3 απλά βήματα για να πάρετε "εκδίκηση" από κάποιον που σας ενοχλεί

699 45 6
                                    

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ

ΓΕΕΕΕΕΕΕΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

Χελλόου! Τι κάνετε; Επιτέλους καλοκαίρι! Όπως σας υποσχέθηκα, τώρα που τελείωσαν τα σχολεία, θα ανεβάζω πιο συχνά και θα κάνω κεφάλαια σχετικά με τα θέματα που μου στείλατε!

Οπότε πάμε να ξεκινήσουμε!

Η @Star_Storm07 είπε:

"Θα μπορούσες να κάνεις ένα παρτ how to get revenge on him όταν σου σπάει τα νεύρα και σε γεμίζει με blanco αλλά οι καθηγητές δεν κάνουν τίποτα για αυτό;"

Αρχικά, ενός λεπτού σιγή για την καημένη συναγωνίστρια μας που άντεξε ένα ολόκληρο 8μήνο.

Επίσης ξέρω ότι άργησα λίγο -βασικά πολύ-, αλλά ορίστε μερικές συμβουλές μου για να ξέρεις τι να κάνεις σε περίπτωση που θα πρέπει να ξανυπωστείς το ίδιο μαρτύριο...

(Βασικά το έχω γενικεύσει λίγο έτσι ώστε να ξέρεις πως να "πάρετε εκδίκηση από τον εχθρό σας" η κάτι...😅)

Πάμε!

Μιλήστε στον "εχθρό' σας. Πριν κάνετε οποιαδήποτε κίνηση, προσπαθήστε να πείτε στον "εχθρό" σας τι ακριβώς θέλετε να σταματήσει να κάνει. Μείνετε ήρεμοι και πάρτε στα χέρια σας τον έλεγχο της κατάστασης.

➢ Ενημερώστε τον/την. Μην καταφεύγετε σε βρισκιές και προσβολές. Πες του/της το ακριβές περιστατικό που σας στεναχώρησε. Πείτε του/της πώς σας έκανε να αισθανθείτε και ότι θα θέλατε να σταματήσει.

➢ Ίσως ο "εχθρός" σας είναι κάποιος μεγαλύτερος, ένας καθηγητής για παράδειγμα. Εάν συμβαίνει αυτό, τότε πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τη διατύπωσή σας. Μια λανθασμένη κίνηση θα μπορούσε να σας προκαλέσει προβλήματα. Να είστε σαφής και να προσπαθήστε να βρείτε μαζί μια λύση για το ζήτημα. Είναι σημαντικό να ισχυριστείτε τον εαυτό σας, αλλά μην επιτεθείτε.

Βρείτε μια καλή τάπα. Αν δείτε ότι δεν θέλει με τον καλό, το μόνο που χρειάζεται για να τον/την βάλετε στη θέση του/της είναι μια καλά διατυπωμένη τάπα.

➢Για να ταπώσετε σωστά καποιον, θα πρέπει να σκέφτεστε γρήγορα. Παρατηρήστε τη συμπεριφορά του "εχθρού" σας και προσπαθήστε να κάνετε μια επιστροφή με βάση τις ενέργειες ή τη συμπεριφορά του/της.

➢Οι τάπες πρέπει να είναι σχετικές με τη στιγμή, οπότε μπορεί να είναι δύσκολο να εξασκηθείτε. Δείτε μερικά βίντεο από κωμικούς για να δείτε μερικά παραδείγματα καλών ταπών. Υπάρχουν και βιβλία στο Wattpad σχετικά με αυτό το θέμα!

Κάντε φάρσες στον εχθρό σας. Εάν με τον διάλογο δεν βλέπετε προκοπή και ο "εχθρός" σας εξακολουθεί να σας ενοχλεί, ίσως το να του κάνετε μια φάρσα είναι καλή ιδέα. Αλλά προσέξτε, παρόλο που αυτό μπορεί να σας κάνει να αισθανθείτε καλύτερα, ίσως να το μετανιώσετε αργότερα. Σκεφτείτε τις ενέργειές σας πριν κάνετε οτιδήποτε που μπορεί να μετανιώσετε.

Ορίστε δύο βίντεο για να πάρετε ιδέες! ;)

Αυτάα... Ελπίζω να σε βοήθησα! Αν του χρόνου συνεχίσει να σε ενοχλεί -ακόμα και αν ακολούθησες αυτά τα βήματα- προτείνω να μιλήσεις με κάποιον από την διεύθυνση, όπως με τον γυμνασιάρχη/λυκειάρχη.

Φιλιάα💜

꒰🔮꒱ ᴏɴʟʏ ғᴏʀ ɢɪʀʟsΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα