106. bölüm

565 124 10
                                    


Ateş, müdür yardımcısının komutu ile masanın önündeki iki sandalyeden birine geçti. Otururken çekinerekte olsa başıyla masadaki diğer üyeleri selamlamıştı.

Ateş her ne kadar alışık ve daha önce böyle bir ortama gelmemiş olsa da meslek lisesinde her hafta kurul, ceza için toplanmak zorunda kalıyordu. Okulda olaylar bitmek bilmiyordu.

Kırmançiler coştukça coşuyordu. Ateş oks yerleştirme sonuçları açıklandığında sanki başına gelecekleri bilmiş gibi saatlerce boşuna ağlamamıştı.

Ailenin onun iyiliği ve geleceği için ondan habersiz attıkları bu adım şuan belkide öğretim hayatının sol bulmasına sebep olacaktı.

Bugün tek istediği belki son bir kez Ersini görmekti. Araları her ne kadar kötü olsa da onu görmeden bu okuldan ayrılmak istemiyordu.

*

Erhan , kurul kapısının önünde bir sağa bir sola volta atarken keyifsiz göründüğü her halinden belli oluyordu. Oğuz'un yaptıklarına hala öfkesi dinmiş değildi. H*p olayı ile oğuz artık sınırları zorlamıştı.

Oğuz ve Ateş içeride savunma verirken Ersin merdivenlerin başında gözüktü. Ersin bütün ihtişamı uzun boyu ve bugün yapılmayı unutmuş saçları ile erhanın yanına geldi.

'' İçerdiler mi ? ''

Erhan başıyla onaylarken Ersin omzunu sıvazladı.

'' İçerdiler kardeşim ''

Ersin h*p olayından sonra ateşe olan tavırları değişse de yinede sormadan edemedi.

'' Ateş'i gördün mü ?

En son erhanların evinde çok ağır bir konuşma yapmışlardı. Ateş , ersin niye yanında değil diye sitem ederken belkide Ersininde artık cesareti yoktu. Geri dönüşü olmayan kelimeler söylemişti

'' Yok görmedim de siz daha konuşmadınız mı onunla ''

Erhan , elini ensesine atarken diliyle yanağının içini şişirmişti. Ateşin bağımlı olmadığını herşeyin oğuzun oyunu olduğunu öğrenmişti. Oğuza ne kadar bunun hesabını sorsa da eğer ersin bunu öğrenirse olacakları tahmin edemiyordu.

Ne de olsa oğuz çocukluk arkadaşıydı..

Ersin başını belli belirsiz salladıktan sonra derin bir nefes verdi.

'' Benim konuşacak bir şeyim yok kardeşim ''

Erhan olanların iç yüzünü bildiği için samimi bir gülümsemeyle kafasını yukarı doğru kaldırdı.

'' Belki vardır ''

Ersinin kaşları kısa bir an çatılırken cevap vermeden başını öne doğru eğdi.

'' Ya doğru dürüst adam gibi konuşamadınız kardeşim. Olay soğudu . Bir dinlesen ''

Erhan hem ateşi sevdiği hem de vicdanından dolayı elinden geleni yapıyordu. Şuan susmasının ve gerçekleri anlatamamasının tek sebebi oğuzdan başkası değildi.

Hem oğuzu yakmadan hem de ateşi göz göre göre yapmadığı bir şeyden harcamak istemiyordu. Erhan en başından beri Ateşi uyarmıştı. Trafoda ve tuvalet kabininde mesajları vermişti.

Ateş bu üstü kapalı uyarıları ya anlamıştı yada anlamamazlıktan gelmişti. Zaten şuan erhanı dinleseydi içeride olmayacağı kesindi. Çünkü Ersin ile olan iletişimi yüzünden oğuz sarmıştı.

'' Erhan ne o geceyi ben unutabilirim . Ne de Ateş söylediklerimi unutabilir. ''

Erhan duyduklarının ağırlığı altında ezilirken boynundan gömlek yakaları bitimine kadar kızarmıştı. Ersin bile kendi söylediklerini hazmedemiyordu.

'' Ama tutar. Bu yüzden mi içki içmiyordun Ateş ? Kendini büyük eğlenceye hazırlamak için. Sen bağımlısın diye ailen bu yüzden mi seni bu kadar sıkıyor? Ama tebrik ediyorum. Gerçekten çok iyi oynadın Şu gece hayatında bilmediğim ezberlemediğim senaryo kalmadı diyordum ama sen benim ezberimi bozdun ateş ''

Ersin kesit kesit söylediklerini hatırlarken eliyle burnun üstünü kaşımaya başladı

Ben Seni Daha Çok (GAY)Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon