-6-

1.6K 81 1
                                    

Zobudenie v sobotu ráno bolo oveľa príjemnejšie. Slniečko svietilo a jeho lúče mi zasvietilo na zavreté viečka.

Vstala som a poobzerala sa po svojej izbe. Dospela som k záveru, že si ju dnes musím upratať. No odložila som to na poobedie, pretože takýto krásny deň treba využiť.

Šuchtavým krokom som sa presunula k oknu a otvorila ho dokorán. Naskytol sa mi pohľad na našu jednoduchú záhradu, obkolesenú vysokými modernými domami podobných tomu nášmu.

Zo skrine po pravej ruke som vytiahla čierne adidas kraťasy, čierne tielko a čierne tenisky na behanie s bielou podrážkou.

Nie som nejaká extra športovkyňa, ale poriadne si raz za čas zabehať by prospelo každému. Robím to už len z toho dôvodu, že mi robí radosť len tak bežať s hudbou v ušiach.

Nie som ranné vtáča, pretože keď som sa vytmolila do kuchyne bolo už pol desiatej.

Navyše už bol september, a behať vonku o šiestej ráno by bola istá smrť. Preto som radšej počkala, kým sa vzduch trochu prehreje.

Na raňajky som zjedla iba nejaký jogurt a vybehla som von. Nasadila som si slúchatká a vybehla smerom dolu ulicou.

Naša štvrť je celkom pokojná. Kde tu som narazila na nejakého osamoteného človeka, ktorému som sa vyhla a pokračovala ďalej.

Bežala som systémom pomalý poklus počas  textu v pesničke a šprint keď sa ozval drop. Je to celkom účinný spôsob, teda aspoň pre mňa. Najviac si tak vybijem energiu, ktorou ma drop nabíja.

Bežala som už pekne dlho. Už som dávala takmer druhé kolo a práve som bežala po ulici, ktorá sa tiahla paralelne s tou našou.

V zápale dropu som na druhej strane cesty zbadala Seana. Hoci mi doteraz srdce bilo ako o závod, teraz ešte zrýchlilo. Chcela som okolo neho prebehnúť bez povšimnutia, no vtom zaregistroval moje fučanie a pozrel sa na mňa.

Zabodol do mňa tie svoje oči a mne zovrelo srdce. Nedokázala som prerušiť náš očný kontakt, a onedlho som na to doplatila.

Nevšimla som si zlomenú dlaždicu na chodníku. Špička topánky sa mi zakliesnila v štrbine a zasekla sa tak, že ma to hodilo dopredu ako látku vo vetre. V panike som natiahla ruky aby som zbrzdila pád, no nepomohlo to, keďže som narazila na chodník a cítila, ako to zadunelo.

How to love /SK/ ✅Where stories live. Discover now