-29-

1.1K 59 1
                                    

Vkročili sme do šatne osvetlenej oranžovým svetlom. Dvere do sály boli otvorené doširoka. Niektorí už boli dnu a opakovali si choreografiu z minulej hodiny.

V šatni sme boli my dve a dve dievčatá, jedna z nich bola Lessie a horlivo debatovala s chalanom, ktorý bol od nej minimálne o tretinu vyšší. Zrejme to bol jej brat. Ako musím povedať, vôbec sa na seba nepodobali.

O chvíľu sa aj tí traja odobrali do sály a my sme ostali v šatni samé. Kylie každú minútu pozerala na hodiny na mobile a bola čoraz viac nabrúsenejšia.

,,Kde je ten idiot ?!" Mrmlala si stále a dve vrásky medzi jej obočím boli čoraz hlbšie. Zohla som sa, aby som si obula topánky, ktoré som si pred chvíľou kúpila v malom obchodíku s tanečným vybavením na prízemí.

Carson mi včera presne opísal, aké si mám zohnať, aby sa mi dobre tancovalo. Zvláštne, že sa v tom tak vyznal.

Akurát som si zapínala remienok, keď sa do šatne s dychčaním vrútil na pohľad vysoký chalan s jemnými črtami tváre podobnými s Carsonovými.

Až na to, že mal husté, čierne vlasy, ktoré mu lietali všade naokolo a zelené oči, ktoré všetko vydesene skenovali.

,,Noah ! Kde do riti si bol ?" Skríkla po ňom, ledva si zhodil tašku na zem.

,,Tak sory no ! Vyhovárať sa nejdem nechce sa mi." Ignoroval jej narážky, ktorými ho zasypávala a pokojne sa prezliekal. Narovnala som sa, aby som sa naňho nemusela pozerať zospodu. Bol to dosť divný pohľad.

,,Lynn ! Kde trčíš ?" Zo sály na mňa zavolal Carson a keď som otočila hlavu zbadala som, ako sa náhli ku mne.

,,Len som sa obúvala." ,,Poď kým tu ešte Brooksová nie je." Rovnako ako na tej párty, jemne ma chytil za zápästie a viedol na sálu. Zatiahol ma až do ľavého zadného rohu miestnosti.

,,Kým tu nie je, ukážem ti aspoň základy. Ľavú ruku daj sem," vyložil si ju na svoje rameno. Bez čakania som svoju pravú ruku vložila do jeho ľavej.

,,Chytáš sa." Neodpustil si. Tak aby si to všimol som prekrútila oči. Stále to však bol znesiteľnejší humor ako to, čo som poobede počula o Seana.

,,Ja nie som tupá." Pripomenula som mu. ,,Ty by si to nevedela ani hrať." Usmial sa a pravú ruku mi položil na kríže. Na celom tele mi naskočili zimomriavky.

,,Veď poď bližšie, ja nehryziem." Opatrne si ma prisunul bližšie k telu. Dotýkala som sa ho hrudníkom a cítila som, že aj on je z toho napätý.

Dych sa mi citeľne zrýchlil, keďže som bola v podstate nalepená na jeho tvári, a akoby to nebolo málo, musela som sa mu dívať do očí.

Vďaka bohu, že na jeho mieste nestál Sean. Stačí už ! Prestaň si ho všade pripomínať !

Kým prišla Brooksová, ukázal mi zopár základných krokov. Osvojila som si ich rýchlo. Vstúpila do miestnosti ako vždy, s hrmotom, a všetci ju postupne pozdravili.

,,Než sa začnete rozcvičovať," cédečká, ktoré mala v ruke uložila vedľa prehrávača. ,,Rada by som privítata štyroch nových tanečných nadšencov."

Celou sálou sa ozvalo tlmené zasmiatie. Od kohokoľvek iného by som to vzala ironicky a už by sa moje oči znova hrali na kolotoč, no ona to podala s takým entuziasmom a úprimne, že som to nezobrala nijako inak, len s úsmevom.

,,Veď poďte sem." Všetkých nás pohľadom zavolala dopredu. Pustila som ho a vybrala sa tam. Pravú ruku, ktorú som mala uloženú v jeho dlani, mi však držal najdlhšie, ako to išlo. Nebolo to podstatné, len som si to všimla.

,,Takže Noah Neawtonby," ukázala na toho chalana, ,,bude tancovať s Kylie Jekartesovou." Ukázala na nich dvoch a obaja sa nesmelo usmiali do pléna. Ostatní ich potichu pozdravili.

,,A pár Lessie a Carson sa nám bohužiaľ rozdelil, čo je síce škoda," spojila ruky a nenápadne sa naklonila smerom ku mne, ako keby to bola moja vina. No akurát. Ja predsa nerozhodujem za neho !

,,Ale na druhú stranu to dalo príležitosť dvom novým členom a to Lessienmu bratovi Andrému, ktorá ho povedie," usmiala sa na neho, ,,a Lynn Whitmanovej, ktorej sa ujal Carson."

Značne som očervenela, no keď som sklonila hlavu s plachým úsmevom, zbadala som Carsona, ako sa smeje so založenými rukami a pobavene krúti hlavou. Ale nebavil sa na mne tak ako vtedy Sean, keď som si rozťala koleno. LYNN DOSŤ !

,,Ja osobne si myslím, že sa dokážete rýchlo zaradiť, predsa len, ste mladí ľudia. Ja myslím že za také 2-3 týždne vás nerozoznám od ostatných, nie ?" Zasmiala sa, akoby to mala byť samozrejmosť.

Nemám jej to za zlé. No limits má predsa len nejakú tú prestíž a nemyslím si že dovolí, aby ju pokorilo niekoľko nováčikov, ktorí nevedia, čo s nohami.

No ja som sa ju nechystala sklamať. Určite nie. Keď už s niečím začnem, dotiahnem to ďaleko. Niekedy až za svoje hranice.

,,Dajte sa do párov." Zahlásila a ďalej sa venovala tej audiosúprave. ,,Tak ako, nováčik ?" Provokoval ma Carson.

,,Hah," odfrkla som si a zoskenovala ostatných začiatočníkov. ,,Nie som amatér." Zdvihla som bradu a sledovala ho spod privretých viečok.

,,To nie." Zrazu ma od seba prudko odtisol, spanikárila som a takmer som skončila na zemi, keby ma jeho ruka znova nepritiahla k sebe. Vystrašene som mu hľadela do tváre.

,,Ty si iba sólistka." Ruku si položil na moje kríže. Znova tie zimomriavky. ,,A neostáva ti nič iné, len sa naučiť spolupracovať."

How to love /SK/ ✅जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें