-48-

993 61 0
                                    

,,Sean a kde sú Lily a Dawn ?" ,,Kedy sa o mňa budeš zaujímať tak, ako o ne ?" Ten jeho vyčítavý pohľad ma chytil za srdce. Vážne som si to neuvedomila, že vždy, keď som s ním, pýtam sa na to ako sa majú ony, a nie on.

,,Sean prestaň." Odfrkla som si, bo som chcela, aby to znelo ľahostajne. No v skutočnosti som to zobrala vážne. Spravila som váhavý krok vzad a išla si upratať veci, ktoré som rozhádzala, keď som hľadala topánky.

,,Kedy sa spýtaš na to, ako žijem ja ? Hmm ?" Tie jeho sivé okále vo mne každou chvíľou vzbudzovali väčší pocit viny. ,,Tak sory no..."

Aby som sa mu nepozerala do očí, začala som v taške hľadať fľašu s vodou, no zbadala som, ako sa smeje.

,,Bože zlatko, ty si to brala vážne ?" Chytil sa za hlavu a neprestával sa smiať. Tak ten ma pekne dožral. ,,Bože prestaň si zo mňa robiť srandu, neznášam to !"  ,,Vážne ?" Jeho pobavený úškrn vystriedal tajnostkársky.

,,Ale," mávla som rukou na znak, že sa vzdávam, a radšej som sa napila. Ten blahodarný pocit keď mi studená voda tiekla dole žalúdkom...

,,načo sa budem snažiť, aj tak neprestaneš." ,,No vidíš," žmurkol na mňa. ,,chytré dievča." Jediné, na čo som sa pri pohľade na jeho vyškerenú tvár zmohla, bolo pretočenie očami.

Odrazu sa látka na stane rozhrnula a dnu vstúpil Ed Sheeran. Vypleštila som oči, a skoro mi zabehlo, našťastie som to stihla prehltnúť. ,,Ahojte." Pozdravil nás. Samozrejme všetky pohľady sa hneď upreli naňho.

,,Dobrý večer." Prehltla som na prázdno a rýchlo som tú fľašu odložila. Jeho pozornosť sa upriamila na mňa, keďže som sa ako jediná ozvala. ,,Počkať..." zamyslene zdvihol ruku. ,,Lynn však ?" Víťazoslávne luskol smerom na mňa.

,,Odkiaľ viete moje meno ?" Nechápala som. ,,Pani Brooksová vás nevedela vynachváliť. Teba a Jeremyho." Keď ho nazval jeho krstným menom, otočila som sa smerom naňho. Akurát prichádzal ku mne.

,,Stačí Carson. Teší ma." Pousmial sa a ruky si strčil do zadných vreciek, ako to mal vo zvyku. ,,Aj mňa, Ed Sheeran." S nami oboma si podal ruku. ,,Teda páni, na to, aké problémy ste mali ste to zvládli výborne. Naozaj som ešte nič podobné nevidel."

Len sme sa na seba s Carsonom pozreli a poďakovali mu. ,,Ďakujeme. Naozaj." Ako nemyslite si teraz že sa tu rozprávam s Edom Sheeranom ako keby to bol môj známy kamarát. Volila som každé jedno slovo s obrovskou opatrnosťou, aby som sa nijako nezhovadila.

,,Ahm, mohla by som si s vami urobiť jednu fotku ?" ,,Čo sú to za otázky, samozrejme !" Nasadil svoj fotografický úsmev a chcel mi dať ruku okolo ramien.

,,Ďakujem, len moment..." siahla som po mobile, ktorý bol uložený na stole uprostred stanu. Chcela som poprosiť Seana, či nám nespraví fotku, no kým som sa otočila, videla som už iba jeho miznúci chrbát.

,,Sean kam ideš ?" Pobehla som za ním a chytila ho za ruku. Otočil sa na mňa s rezignovaným pohľadom. ,,Veď by som tu ani nemal byť." Znova sa to snažil zakryť úsmevom, no niečo ho trápilo. Dúfam že nie to, že tento večer som takmer celý o mne a Carsonovi.

,,Ale neblbni ! Poď naspäť." Ako malá som ho potiahla za rukáv mikiny. ,,Nie Lynn vážne." ,,Nejdeš si pozrieť ani ten koncert ?" Dúfala som, že povie áno. No on iba pokrčil plecami. ,,Neviem, mal by som ísť domov..."

,,Sean no tak prosím, ostaň tu." Neprestajne som naliehala a dúfala, že ho presvedčím. ,,kde sú Lily a Dawn teraz ?" ,,U tety. Ale..." ,,Sean nemusíš s nimi byť nonstop. Občas treba vypnúť." Uprene som sledovala každý jeho sval na tvári, aby mi neunikla ani tá najmenšia reakcia.

,,Ach, no dobre. Že si to ty." Venoval mi úsmev, a ja som sa od radosti usmiala tiež. ,,Tak poď, dnes večer som si s tebou nespravila skoro ani jednu fotku." Jemne som mu zovrela zápästie a vrátili sme sa späť do stanu. Všetci ostatní z No limits si s Edom už robili selfíčka a niektorým sa aj podpisoval.

,,Ja nie som tak fotogenický." Robil si srandu sám zo seba. ,,Neklam." Odsekla som mu. ,,Ale no tak..."

***

Kým Ed Sheeran musel nastúpiť na stage, urobili sme si s ním všetci štyria, tj. ja, Kylie, Carson a Sean, niekoľko fotiek. Samozrejme Kylie urobila asi dve fotky aj mne, ako stojím vedľa Seana. Snažila som sa nepôsobiť príliš strojene, lebo to mám vo zvyku robiť. Ale výsledok bol skvelý.

,,A teraz privítajte na pódiu hrdzavého gitaristu s anjelskym hlasom, dámy a páni, Ed Sheeran !" Vonku sa ozval nadšený jasot a tlieskanie. Ed s úsmevom od ucha k uchu pevne chytil svoju gitaru, a opustil stan. My sme tiež vyšli von. Kým vystúpil hore na stage, otočil sa na nás a usmial. Ja a Kylie sme urobili to isté.

,,Zdravím Seattle." Skromne kývol rukou na pozdrav. V hlase mal pokoj a nadšenie. Nemal potrebu vykrikovať do publika, ako nejaký rocker. Nie, jeho vystupovanie bolo priamo úmerné jeho hudbe.

How to love /SK/ ✅Where stories live. Discover now