Our morning routines!!! (collab w/ @Samfromstars)

949 63 1
                                    

Bello!! Τι κανετε?? Ξρ ξρ.. εχω κτ χρονια να ανεβασω... Σμρ σας εχω μια μικρη εκπληξη!! Αυτο το παρτ ειναι ενα collab με... την Samfromstars!!! Αποφασισαμε να γραψουμε τις πρωινες μας ρουτινες!

Hey!! Με λένε Samia, ίσως να έχετε διαβάσει κάποιο βιβλιο μου,τα πιο γνωστά είναι το Girly Things!Wattys2016 και η συνέχεια του,το Girly Things no2! Ευχαριστω την heyfenia που δέχτηκε να κάνουμε αυτο το παρτ μαζί ❤️Λοιπόν!

Οι μέρες που εχουμε σχολειο είναι δύσκολες,διότι το παρόν εκπαιδευτικό σύστημα έχει βάλει στόχο να μας εξοντώσει!Το πρωί ξυπνάω πολυ νωρίς για να διαβάσω,έχω παρατηρήσει οτι οι πρωινές επαναλήψεις είναι οι καλύτερες Γύρω στις 7:15 τρώω πρωινό,συνήθως μια φέτα κέικ,τσάι και ενα κουπάκι καφέ για να μου ανοίξει το μάτι καθώς βλέπω τα μειλ,τα μηνυματα,ειδοποιήσεις στο Wattpad,κλπ!Ύστερα κάνω τα αυτονόητα επακόλουθα για να προετοιμαστώ για το σχολειο και γύρω στις 8:10 είμαι εκεί (μένω λίγο μακριά για αυτο παίρνει ώρα μέχρι να πάω),το θετικό της υπόθεσης είναι οταν κάποιος πηγαίνει 10 λεπτά πιο πριν στο σχολειο συγκεντρώνεται καλύτερα! Μετά ακολουθούν τα μαθήματα μέχρι τις 2,τα αγαπημένα μου είναι τα Αρχαία και η βιολογία! Ύστερα τρώω μεσημεριανό ενώ βλέπω βίντεο στο YouTube.Μετά έχω φροντιστήριο και γαλλικά μέχρι τις 7 με καμιά ώρα κενό,όπου διαβάζω.Μετα τις 7 διαβάζω,γράφω λίγο σε καμια απο τις ιστορίες μου ενώ ακούω μουσική.Όταν δεν εχουμε πολλα για το σχολειο και έχω ήδη κάνει επανάληψη,πηγαίνω για καφέ με τα κορίτσια απο το φροντιστήριο ή κάνω window shopping,αλλά στις 8:30 θα είμαι πίσω.Μετα κάνω σημειώσεις για το σχολείο ή χαζεύω στο Pinterest αφού διαβάσω για το φροντιστήριο μέχρι τις 10,όπου φτιάχνω την τσάντα του σχολειο και το συνολακι της επόμενης μέρας!Μετά κάνω μπάνιο, χτενίζομαι, βλέπω τα μειλ,τα μηνυματα,τις ειδοποιήσεις στο Wattpad,κλπ!Φροντίζω να βρίσκομαι στο κρεβάτι πριν τις 11:30 και εκεί τελειώνει η μέρα!Αυτά!Εαν δεν σας κάνει κόπο τσεκάρετε καμια στορι μου ή κάντε αίτημα για να μπείτε στην ομάδα του Girly Things Wattpad στο Facebook!

Samia

Και τρ η δικη μ!!

Σε αντιθεση με την Samia, δν ξυπναω πολυ νωρις... Συνηθως βαζω το ξυπνητηρι στις 7:00, αλλα (παρολο που εχω γραψει ενα παρτ how to be a morning person) παταω αναβολη με αποτελεσμα να ξυπναω τελικα κατα τις 7:25... Anyway, οταν καταφερνω τελικα να σηκωθω απο το κρεβατι, πηγαινω συην κουζινα και τρωω ειτε δημιτριακα ή αν εχω περισσοτερο χρονο κανω μια φρουτοσαλατα με φρουτα τις εποχης και γιαουρτι. Μολις τελειωσω ντυνομαι πλενομαι, φτιαχνω τα μαλλια μ και πρεπει 7:45 να εχω φυγει. Στο σχολειο καθομαι μεχτι τις 1:15 ή 2:00, ή αν εχω ομιλο μεχρι τις 3:00. Οταν επιτελους γυρισω σπιτι καθομαι κανα 1 ωρα στο κινητο και χαζευω στο Youtube, Wattpad, Pinterest κτλ ενω τρωω μεσημεριανο. Οταν καταφερνω να παω με τα χιλια ζορια να διαβασω κανω λιγα για το σχολειο και μετα μια επαναληψη για τα αγγλικα. Αγγλικα εχω 6:00-8:00 καιε Δευτερα και Τριτη. Γυρναω σπιτι και χαλαρωνω για μιση ωρα. Υστερα τελειωνω τα μαθηματα για το σχολειο. Αν εκεινη την μερα δν εχω αγγλικα ή αρχαια (κανω ιδιαιτερα) πηγαινω με μια φιλη μ στο γυμναστηριο. Κανω ενα μπανιο και μετα ζωγραφιζω (αν θες να δεις τι ζωγραφιζω, εχω ενα "βιβλιο". Αν θες τσεκαρε το!😉) ενω ακουω μουσικη. Φτιαχνω την τσαντα μ για την επομενη μερα και βρισκω και το συνολακι που θα φορεσω. Επειδη δν μπορω να κοιμηθω πριν τις 12:00, βλεπω λιγο τηλεοραση ή διαβαζω ενα βιβλιο. Υστερα πλενω τα δοντια και το προσωπο μ και μετα κλεινω το φως και κοιμαμαι.

Αυτες ηταν οι ρουτινες μας! Ελπιζουμε να σας αρεσε! Θελω να ευχαριστησω την Samfromstars που μ προτεινε αυτην την ιδεα! Αν θελετε πηγαιντε να τσεκαρετε τις ιστοριες της! ❤❤

Μπορει να ανεβασω και πιο μετα! Αλλα μεχρι τοτε..
Φιλιαααα💜💜💜

꒰🔮꒱ ᴏɴʟʏ ғᴏʀ ɢɪʀʟsΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα