5 + 1 Κατηγορίες ρούχων που πρέπει να ξεφορτωθείτε άμεσα

457 46 5
                                    

Σήμερα, θα μιλήσουμε για ρούχα που πρέπει να ξεφορτωθούμε μια για πάντα από τις ντουλάπες μας! Συνήθως, όταν ψωνίζουμε κάτι καινούριο έχουμε τη τάση να ξεχνάμε τα παλιά μας ρούχα, με αποτέλεσμα, Σάββατο βράδυ, να μην έχουμε τίποτα να φορέσουμε! Μη μου πείτε ότι δε σας έχει συμβεί αυτό! 

Οι κατηγορίες των ανεπιθύμητων ρούχων είναι οι εξής: 

✨Τα Virgin ρούχα είναι αυτά που δεν έχουμε φορέσει ποτέ ή τα έχουμε φορέσει έστω και 1 φορά. Για να μην τα έχετε (ξανα)βάλει σημαίνει ότι τα συγκεκριμένα ρούχα δε θα φορεθούν.

TIP: Σε πολλούς οργανισμούς και εκκλησίες, τα ρούχα μπορούν να φανούν πολύ χρήσιμα. Οποιοδήποτε ρούχο βρίσκεται σε καλή κατάσταση μπορεί να χαριστεί. Το συγκεκριμένο tip, ισχύει & για τις επόμενες κατηγορίες εκτός της πέμπτης.

✨Τα ρούχα Κλώνοι! Και δε μιλάω για τα μαύρα μας ζιβάγκο, όπου όσα & να έχουμε δεν πειράζει. Μιλάω για τα ρούχα πχ. φορέματα μαύρα που μοιάζουν μεταξύ τους, για ρούχα με το ίδιο μοτίβο ή με παραπλήσια υφάσματα. Κρατήστε τα πιο καινούρια.

✨Τα ρούχα Φαντάσματα, είναι τα ρούχα που αγαπήσαμε στο παρελθόν, τα φορέσαμε και μετά συνειδητοποιήσαμε πόσο κακόγουστα ντυθήκαμε! Σε όλες μας συμβαίνει, δε τρέχει και τίποτα, απλά ξεπεράστε το και αδειάστε τη ντουλάπα σας από δαύτα.

✨Τα ρούχα των Υποσχέσεων είναι αυτά που κάποτε, λέω κάποτε, μας έκαναν σωστή εφαρμογή. Από τότε όμως ίσως να πήραμε βάρος ίσως όμως και να χάσαμε. Συνήθως κρατάμε αυτά που μας θυμίζουν πόσο αδύνατες ήμασταν και δίνουμε μια υπόσχεση στον εαυτό μας ότι μπορούμε να ξαναγίνουμε έτσι. Κορίτσια ή αρχίστε διατροφή και γυμναστική αλλιώς δώστε τα σε κορίτσια που τα χρειάζονται.

✨Τα ρούχα Ανεπίδεκτα Επιδιορθώματος, είναι αυτά που όσο & να προσπαθήσαμε δε καταφέραμε να τα σώσουμε. Εντάξει, σας άρεσαν, είχατε δεθεί μαζί τους, όμως τώρα μπορείτε να τα πάτε για ανακύκλωση.

TIP: Τα H&M κάνουν ανακύκλωση ρούχων και ως ανταμοιβή δίνουν εκπτωτικούς κωδικούς για μελλοντικές αγορές. Με έναν σμπάρο 2 τρυγόνια!

✨Για το τέλος σας έχω 1 κατηγορία που νομίζω είναι η περισσότερο σεβαστή από όλες μας. Ξεφορτωθείτε τα ρούχα που απλά δεν σας αρέσουν πια. Τόσο απλά. Αυτά είναι τα ρούχα The End!

Ξέρω ότι την Δευτέρα είναι η Καθαρά Δευτέρα, αλλά θέλετε να συνεχίσω το DIY Singer Costumes; Ετοιμάζω ένα κεφάλαιο τώρα, αλλά θα σας είναι χρήσιμο και, για παράδειγμα, την άλλη εβδομάδα; Πείτε μου στα σχόλια😄

Φιλάκια🌹

꒰🔮꒱ ᴏɴʟʏ ғᴏʀ ɢɪʀʟsΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα