στρόγγυλο ή μήλο: Για εσένα που έχεις πιο στρογγυλεμένο σώμα, προτίμησε να αναδεικνύεις το πάνω μέρος του σώματος σου με V κοψίματα στις μπλούζες και τζάκετ σε στενή γραμμή. Τα φαρδιά μανίκια ταιριάζουν ιδανικά σε εσένα, όπως και τα φορέματα με σούρες που καμουφλάρουν την περιοχή της κοιλιάς. Τα floral σχέδια είναι ιδανικά για εσένα που αγαπάς τα έντονα prints και χρώματα.

Αχλάδι: Αυτός ο σωματότυπος έχει λεπτό κορμό και μέση και αρκετά φαρδύτερους μηρούς. Μπορείς να επιλέξεις σκουρόχρωμα ψηλόμεσα παντελόνια που αναδεικνύουν το σώμα σου με εντυπωσιακό τρόπο. Έχεις έναν όμορφο κορμό, οπότε μπορείς να τον αναδείξεις με ντεκολτέ στα μπλουζάκια σου και 3/4 μανίκι, καθώς και με έντονα prints και υφές. Για φούστες προτίμησε αυτές σε Α γραμμή και ψηλή μέση που πέφτουν ιδανικά πάνω στο σώμα σου και το κάνουν να φαίνεται λεπτότερο.

Κλεψύδρα: Ένα από τα θηλυκότερα σχήματα σώματος, αυτό που έχει μεγάλο στήθος και μοιρούς και αισθητά πιο λεπτή μέση. Ιδανικά φορέματα για εσένα αυτά που αναδεικνύουν τη λεπτή σου μέση και πέφτουν απαλά στις καμπύλες σε πιο A γραμμές που χαρίζουν θηλυκότητα με ρομαντικό τόνο. Οι μπλούζες με ανοιχτό ντεκολτέ σου ταιριάζουν υπέροχα καθώς αναδεικνύουν το πάνω μέρος του σώματος. Στα παντελόνια δεν υπάρχουν περιορισμοί, από skinny γραμμές μέχρι και παντελόνες, όλα σου ταιριάζουν. Απλά επίλεξε το αγαπημένο σου και εντυπωσίασε σε κάθε έξοδο.

꒰🔮꒱ ᴏɴʟʏ ғᴏʀ ɢɪʀʟsΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα