Πως να πεισετε τους γονεις σας.. (part 1)

2K 88 0
                                    

Γεια σας!! Επιτελους καταφερα να γραψω! Τι κανετε?? Εχουμε παρα πολυ καιρο να τα πουμε!! Στο σημερινο παρτ θα σας πω πως να πεισετε τους γονεις σας να σας αφησουν να βαψετε τα μαλλια σας! Μπορω να πω οτι μπορειτε να εμπιστευτειτε αυτες τις συμβουλες γτ με αφησαν να βαψω τα μαλλια μ!!

1: Αναφερε οτι θες να βαψεις τα μαλλια σ στο ασχετο. Εκει που ειστε στο δρομο για παραδειγμα πες χαλαρα οτι θα ηθελες να τα βαψεις. Ετσι θα το βαλουν στο νου τους

2: Μιλησε τους σοβαρα καποια στιγμη που ειναι ηρεμοι. Δν ειναι πολυ καλη ιδεα να τους μιλησεις οταν εχουν νευρα...

3: Αναφερε την τελευταια σ επιτυχια.

4: Ζητα το ως δωρο γενεθλιων ή χριστουγεννων με ανταλαγμα να κανεις κατι (π.χ. να παρεις καλους βαθμους)

5: Αν σκεφτουν το οικονομικο, προσφερσου να πληρωσεις εσυ. Ξρ οτι δν θες, αλλα χρειαζεσε την αδεια τους..

6: Οταν σε ρωτησουν το χρωμα, αν ειναι κατι φυσικο μπορεις να τους το πεις πιο χαλαρα... Αλλα αν ειναι μωβ ή πρασινα or something like that, μαλλον πρεπει να τους πεις και κατι αλλο για να τους πεισεις... (δν ξρ τι, σκεψου κτ! Μπορει να ειναι μια χαρη που θα τους κανεις ή κατι τετοιο...)

7: Αν δεν εχουν πειστει ακομα, πες τους οτι δν θα τα ξαναβαψεις και απλα θες να δεις πως θα εισαι και να κανεις μια αλλαγη πανω σ..

Νμζ οτι καπως ετσι θα σας αφησουν... εγω αυτο εκανα! Ελπιζω να σας βοηθησει!!❤

Καλως οριστε την νεα σειρα του βιβλιου που λεγετε: "Πως μα πεισετε τους γονεις σας!"! Σε αυτη τη σειρα θα μ στελνετε πραγματα που θα θελατε να πεισετε τους γονεις σας και θα σας γραφω τι να κανετε!!

Επισης θα ηθελα να ρωτησω τις αναγνωστριες του βιβλιου "Μαζι μεχρι να μας χωρισει ο θανατος" αν θελετε να συνεχισω ή να διαγραψω την ιστορια γτ δν εχω ιδεες...😢 Μπορειτε να μ στειλετε προσωπικο μηνυμα αν εχετε εσεις!!😉❤

Αντιοςςς💘💘

꒰🔮꒱ ᴏɴʟʏ ғᴏʀ ɢɪʀʟsΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα