27. Bölüm

2.3K 366 156
                                    

Elinde tuttuğu yarısı ısırılmış çileği bana doğru uzatma başlayınca yüreğim şişip balon oldu sanki

Oops! Ang larawang ito ay hindi sumusunod sa aming mga alituntunin sa nilalaman. Upang magpatuloy sa pag-publish, subukan itong alisin o mag-upload ng bago.

Elinde tuttuğu yarısı ısırılmış çileği bana doğru uzatma başlayınca yüreğim şişip balon oldu sanki. bu kadarı fazlaydı benim için. ''istemiyorum. ye sen .'' dememle bana doğru gelen eli havada kaldı. tek kaşını kaldırıp '' ye '' dedi ve havada kalan elini bana doğru uzatmaya devam etti lakin elime değil dudaklarımı doğru yöneldi kolu . gözlerim büyürken çileği dudaklarıma götürdü. ersin bana eliyle yarısını yediği çileği yediriyordu. acaba hayal miydi bu diye gözlerimi kırpıştırdım. lakin değişen birşey yoktu. ersin karşımda eli ağzımda çilekle duruyorduk. ersin '' aç ağzını '' deyince şaşkınlıktan dudaklarımı birbirine bastırdığımı fark ettim. aç ağzını mı diye tısladı iç sesim imayla. açarım ersin sen yeter ki iste başka şeyler açmaya dünden razıydım ama çilekte olur .

dudaklarımı aralamam ile çileği dileme doğru gönderdi. hmm çileğin tadı gerçekten güzeldi. özellikle ersin ısırınca daha mı başka olmuştu diye alayla tısladı bugun oldukça geveze olan iç sesim. ersinin bu kadar iştahla karışımda şapır şupur yediği kadar vardı gerçekten. çileğin tamamını dudaklarımdan içeri sokarken hiç olmaması gereken bir şey oldu. dudağımın kenarından bir sıvı süzüldü naifçe. o sırada ersin çileğin tamamını ağzıma gönderdiği için elini çekerken çok naif bir şekilde dudağıma dedi çıplak parmak ucu. değmedi sanki yaktı. dokunuşuyla içimde aniden oluşan ürperti bel altıma kan pompalanmasına sebep olurken , dudağımdan yana kenarına doğru kayan eliyle boşta kalan sağ elimi yumruk yaptım.

ersin şuan çok tehlikeli sularda geziyordu. yüz yüze olduğumuz için alt komşuma bakamıyordum lakin ereksiyonumda ki ağrı artınca çadırın dikişlerinin zorlandığını anladım. allahtan aramızda sıra vardı da bel altım görünmüyordu. ersin sol eliyle kafamı sabitleyip sağ elinin baş parmağıyla dudağım kenarından akan çilek suyunu silerken gözlerimi sıkıca yumdum. artık daya fazla dayanamayacaktım çünkü. istediğini düşünebilirdi eğer bu görüntüye daha fazla bakarsam üstüne atlayıp dudaklarına yapışmamak için delirebilirdim.

ersinin yüzümde tenime değen ellerini her dokunduğu hücreyi adeta arşınlıyordu. adamın ufacık bir dokunuşuyla bu hale gelebilmem aslında beni sinirlendirse de hoşuma gitmiyor değildi. ersin şuan aramızdaki cinsel gerilim tavan yapan yaparken çileği zorla yutkunarak boğazımdan indirdim mideme . yüzümdeki ellerini geri çekmesiyle gözlerimi hafifçe araladım . sanki sarhoş gibiydim . ersin bana hala parlayan gözlerle bakıyordu. tabi onun bu yaptığı hareketler onu etkilemediği için olan bana oluyordu. bir an sıvı olup eriyip gitmek istedim gözleri gözlerimi kilitleyince. sıkkınlıkla bir nefes verirken ağzımdan çıkan hava dudaklarımı yaktı. gerçi bu normal olmalıydı. için alev alev yanıyordu çünkü.

ersin görevi tamamladım edasıyla arkasına yaslanıp sıraya yayılırken yumruk yaptığım ellimi gevşettim . tehlikenin uzaklaşmasıyla kasım kasım kasılan bedenimi biraz rahatlatmak istediğim ama ne mümkündü. kucağımda bende buradayım ersinin ki nerede diyen bağıran ereksiyonum el sallıyordu. ersin dönüp '' teşekkür ederim '' dedim. yüzünde ufak bir gülümse oluşurken '' güzeldi '' dedim ama imayla. onun için çok normal olan beni çıldırtan bu temaslara yakınlığa artık bir son vermeliydik. çünkü kendimi daha ne kadar durdurabilirim . emin olamıyordum.'' afiyet olsun '' dedi.

alt komşuma baktığımda ufaktan sönmeye başlamıştı. çünkü artık çıkmak istiyordum sınıftan ersin ile baş başa kalmak beni çok fazla geriyordu. en azından etrafımızda insanlar olunca hava gözle görünür cinsten olan elektrik dağılıyordu. ersinde kıpırdanınca sınıftan çıktık. ersine vedalaştıktan sonra eve doğru yürümeye başladım.

eve girer girmez üstümü çıkartıp kendimi duşa attım. rafta duran duş jelini görünce istemsizce gülümsedim. belkide bugün ki yaşadığım erotik anların tek mimarı şu duş jeliydi. ufak ama ne kadar etkinli bir ayrıntıydı . duş jelini elime yine bolca bocalayıp kendimi köpürttüm . su çok iyi gelmişti.duştan çıkıp saçlarımı kuruttuktan sonra kendimi boylu boyuna yatağa attım. elim istemsizce dudağıma gitti. ersini bugün 2 kere dokunmuştu. onla olmak demek dip ve yükseklik demekti. ilk dokunuşu pis tuvalette olurken ikincisi mis çilekler eşliğindeydi.

dudağımda dokunduğu yerlerde parmaklarımın uçlarını gezdirmeye başladım . aşağı komşum için bu gece iyi malzeme vardı...

Ben Seni Daha Çok (GAY)Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon