-24-

1.1K 61 0
                                    

,,No," ozvala som sa ako prvá, lebo kým by sa Kylie vykoktala, boli by Vianoce. Ale budúci rok.

,,Chceli sme sa spýtať, či by sme sa nemohli zapísať že či by to bol problém aj keď je október." Hovorila som svojim vyjednávacím tónom hlasu. Používala som ho hlavne, keď som sa pokúšala nájsť si v lete prácu. Síce som mala 16, ale nikde ma nechceli, nečakane. Zúfalca, ktorý potrebuje naškrabať nejaké peniaze predsa nikto nechce prijať.

,,Pozrite dievčatá." Preplietla si prsty. ,,Problém by to nebol, práve naopak, budem veľmi rada, ak sa pridáte. Ale hádam je vám jasné, že si musíte nájsť partnerov."

,,Veď samozrejme." Ozvala sa pre zmenu Kylie, pretože obe sme sa cítili trápne preto, lebo sme nad tým doteraz neuvažovali.

,,Ale radím vám, dajte si záležať. Pretože keď už začnete tancovať spolu ako dvojica, je dôležité, aby ste to obaja mysleli vážne a sústredili sa.

Z našej triedy často pozývajú tanečníkov na rôzne akcie a podujatia aby tam vystupovali, a ak by ste boli zohraní a darilo by sa vám, išli by ste tiež, ale musím rátať s vami oboma, nie len s jedným z páru. Chápete nie ?"

Celý čas kým hovorila sme boli ticho a prikyvovali, občas sme zamrmlali na súhlas. Pomaly som si začala uvedomovať, čo tu vlastne robím. Nepoznám nikoho, koho by som na to mohla nahovoriť, a už žiadneho chalana, ktorého by to bavilo.

Samozrejme navonok som hrala formu a tvárila sa seriózne, no mala som chuť vycúvať odtiaľto v neviditeľnom plášti. Ale už som zašla priďaleko a teraz cúvnuť by bolo nanajvýš trápne. Veď o nič nejde. Ak nikoho nenájdem, nič sa nedeje.

,,Jasné, samozrejme." Súhlasili sme s ňou a usmiali sa. ,,Takže rozumiete. Poznáte niekoho, kto by súhlasil ? Nejaký kamarát ? Frajer ?"

S každým slovom mala čoraz zvedavejší pohľad. Keď sa zmienila o frajerovi, všetci sme sa nahlas rozosmiali. ,,No tak to asi nie." Snažila som sa prestať smiať ale napriek tomu som jej odpovedala sekane pomedzi nádychy.

,,Dievčatá veď keď niekoho nájdete, môžete sa prísť prihlásiť kedy chcete. Nechcete sa ísť nachvíľu pozrieť dnu ? Končíme až za 20 minút."

Obzrela som sa cez rameno na Kylie, či súhlasí. Pokrčila ramenami, ale prikývla. ,,No ak by vám to nevadilo," zaklipkala som očami. ,,Určite nie, poďte dnu." Otočila sa a siahla po kľučke.

,,Takže vybavené Lynn ?" Oslovila ma Corwellová, než som vošla do sály. ,,Jasné, uvidíme, či niekoho nájdeme ale každopádne ďakujeme." Poďakovala som jej úsmevom.

,,Nemáte za čo. Tak veľa šťastia, a Lynn tebe nech sa darí tak ako u mňa." Žmurkla na mňa a zasmiala sa. ,,Ak nie ešte viac." Usmiala som sa. Rozlúčili sme sa a už som sa naozaj otočila a nasledovala Kylie s Brooksovou.

Rozmýšľala som, koho by som nahovorila. Niektorého z chalanov v triede ? Carsona ? Alebo Seana ?

Až keď som prekročila prah sály, zaostrila som na ľudí predo mnou. A trikrát hádajte, koho som tam uvidela.

How to love /SK/ ✅Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora