-28-

1.2K 52 5
                                    

Dnes je piatok. Ja a Kylie máme prvú hodinu tanca. Netuším síce, ako sa jej podarilo nájsť niekoho tak rýchlo, no očividne s tým ten dotyčný nemal problém.

Z toho, čo viem, to bol chalan, ktorý po nej išiel na celom druhom stupni na základke a skočil po prvej príležitosti byť s ňou. Jej to očividne nevadilo, pretože keď mi ukázala jeho terajší profil, nebol na zahodenie.

Samozrejme že ja som sa Carsonovi/Jeremymu, ozvala. Popravde, on napísal mne, keď som večer ležala v posteli a pozerala seriál, a vonku stále lialo. No to, že som mala otvorenú našu konverzáciu, aby videl, že som online a napísal mi, to je nepodstatné. Nechcem sa chváliť, ale vo vyrábaní náhod som celkom dobrá. Len škoda že sa mi ich dost deje aj bez toho.

,,Whitmanová zostúpiš už z tých oblakov ?" Kylin sarkastický tón hlasu ma vytrhol z môjho paláca myšlienok. ,,Daj mi pokoj !" Venovala som jej kyslý výraz.

,,Vieš čo ti vôbec hovorím ?" ,,Že sa znova chceš ísť zasa niekam napchať ?" Mávla som nad tým rukou. Ona sa tvárila dosť prekvapene a urazene zároveň. Žeby som ju dostala ? Bod pre mňa.

,,Ako si vôbec..." ,,Prosím ťa, na to ťa človek
ani nemusí počúvať, aby vedel o čo ti ide."

,,Už ťa nenávidím takmer rovnako ako Seana." Durdila sa ako malá. Ruky si zastrčila do vreciek bundy a mykla hlavou, aby jej nepadali vlasy do tváre.

,,Tiež ťa mám rada." Venovala som jej úsmev ako z reklamy na zubnú pastu a kráčala ďalej.

Z ničoho nič ju prehlo a skríkla ako malá. Ja som sa samozrejme zľakla s ňou, veď kto by sa nezľakol.

No o sekundu na to som zistila, že vyvaľujem oči na Seana, ktorý neurobil nič iné ako to, že ju pošteklil na bokoch.

Z nejakého dôvodu mu to prišlo ohromne zábavné, lebo sa rehotal na celé nádvorie, spolu s tými dvoma, s ktorými ho väčšinou vidím fajčiť a doteraz neviem ich mená.

Ale kto by potreboval k životu mená takých dvoch idiotov ? Stačí mi, že poznám Seana.

,,Ty chumaj sprostý !" Zahnala sa rukou, no on jej stihol zovrieť obe zápästia a pritiahnuť si ju k sebe.

Stále sa na ňu škeril a odhaľoval tým svoje veľké zuby. Od toho širokého úsmevu sa mu rysovali všetky črty tváre. Lynn, preber sa...

,,Čo moja ? Chceš ma skopať ?" Mykala sa, no on ju stále držal a provokoval. Znudene som sa navážila na pravú nohu a vzdychla si.

,,Sean do riti pusti ju ! Ešte sa musíme ísť niekam najesť !" Vyhŕkla som po chvíli, keď už to prestala byť zábava. Naozaj na prvú hodinu nechcem prísť neskoro !

,,Ale čo !" Pozrel na mňa užasnuto. Z ničoho nič ju pustil, a ju takmer hodilo dozadu. ,,Čo si hustá ?"

Myslel si, že mu bude stačiť, keď do mňa oprie tie svoje sivé dúhovky, zložím sa pred ním.

Ha ha, môže snívať. Už nie som vystrašená prváčka, ktorá mu bezducho civela na tetovanie. Teraz bol pre mňa seberovný. Ja pre neho zrejme nie, ale to mi bolo jedno.

Ja som si už z jeho narážok a posmechov nič nerobila. Naučila som sa ich vypočuť, ignorovať, odfrknúť si a ísť ďalej.

