X-MAS Test! Ποιος χαρακτήρας των Χριστουγέννων είσαι;

377 26 0
                                    

Οι μέρες κυλούν και μας οδηγούν στα φετινά Χριστούγεννα. Είναι ίσως η πιο glam γιορτή με φανατικούς οπαδούς και αρκετούς ορκισμένους εχθρούς. Ξέρεις, όλους εκείνους που αισθάνονται την περίφημη μελαγχολία των Χριστουγέννων. Εσύ σε ποια κατηγορία ανήκεις; 

Απάντησε στις ερωτήσεις που ακολουθούν και βρες ποιος χριστουγεννιάτικος χαρακτήρας περιγράφει καλύτερα τον εαυτό σου και τη σχέση σου με τα Χριστούγεννα. 

Έχεις σχεδιάσει τι θα κάνεις φέτος τα Χριστούγεννα;

🎅Το ρωτάς; Φυσικά και έχω ήδη πάρει όλη την παρέα να έρθει σπίτι μου. Τώρα σκέφτομαι τι θα σερβίρω μαζί με τη γαλοπούλα...

🎄Δεν δεσμεύομαι σε κανέναν. Θέλω να περάσω από τρία, τέσσερα ρεβεγιόν το βράδυ των Χριστουγέννων να συναντήσω όσο περισσότερο κόσμο γίνεται.

🎁Με τόση δουλειά που έχω για να κλείσει ο χρόνος, μόνο το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων με έλειπε να έχω να σκέφτομαι. Όταν έρθει εκείνη η ώρα θα δω.

🌟Τι να κανονίσω; Δύο τηλέφωνα κι από ένα ποτό σε κάθε cool στέκι της πόλης, όπως κάθε χρόνο!

Έχεις στολίσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο ή ακόμη;

🎅Τώρα με προσβάλλεις. Κάθε χρόνο με το που θα μπει ο Δεκέμβρης το σπίτι γεμίζει λαμπάκια, κεράκια, φώτα στο μπαλκόνι και το δέντρο φυσικά.

🎄Φυσικά, κάθισα στην αναπαυτική μου πολυθρόνα και οι φίλες μου στόλιζαν. Εγώ τους έδινα τις πολύτιμες συμβουλές μου για να είναι το δέντρο το πιο όμορφο απ' όλα.

🎁Δεν θα είσαι με τα καλά σου! Εδώ δεν προλαβαίνω να κοιμηθώ, θα ασχοληθώ με τα λαμπιόνια και τα στολίδια; Ίσως το τελευταίο Σαββατοκύριακο πριν τα Χριστούγεννα.

🌟Στόλισα αλλά απέφυγα τα καθιερωμένα. Αντί για δέντρο προτίμησα καράβι και τα λαμπάκια είναι μικρές νεκροκεφαλές. Τα βαριέμαι τα κλισέ και τα τετριμμένα.

Τι σκέφτεσαι να μαγειρέψεις για την ημέρα των Χριστουγέννων;

🎅Έχω παραγγείλει ήδη τη γαλοπούλα στο χασάπη. Φέτος σκέφτομαι να τη φτιάξω με μια εξαιρετική γέμιση από αποξηραμένα φρούτα που βρήκα στο internet.

🎄Λέω να επιμείνω παραδοσιακά. Η μαμά μου δηλαδή που θα φτιάξει χοιρινό με σέλινο για να το πάω στις φίλες μου!

🎁Σιγά μην κάθομαι να μαγειρεύω και να φάω όλη μου την ημέρα στην κουζίνα! Αν θέλει καμιά φίλη να φέρει τίποτα καλώς... Αλλιώς δόξα να έχουν τα delivery!

꒰🔮꒱ ᴏɴʟʏ ғᴏʀ ɢɪʀʟsΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα