18 Bölüm

2.3K 398 72
                                    


odama girip kapıyı kapattım ve üstümdeki bir çırpıda çıkarıp üstümden attım ve suyun altına girdim . günlük rutinime göre fazla şey olmuştu ve bunları hazmetmem gerekiyordu . bir süre elim duvarda başımdan aşağı akıp giden suyu izledim ve raftan daha önce denemediğim ve kullanmaya can attığım çilek kokulu duş jelini elime bolca bocalayıp özellikle boynuma ve bileklerime yedirip köpürttüm. hmm enfes kokuyordu istemsizce gülümsedim ve biraz kendime dokunmayı denedim ama ses seda yoktu alt tarımda heyy evde kimse yok mu ? diye sordu iç sesim ama kapıyı açan yoktu. gözlerimi devirdim çünkü bügün ersini çok fazla görmüştüm ve temaslarımız normale göre fazlaydı ama bende şehvet kırıntısı bile kalmamıştı. üzgün ve kızgın bir ifadeyle duşuma devap edip üstümdeki kirleri temizledim ama yalanlar olduğu yerde duruyordu onları ney paklardı acaba!!

saçımı kuruttuktan sonra üstüme birşeyler geçirip kendimi güm diye yatağa bıraktım. ve bugün olanları kafamda toplamaya çalıştım çok fazla şey olmuştu. öncelikle eylemi bir kafede biriyle öpüşürken görmüştüm ve resimlerini çekmiştim. eylem ersini aldatıyordu. sonrasında ersin beni sıkıştırmıştı ve eylemle ilgili kafasındaki sorulara cevap arıyordu. eylemin gelmesiyle yalanına ortak olmuştum ve ersine yalan söylemiştim. okul müdürüne bağış yapmıştık ve eylem ile olayın iç yüzünü konuşmuştuk ve aramız dahada samimi olmuştu. o na çok fazla güvenmemen gerekiyordu ama içim ısınmıştı. bir de üstüne erhan eylem ile beni gerbelada görmüştü. derin bir nefes aldım tek tek hazmetmeye başladım.

erhan konusu yarın patlak verecekti illa ama bir şekilde hallederim diye düşündüm çünkü erhan düzgün bir ağır abiydi . öyle yüz göz oluncak bir tip asla değildi elinde tespihi eksik olmazdı ama kesinlikle bir kırmançi değildi . makul bir düzeyde atlabilirdik bu konuyu diye iç geçirdim

duşla beraber günün yorgunluğuda akıp gitmişi sanki üstümden ve gözlerim fal taşı gibi yerlerinde dört dönüyordu o yüzden bilgisayarı açtım ve msnye giriş yaptım. bebekler dönerken oturum açıldı. listemde 56 kişi onlineydi. dedikoducu köpekler diye tısladım milletin uyumaya niyetim yoktu. listemi süzdüğümde ersin onlineydi. görmemiş gibi yapmak istedim çünkü artık daha fazla yalan söylemek istemiyordum. diğer kişilerede baktım burağı görünce iki kere tıkladım ve konuşma penceresini başlattım onu çok ihmal etmiştim ve bugun bana kırgın gibiydi.

A- şştt napıyorsun?

diye yazdım ama cevap gelmedi 5 dakika sonunda pencereyi kapattım kendi bilirdi sonuçta hiç trip çekecek halim yoktu. ben ona insanlığımı yapıp adımımı atmıştım ama burak oralı olmadıysa benim buna yapacak bir şeyim yoktu. kendi yazıp kendi oynuyordu resmen kendi kendine sinirlenip kızıp yaşıyordu duygularını.

msnden tam çıkıyordum ki mesaj geldi. ve yine yakalanmıştım . allahım bu çocuğun zamanlaması nokta atışıydı .

E- kimmiş ?

yazmıştı öküz . alla aşkına bir hal hatır sormayı geçtim izahat dahi vermeden sormuştu . benim anlamımı bekliyordu eylemin kimle konuştuğunu öğrendin mi demek zor geliyordu salağa

A- sanada iyi akşamlar merhaba nasılsın ?

E- tatava yapma şimdi soruma cevap ver

bu işte bir terslik vardı. ersin nazımı tribi çekmiyordu bu alışık olduğum birşey değildi.

A- Kuzeniymiş

aşağıdaki yazıyor yazısını görünce pencereyi kapattım ve msnden çıkış yaptım. okumak istemedim yazacağı şeyi ve msnde eğer konuşmaları önceden otomatik kayıt etmez isen ne yazacağını bir daha görebilme şansın yoktu pencere kapandıktan sonra uçar giderdi yazılanlar bunun bilinciyle çıkmıştım

''tatava yapma '' ne demek ya sen kimsin ki benimle bu şekilde konuşuyorsun diye tısladım. noluyordu bu salağa böyle. bugun olanların üstüne bu şekilde davranılmayı hak etmiyordum. gözümün şuan seyirdiğine emindim . gerçekten sinirlenmiştim. gerizekalı aptal vb. ne kadar bildiğim hakaret varsa hepsini içimden saydırdım. ve derin bir nefes aldım. yaklaşık 20 dakika sonra sövmelerimi bitirip

pencereye doğru ilerledim temiz havaya içime çektim . ve sesli bir şekilde '' eğer benim de adım ateşse tatava yapma lafını yerdiceğim ers-'' derken bir an olduğum yerde durakaldım.

neden onun söylediği şey beni bu kadar üzüp sinirlendirmiş tiki . yoksa o artık benim sadece mastürbasyon malzemem değilmiydi..

Ben Seni Daha Çok (GAY)Where stories live. Discover now