Možno za to čiastočne mohlo aj to, že som znova mala svoje semišové čižmy na opätku a bola som takmer rovnako vysoká ako on, takže aj ja som sa mu mohla pozerať do očí. Zvláštne, ako málo stačí, aby mi narástlo ego.

,,Sean už to ani nie je vtipné. Ako vidím, vy máte času dosť, " zdôraznila som slovo VY a naschvál som sa pozrela aj na tých dvoch, ,,Ale my ešte máme niečo v meste tak ak by si bol taký láskavý..."

Tváril sa dotknuto, priam ublížene. Dokonca sa chytil za srdce a zatackal sa dozadu. Bože, chlapi.

,,Lynn, ty sa prekonávaš." Zapískal uznanlivo. ,,Toto by som čakal od Kajly, ale od teba nie." ,,Rogers drž hubu." Kylie si znechutene odfrkla. Vedela som, že to iba hrá, veď som už zažila, ako to medzi nimi funguje.

,,Vidíš, koľko lásky od nej dostávam ?" Stisol Kylie okolo ramien a držal ju, aj keď sa snažila vyslobodiť. ,,Mala by si si z nej brať príklad."

Tí dvaja, ktorí celé toto sledovali si už dávno pripálili ďalšie cigy a sledovali nás troch. Už im fakt chýbal iba popcorn do ruky.

,,Tebe hej ?!" S ostrým pohľadom som pristúpila o krok bližšie. Usmiala som sa najširšie, ako som vedela bez toho, aby som ukázala zuby, a pokojne preniesla:

,,Ja si svoju lásku schovávam pre niekoho, kto si ju zaslúži." Zaklipkala som očami a pokračovala.

,,určite ju nerozhadzujem naokolo ako konfetti. A ty by si sa musel sakramensky snažiť aby si z nej dostal čo i len zrnko."

Tí dvaja sa dobre že neváľali po zemi od smiechu. Sean neurobil nič. Hľadel mi do očí, takmer som videla, ako s v tých jeho očiach mieša sivá farba ako mraky pred búrkou. Na perách mal jemný úsmev, ktorým mi oplácal môj úškrn.

,,Nemusíš mi dať lásku. Stačí, keď mi dáš."

,,Rogers !!" Kajla doňho pohoršene strčila, a on sa rozosmial ako malý chlapec, ktorému sa práve podaril kanadský žartík. Ja som divoko rozhodila rukami a na okamih som stratila rovnováhu.

Keď som ju znova rýchlo našla, zadívala som sa naňho s pootvorenými ústami a nechápavým výrazom. To je vážne taký k*k*t alebo to len hrá ?! Toto predsa nie je možné !!

,,Škoda rečí." Ozvala som sa po chvíli. Vzdychla som si, a tým som túto debatu s tým idiotom uzavrela. Otočila som sa o 90 stupňov a išla preč. Kylie sa ku mne pridala.

,,No tak dievčatá !!" Kričal za nami, no ja som sa ani nepozrela. Nabrúsene som klopala čižmami o asfaltový chodník a náhlila sa, aby som bola čo najďalej od neho.

Viete, čo na tom bolo najhoršie ? Že keď som mu hovorila o láske, moje vnútro bolo napäté ako struna.

Láska ? Veď ja ani neviem, čo to je. V živote som nebola zamilovaná. Mám takmer 17, keď idem po chodníku, a vidím všetkých tých šťastne zadaných, niekedy mám chuť sa rozplakať, ešteže mám slúchatká v ušiach.

Tak veľmi by som chcela cítiť, aké to je byť zamilovaná. No súdiac podľa toho, čo sa tu práve odohralo, na to asi môžem rovno zabudnúť.

Svet je plný idiotov. A úprimne, som rada, že žiadnemu takému nedokážem naletieť.

How to love /SK/ ✅Where stories live. Discover now