-19-

1.3K 81 0
                                    

Sean no tak ! Pohni !" Otočila som sa naňho a bežala smerom dozadu. Naozaj nevládal. Dychčal ako parný stroj a jeho tvár bola červenšia ako tá moja, keď som v jeho blízkosti. Zatiaľ čo ja som si iba tak pokluskávala a dýchala pravidelne, možno o niečo rýchlejšie ako normálne.

,,Kurva prečo som s tým súhlasil..." zastavil aby sa poriadne vydýchal. ,,Je to iné ako vo fitku že ?" Zastala som a založila si ruky. Síce aj mne dochádzal kyslík, no ja som mala kondičku, čo sa o ňom nedalo povedať ani zďaleka. 

,,Koľko je hodín ?" Opýtal sa, aby odbočil od témy. Pretočila som oči a pozrela sa na mobil. ,,Za desať dvanásť." ,,Čože ? To už tak veľa ?" Okamžite sa narovnal. ,,Veľa ?" Otázne som nadvihla obočie.

,,Ešte mám doma prácu, musím ísť." Narovnal sa a tričkom si utrel tvár, a odhalil tak svoje tehličky, ktoré ma na okamih zhypnotizovali.

,,Ale vidíš, aj ja by som mala ísť domov, ešte si musím upratať." ,,Tak poď máš to okolo môjho domu." Prešiel okolo mňa s jeho typickým úsmevom na tvári. Neznášam a zároveň zbožňujem, keď sa na mňa takto usmieva.

Po chvíli priblblého škerenia sa som vybehla za ním. No on začal zrýchľovať, tak som pridala aj ja, aby som s ním držala krok.

Pridával a pridával. Páni, ten mal ale energie. ,,No čo nevládzeš ?" Obzrel sa cez rameno a už takmer šprintoval. ,,No počkaj ty bastard !"

Až teraz som nahodila svoje najrýchlejšie tempo. Vietor mi obtekal okolo hlavy až mi takmer zaľahlo v ušiach.

Šprintovali sme až k jeho domu. Dobehla som tam prvá, no moja brzdná dráha bola dlhšia ako som čakala, takže som zastala až o dva metre ďalej. Zatiaľ čo on v pohode zaparkoval priamo pred bránou.

,,Povieš mi...odkiaľ máš toľko energie ?" Snažila som sa chytiť dych, lebo to bolo vážne intenzívne. ,,Šetril som si. Základ dobrého cvičenia." Žmurkol na mňa. Mala som chuť ho zaškrtiť, no to by som sa už naňho nemohla pozerať.

Zatriasla som hlavou aby som sa zbavila týchto myšlienok. Lynn ty máš predsa na viac než na takéhoto idiota !... No hej, ale na sexi idiota...

Šepkal mi môj diabol na rameni. Striasla som ho a narovnala sa. ,,Tak čo, ideš dnu ?" ,,Mám na výber ?" ,,Jasné že máš. Ale nemyslím si že odídeš." Hovoril popri tom ako otáčal kľúčom v zámke. Keď ju konečne otvoril, pozrel na mňa.

,,Povieš mi prečo musíš byť vždy ten najmúdrejší ?" Odsekla som mu a urobila krok vpred. ,,Ahm...lebo som ?" Pokúsil sa o šarmantný úsmev, no nevyšlo mu to, takže ma iba znova pobavil.

,,Sean no tak. Nechce sa mi s tebou doťahovať." Na znak únavy som si prsty priložila na spánok. ,,Veď ani nemusíš.No tak, veď poď ďalej." S úsmevom ma pozval dnu. Ja som mu úsmev opätovala a unavene som vykročila po cestičke vedúcej k ich domu.

***
A

koby mal ten dom inú atmosféru ako keď som tu bola naposledy. Hoci naposledy som tu bola z rozťatým kolenom, cítila som sa akoby som tu bola prvý krát až teraz.

Ako slušný hosť som sa vyzula vo vstupnej hale, zapratanej detskými topánkami a bunadmi. Aj u nás to takto mohlo byť...

,,Lynn dáš si džús ?" Zakričal na mňa z kuchyne a tým prerušil moju niť myšlienok. ,,Jasné díki." Išla som za ním do miestnosti, ktorá spájala kuchyňu s obývačkou.

Hoci mal tento dom rovnakú stavbu ako ten náš, pôsobil rovnako ako Kylin. Ako domov. Bolo vidno, že tu žije rodina s dvoma malými dievčatami...

,,Sean !" Ozvalo sa z horného poschodia a zrazu som uvidela dve dievčatá, ako sa rútia dole schodmi. Tá staršia mohla mať okolo 7 a druhá mohla mať najviac 5. ,,Ale pozrime sa !" Zdvihol zrak a vyšiel spoza ostrovného pultu, aby ich objal. No ony sa mu hodili okolo krku a vyrazili mu aj ten kúsok dychu, ktorý mu ostal.

Zasmiala som sa, lebo to bolo veľmi milé. Vôbec to nezapadalo do povesti, ktorú chcel o sebe vytvoriť.

,,Už máte upratané ?" ,,Ja áno, ale Dawn nie." Zažalovala tá staršia na mladšie plavovlasé dievčatko. ,,Tak jej bež pomôcť a potom sa najeme. Šup šup !" Poháňal ich naspäť hore schodmi.

Už som si myslela, že ostanem nepovšimnutá, no vtom sa tá staršia otočila a usmiala sa na mňa. ,,Ty si tu bola minule že ?" Jej bezstarostný detský hlas ma pohladil na duši.

,,Áno, hádam ti nevadí že som tu znova." Napravila som si cop, ktorý mi padal na všetky strany a urobil krok jej smerom. ,,Nie. Ja som Lily." ,,Naozaj ? Krásne meno." Kľakla som si na jej úroveň.

,,ja som Lynn." ,,Si pekná." Zaškerila sa a odhalila tak rad mliečnych zubov, z ktorých dva chýbali.

To ma dorazilo. Bola som spotená a červená, bez štipky makeupu a rozlietanými vlasmi, a podľa nej som bola pekná.

,,Ty si Seanova kamarátka ?" Ozvala sa tá mladšia. Už som jej chcela odpovedať, no skočil mi do reči. ,,Dawn no tak. Bež si radšej upratať tú izbu." Zahriakol ju, no s úsmevom na tvári.

,,Dobree !" Vzdychla si otrávene a bežala hore schodmi s Lily v pätách. Po chvíli sa ich dupot stratil, a ja som sa konečne narovnala a pozrela na Seana. Tvár mal červenú ako jahoda.

,,Z čoho sa tak červenáš ?"

How to love /SK/ ✅Where stories live. Discover now