103. bölüm

970 78 169
                                    


Elini ensesine atıp esnerken artık tutulmak üzere olan omuzları yuvarlak hareketlerle oynattı. Oturduğu sandalyede arkasına yaslanırken monitöre bakmaktan artık gözleri kıp kırmızı olmuştuç

Erhan gece hayatı ile çektiği filmin montajını yaparken bu kadar zorlanacağını tahmin etmemişti. Parçaları tek tek seçmek birleştirmek sandığından daha zor oluyordu.

Diğer sahnelere baktığında oğuz elindeki içki bardağı ile sağa sola bakıyordu. Bu sahneyide kullanmayı düşünürken telefonu çaldı.

Ekranda oğuz arıyor ibaresini görünce gülümsedi. Telefonu kulağına götürdü.

''Tam karşımdasın ''

'' Aa Mekandamısın e gelsene ''

Oğuz telefonun diğer ucunda mekanda bir nevi kutlama yapıyordu. Ateşin biletini kestiği için diğer müridler ile yine tanıdık mekanda alem yapıyordu. Erhan dudaklarını yukarı doğru kıvırdı.

'' Yok ya evde montaj yapıyorum . Ekranda senin yüzün var . Yalnız şöyle söyleyeyim sana kameram beş kilo daha fazla ekliyo ''

Erhan telefonda gülerken oğuz mekanda gözlerini devirdi. Artık erhanın onunla kilosu yüzünden uğraşmasına alışmıştı.

'' Sersem . Ya çık gel hadi sıkıldım. Ersinde yok zaten evde ateşin okulunun yasını tutuyo herhalde ''

Erhan masanın üzerinde duran kahvesinden kocaman bir yudum aldı. Oğuzun bu gece dışarı çıkacağını bilmiyordu

'' Kiminlesin sen ''

''Bizim tayfayla işte . Hadi başlatma sanatına gel ''

Oğuz neon ışıklar altında locada otururken yüksek müzikten dolayı erhanla konuşurken boşta kulan kulağını eliyle kapattı.

'' Yok ya evde kalacağım . Bitiricem bunu . Şunun şurasında oscara ne kaldı. ''

Erhan ukala bir tavırla böbürlenirken oğuz telefonunda diğer ucunda yüzünü buruşturdu.

'' Aman iyi birde sinema aşkı çıktı başımıza hadi görüşürüz ''

Erhan telefonu kapattıktan sonra diğer sahneleri oynatmaya başladı. Ateşin görüntüleri oynamaya başlarken gülümsemeden edemedi.

Ateş oturduğu yerde sakince çalan müziğe ritim tutmaya çalışıyordu.g

Erhan görüntüleri izlemeye devam ederken alkollü kafayla hangi ara çektiğini hatırlamadığı öpüşen çifte takıldı.

Bir yandan dans edip bir yandan haldır huldur öpüşen çifte gülerken arkalarında bir surat gördü. Karanlık bir ortam olduğu için yüzünü seçemediğinden görüntüyü yakınlaştırdı.

Görüntüleri ileri sardığında eski bir tanıdığın yüzünü ekranda gördü. Yüzündeki gülümseme solarken istemsizce kendi kendine konuştu.

'' Ne işi var lan bunun burada ''

Oğuzun eski tanıdığı Erhanda çok iyi tanıyordu. Zamanında arkadaşını ondan tutmak için çok çabalamış ve başarmıştı. Oğuzun eski tanıdığın yanına gitmesiyle kaşları çatıldı.

'' Ne yapıyor bunlar ya ''

Görüntüleri biraz daha ileri sardığında kafasındaki şüphe belgelenmişti. Oğuzun eski tanıdıktan h*p aldığı ve başka birine ateşe vermesi için uzattı görüntülerde vardı.

Erhan izlediği görüntüler ilk önce felç geçirirken bir an duraksadı. Gözlerinden ne kadar öfkelendiği belli oluyordu. Oğuz bu sefer sınırları çok zorlamıştı. Bir hışım monitörü kapatıp tanıdık mekana doğru yola çıktı.

Ben Seni Daha Çok (GAY)Onde histórias criam vida. Descubra agora