25 Ιδέες για ραντεβού!

418 43 13
                                    

Θέλετε να βγείτε με το αγόρι σας ή το "μελλοντικό" αγόρι σας, αλλά δεν θέλετε τις απλές βόλτες; Σας συγκέντρωσα 25 ιδέες που θα αλλάξουν τον τρόπο που βλέπετε τα "ραντεβού"!

#1 Καφές: Ένας καφές αποτελεί την "άνετη" επιλογή. Είναι κάτι απλό, εύκολο και θα επιτρέψει στον απέναντί σας να σας κρίνει χωρίς να επηρεάζεται από το περιβάλλον.

#2 Εστιατόριο με θέα: Αν έχετε την επιλογή, επιλέξτε ένα εστιατόριο με θέα ή κήπο.

#3 Πάρκο: Επιλέξτε ένα λούνα παρκ ή τον ζωολογικό κήπο για κάτι ξεχωριστό και έντονο.

#4 Συναυλία: Αν στο ραντεβού σας αρέσει η μουσική και γνωρίζετε το γούστο του, δεν υπάρχει καλύτερη ιδέα από μία συναυλία - έκπληξη.

#5 Bowling: Το bowling ή το μπιλιάρδο μπορεί να γίνουν πολύ διασκεδαστικά – ακόμα και αν δεν ξέρετε. Η κόντρα ίσως ανάψει μια σπίθα μεταξύ σας.

#6 Καραόκε: Τραγουδάτε στο μπάνιο και πιστεύετε ότι το κάνετε καλά; Είτε ναι, είτε όχι, δοκιμάστε να αναμετρηθείτε σε ένα καραόκε μπαρ.

#7 Αγώνας: Σας αρέσει και στους δύο το μπάσκετ; Πείτε τα στο γήπεδο. (Κανονίστε όμως να είναι ένας εύκολος αγώνας για την ομάδα σας ώστε να κερδίσει).

#8 Ταινία: Όχι στο σινεμά. Δεν θα μπορείτε να ανταλλάξετε δυο λόγια. Κανονίστε η βραδιά να κλείσει σπίτι σας με μια καλή ταινία. 

#9 Stand up commedy: Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν πολλά, αν πάτε όμως σίγουρα θα περάσετε καλά, αρκεί να μην έχετε κόμπλεξ. Στους κωμικούς πάντα αρέσει να πειράζουν τα ζευγάρια. 

#10 Μάθημα: Παρακολουθήστε ένα μάθημα φωτογραφίας, αγγειοπλαστικής, ζωγραφικής. Θα το απολαύσετε ιδιαίτερα και θα κρατήσετε και ένα σουβενίρ. 

#11 Παραλία: Είτε είναι καλοκαίρι είτε όχι, μια βόλτα στην παραλία θα σας κάνει και τους δύο να αισθανθείτε άνετα και θα προσφέρει μια νότα ρομαντισμού.

#12 Μουσείο: Ένα μουσείο μπορεί να μην αποτελεί συνηθισμένο ραντεβού. Αν πάτε όμως, επιλέξτε κάτι ενδιαφέρον και η ώρα θα κυλήσει ευχάριστα. 

#13 Γυμναστήριο: Αν γυμνάζεστε και οι δύο, μια προπόνηση στο γυμναστήριο είναι το ιδανικότερο ραντεβού. Μην ξεχνάτε ότι η γυμναστική ανεβάζει τη λίμπιντο. 

#14 Παγωτό: Παραδεχτείτε το: Το παγωτό μας φτιάχνει τη διάθεση. Πηγαίντε σε ένα παγωτατζίδικο και παραγγείλτε μια μεγάλη ποσότητα παγωτού. 

#15 Γκαλερί: Είτε είστε είτε δεν είστε της κουλτούρας, δεν χάνετε τίποτα από μια έκθεση ζωγραφικής ή μια καλλιτεχνική εγκατάσταση. 

#16 Πλανητάριο: Ναι, μας έχουν πάει και με το σχολείο. Αλλά το να κοιτάς τα αστέρια είναι διαχρονικά ρομαντικό.

#17 Εμπορικό Κέντρο: Δημόσιος χώρος, ασφαλής και σου δίνει πολλές δυνατότητες. Μπορείς να κάνεις βόλτα, να δεις βιτρίνες να πιεις καφέ ή να δειπνήσεις στα εστιατόρια που έχει… Οπότε αν δεν ξέρεις πιο είναι το κατάλληλο μέρος για το πρώτο ραντεβού μπορείς να πας στο εμπορικό κέντρο και να αποφασίσεις την τελευταία στιγμή!

#18 Ιππασία: Δεν είναι τόσο ακριβό σπορ όσο νομίζετε. Επίσης, είναι σέξι για τις γυναίκες και αρρενωπό για τους άνδρες. 

#19 Αρχαιολογικοί χώροι: Πότε επισκεφτήκατε την Ακρόπολη για τελευταία φορά; Πόσους αρχαιολογικούς χώρους νομίζετε ότι γνωρίζετε; Θα εκπλαγείτε από το πόσο τουρίστες είμαστε στην ίδια μας τη χώρα.

#20 Χαρτορίχτρα: Αν λάβουμε υπόψιν ότι κι οι δύο έχετε τις ίδιες αντιλήψεις περί χαρτομαντίας, τότε το να σας πουν το μέλλον σας είναι σε κάθε περίπτωση διασκεδαστικό. 

#21 Ice skating: Το ice skating είναι πάντα απολαυστικό. Ακόμα περισσότερο όταν η γυναίκα της παρέας δεν ξέρει καλά και ο ιππότης λειτουργεί προστατευτικά. 

#22 Τρομακτικό ραντεβού: Αν είστε περιπετειώδεις, πηγαίντε σε ένα στοιχειωμένο σπίτι ή, ακόμα καλύτερα, για περίπατο στη σπηλειά του Νταβέλη. Σε κάθε περίπτωση, θα έρθετε κοντά!

#23 Βιβλιοπωλείο: Έστω κι αν το επίδοξο ταίρι σας δεν είναι αυτό που λέμε "βιβλιοφάγος", τα βιβλιοπωλεία είναι σαν τα φαρμακεία: Όλοι βρίσκουν κάτι που θέλουν να αγοράσουν. 

#24 Paintball: Γεμίσατε, οπλίσατε, πυρ! Εκτός κι αν η κοπέλα της παρέας είναι υπερευαίσθητη, το paintball εγγυάται τη διασκέδασή σας. 

#25 Ποδηλατάδα: Το πρώτο ραντεβού είναι σαν... το ποδήλατο: δεν το ξεχνάς ποτέ!

Και φυσικά θα ήταν ιδανικό να συνδιάσετε τις παραπάνω επιλογές!
.
.
.
.
.
.
*cries in the corner cause she has no boyfriend #foreveralone😭*

꒰🔮꒱ ᴏɴʟʏ ғᴏʀ ɢɪʀʟsΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα