8 Πρωτότυπες αποκριάτικες στολές που μπορείς να φτιάξεις μόνη σου!

504 42 7
                                    

Είναι η ώρα να μασκαρευτείς, να μεταμφιεστείς σε κάτι που σε εκφράζει ή σου αρέσει. Δεν υπάρχει όριο στο τι μπορείς να κάνεις για τα καρναβάλια, αφού ότι και να βάλεις θα είναι το ίδιο εντυπωσιακό και μοναδικό, αρκεί να έχεις σκεφτεί καλά το concept.

Τι μπορείς λοιπόν να φορέσεις φέτος για να ξεχωρίζεις και να αποφύγεις τις πολυφορεμένες στολές όπως η γυναίκα αστυνομικός, νοσοκόμα, καθαρίστρια και άλλα τέτοια;

Βρες εδώ τις πιο πρωτότυπες αποκριάτικες στολές, πολλές από τις οποίες μπορείς να τις κάνεις με κομμάτια που ήδη έχεις στην ντουλάπα σου ή έχει κάποια φίλη σου και μπορείς να τα δανειστείς.

80's girl

Μιας και πολλά από αυτά τα κομμάτια έχουν γυρίσει στη μόδα, θα μπορέσεις εύκολα να ντυθείς 80's girl φορώντας το μαύρο σου δερμάτινο κολάν και μια μπλούζα με ανοιχτούς ώμους

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Μιας και πολλά από αυτά τα κομμάτια έχουν γυρίσει στη μόδα, θα μπορέσεις εύκολα να ντυθείς 80's girl φορώντας το μαύρο σου δερμάτινο κολάν και μια μπλούζα με ανοιχτούς ώμους. Τα κόκκινα τακούνια και τα μακρυά κόκκινα νύχια είναι must!

Sushi

Αν είσαι και εσύ λάτρης του sushi αυτή είναι η ευκαιρία σου να αποδώσεις τις πρέπουσες τιμές σε αυτό το υπέροχο φαγητό

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Αν είσαι και εσύ λάτρης του sushi αυτή είναι η ευκαιρία σου να αποδώσεις τις πρέπουσες τιμές σε αυτό το υπέροχο φαγητό. Πάρε το αγαπημένο σου μαξιλάρι και δέσε το με ένα μαύρο σάλι στη μέση σου με ενδιάμεσα πράσινα "λαχανικά" και ένα λευκό φόρεμα.

Ολοκλήρωσε το look με λίγο wasabi και ginger ως διακοσμητικά στο κεφάλι σου. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις κασκόλ, τούλι ή διπλωμένα μπλουζάκια στα αντίστοιχα χρώματα.

꒰🔮꒱ ᴏɴʟʏ ғᴏʀ ɢɪʀʟsΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα