-53-

1K 58 1
                                    

V štýle Fast and furious dupol na brzdu a zastal pred Seanovým domom. Všetkých nás hodilo dopredu, len Seana trochu pohádzalo, lebo nebol pripútaný. Usúdila som to podľa toho, ako narazil do môjho sedadla.

Keď sa auto myklo, prednú časť auta zaplnili moje lietajúce vlasy.

,,No tak s tebou sa neveziem kým nebudeš mať doklad o tom že nikoho nezabiješ !" Moju poznámku všetci odignorovali a pratali sa von z auta, tak som vystúpila aj ja.

,,Carson vparkuj mu auto do dvora." Kylie kývla hlavou smerom ku garáži. Vytiahol napoly spiaceho Seana z auta a my sme ho chytili pod ramenami. ,,Ale potrvá mi to, parkovať neviem." Hlas sa mu triasol. Najskôr sa bál toho, že mu to auto otlčie.

,,To nevadí len nech nestojí uprostred cesty." Hovorila mu ako sme kráčali ku vchodu.

,,Kylie nemáš kľúč ?" ,,Čo som ja vrátnik ? On ho musí niekde mať." Zavrčala naňho a dúfala, že sa preberie. Márne.

,,Ja ho už znova prehmatávať nejdem." Pustila som ho, a on sa postavil na vlastné. ,,Ah do riti aj s tebou Sean !" Siahla mu do vrecka bundy, potom do druhého a vytiahla odtiaľ zväzok kľúčov. Strčila ho do zámky a otvorila tmavohnedé vchodové dvere.

V dome bolo ticho a prázdno. Netušila som, kto strážil dievčatá, no ťažil ma pocit, že nikto. Že sú tu samé. Sean buď rád, že tí dvaja anjelici spia a nemusia ťa vidieť na šrot.

Ten chalan kráčal už viac menej sám, my sme ho iba usmerňovali. No stalo sa presne to, v čo som dúfala najmenej. Na hornej chodbe sa odrazu rozsvietilo svetlo a na schodoch sa objavila napoly spiaca Lily v ružovom pyžamku a so strapatými vláskami.

,,Sean ?" Zamrnkala rozospatým hláskom a pretrela si očká. No to sme tu potrebovali, aby videla svojho veľkého brata v takomto stave.

,,Lily zlatíčko to som ja, teta Kylie." Snažila sa na ňu hovoriť mäkko, no v jej hlase boli stále obavy. Pustila ho a ja som odrazu pocítila v rukách väčšiu váhu.

,,Lynn zvládneš ho ?" ,,A čo s ním mám spraviť ?" V šere sa moje veľké a unavené oči leskli ako vodná hladina.

,,Ja neviem hoď ho na gauč alebo čo !" Vyčerpane hodila ruku tým smerom. ,,Nejdeme ho trepať hore, zaslúži si tu spať za to čo urobil." Naposledy naňho hodila nevraživý pohľad a bežala hore za Lily. Láskavo ju usmerňovala naspäť do jej izbičky.

Chcela som Seana nasmerovať tam, kam mi ukázala, no v tom momente, ako sa Kylie stratila v Lilynej izbe, do Seana akoby udrel blesk.

Prebral sa tak náhle, až som sa zľakla. Chcela som ustúpiť, no nemala som šancu. Chytil ma za pás a surovo pritlačil o stenu za nami.

,,Konečne sami." Z tých slov mi behal mráz po chrbte. Bála som sa ho. Choval sa ako divé zviera. Z jeho očí šľahal neskutočný chtíč.

,,Sean, prestaň, prosím !" Od strachu som mala tak stiahnuté hrdlo, že ma ledva začul. Snažila som sa ho zastaviť, no každý jeden môj zúfalý pokus o oslobodenie odrazil pohybom ruky.

Dlaňami mi začal prechádzať po bokoch a ja som sa jeho chudých prstov pokúšala zbaviť, hoci cítiť jeho dotyk nebolo nepríjemné, no desil ma ten spôsob akým to robil, tak drsne a prudko, bála som sa, čo bude nasledovať.

A potom mi začal perami prechádzať po pokožke na krku. Vtedy som prestala vzdorovať úplne. Moje svaly ochabli, akoby ma niekto paralyzoval.

Došľaka Lynn urob niečo ! Chytala ma panika, no nedokázala som sa pohnúť a on neprestával. Vieš mu vzdorovať, už si to robila, tak prečo to nevieš teraz ? Čo sa to deje ?!

How to love /SK/ ✅Where stories live. Discover now