109. bölüm

625 128 11
                                    


Erhan, oğuzun kılcal damarlarına kadar bildiği için gülmemek için kendini zor tutuyordu. Oğuz yine bu olayı da lehine çevirmesini bilmişti. Ersin ise şaşkın gözlerle onları izliyordu. Zaten şuan burada dönen bütün tiyatro onun için değil miydi.

'' Aramızda ne yaşanırsa yaşansın şu h*p olayındaki duruşunu beğeniyorum . Senin yerinde bir başkası olsaydı. inan bu okulun önünden bile geçmezdi. Güçlü kişiliklere saygım sonsuz ''

Oğuz, on reyting alan dizinin başrol oyuncusu kalitesinde oynamaya devam ederken Erhan kusuyormuş gibi yaptı. Oğuz nefret dolu bakışları ile bakarken bir an duraksadı.

'' Biz bir birimize benziyoruz. İki savaşçı gibi o yüzden bir birimizle tartışmamıza gerek yok ''

Oğuz elini Ateşe doğru uzatıp göstermiş olduğun performansın son vuruşunu yaptı. Ateş her ne kadar oğuza çok güvenmese de sonuçta onun sayesinde okulda kaldığı için uzatılan eli sıktı.

Elini veren kolunu kaptırır misali oğuz , ateşi sıktığı elinden kendine doğru çekip kafalarını tokuşturdu. Meslek lisesinde yanaktan öpme olayı yoktu.

Ateş kaşlarını kaldırarak tepki verirken istemsizce gülümsedi. Oğuz , ateşten kafasını ayırırken arkadan onları izleyen erhana bakış atmayı ihmal etmemişti.

'' Ben derse gireyim artık ''

Ateş, oğuzun elini bıraktıktan sonra arkasını döndüğünde Ersini görmemezlikten gelmeye çalıştı. Yürümek için adım attığında Ersin önüne geçti . Ateş duraksarken Ersinin yüzüne bakmamıştı. Daha doğrusu bakamamıştı.

'' Sorunun hallolmasına sevindim ''

Ersin düz bir ses tonuyla konuşurken Ateş cevap dahi vermeden yürümeye başladı. Arkadan seslenen oğuza bile dönüp bakma dı.

'' Görüşürüz Ateş. ''

Ateş , koridorun sonunda kaybolurken Ersin , Oğuza doğru çevirdi kafasını

'' Bu kadarını beklemiyordu. Olgunluk sana yakışmış ''

Oğuz gülümserken kendiyle gurur duyuyordu. İstediği almış ve gözleri istediği gibi boyamıştı. Başını yukarı doğru kaldırırken yüzünde ukala bir ifade vardı.

'' Ben her zaman bana yakışanı yaparım ''

Ersin başıyla onaylarken Erhan gözlerini kısmıştı.

'' Hadi ben derse gidiyorum ''

Ersinde koridorda uzaklaşırken Erhan bir hışım Oğuzun kolundan tutup kulağına eğildi.

'' Bu olayı da gösteriye dönüştürdün ya şapkam olsa onu çıkaracağım biliyor musun ''

Oğuz gözlerini kıstıktan sonra yüzüne yamuk bir gülümse oturttu. Avuç içi yukarı bakacak şekilde elini havaya doğru kaldırdı.

'' Alayım ''

Erhan kaşlarını çattı. eliyle cebinin içini gösterdi.

'' Neyi alacaksın . Bu cd bende olduğu sürece bana öyle geliyor ki her şey çok güzel olacak . ''

Erhan , oğuzun bu hallerinden oldukça hoşnut olacak ki oğuzun iplerini vermemeyi tercih etmişti.

Ben Seni Daha Çok (GAY)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin