43. bölüm

1.7K 317 58
                                    


ateş daldığı düşünce denizinden isminin anılmasıyla çıkarken derin bir nefes vermeyi ihmal etmemişti. elinin tersini boynuna sürtüp bakışlarını yukarı çevirdi ve içinden teşekkür ederim diye tısladı. vücudundaki gerilen kaslar bire bire çözülürken oturduğu yerde hareketlendi. bu durumu atlatmanın verdiği rahatlama ile ''herşey senin için '' diye tısladı . ''bunu asla unutmayacağım '' derken sınıftaki bütün bakışlar ersinin üzerindeydi. ersin ukala bir tavırla gözlerini sınıfta gezdirirken ateş artık işin en keyifli kısmına geldiğini anlamıştı.

keyif almak için tabiki ilk önce bakacağı suratı çok iyi biliyordu. gözlerini bakacağı suratı araması çok sürmedi. ağzı açık ve suratında acı içeren bir adet eylem vardı sıralarda.

bütün planları suya düşen eylem inme geçirmişti sanki.

eylemin geçirdiği felç yüzünden okunurken bundan sonraki kalan üç sene lise öğretim hayatında başarılar diledi kıs kıs gülerken. ersinin okuldan atılması eylemin ekmeğine sadece yağ değil bal da sürecekti. zamanla uzaklaştıklarında ayrılmayı planlıyordu ve pastahane köşelerinde şapır şupur yiyiştiği çocukla fingir fingir fingirdeyecekti. ve bütün bunları yaparken ersinde olmadığı için rahatça okuldan mezun olup işin içinden çıkmayı planlıyordu. ama olmadı olamadı. neydi o laf hayat biz planlar yaparken başımızdan geçenlerdir miydi neydi.

ateş eylemin surat ifadesiyle tatminlerin tatmini yaşarken burağın sinsi bakışlarına maruz kaldığında yüzündeki zafer gülümsemesi yarılanmıştı. burağın kağıtlarını değiştirdiği veya ateşin bu işte bir parmağının olduğunu tahmin etmemesi işten değildi. ateş bir için gerilse de burağın ona zarar vermeyeceğini biliyordu. eğer ersini ispiyonlarsa ateşinde başı belaya gireceği için yapması gerekeni yapacak yani susacaktı.

kimya öğretmeni elindeki not defterini kapatıp çantasına koyarken sınıfta uğultu başlamıştı. notlar gerçekten çok düşüktü ve alttan ders olarak kalmıştı çoğu öğrencide.

zilin çalmasıyla sınıftaki kırmanciler hurra eşliğinde kapıya doğru koştururken ateş oturduğu sıradan kalkmaya hazırlanıyordu. ersinin yanında çok fazla kalmıştı ve bu geçen sürede kendini kontrol etmek için insan üstü bir çaba harcamıştı. zaman zaman kontrolü kaybettiğini görmek onu tedirgin ettiği için bir önce uzaklaşmak istiyordu. ikinci bir el ele tutma olayını daha kaldırabileceğini düşünmüyordu. ayrıca eve gidip o çok kısa süren ama bir o kadar onun için değerli olan sahnenin tadını çıkarmak istiyordu. 1 yıldır kestiği mastürbasyon malzemesi yaptığı çocuğun öpülesi ellerini tutmuştu. elinde kaçamak bir bakış attığında tebessüm edemeden gitmişti. belki çocukça bir avunmaydı ama bu tarz kısa olaylar o kadar aç ve muhtaçtı ki

sıradan kalktığında ersin onu kolundan tutmuş ve durdurmuştu. ateş kafasını ersine çevirip ne var yarpak bakışlarını gönderip kafasını iki yana hızlı hızlı sallayınca ersin diliyle yanağının içini şişirip '' hemen kaçma gel dışarı çıkalım '' dedi. ateş gözlerini devirirken '' oldu tabi leş gibi sigara içip beni boğarsın '' derken yüzüne muzur bir ifade takınmıştı.

ateş oturdu yerden doğrulup ayağa kalkarken '' hadi oradan çok laf yapma ilerle''dedi. ersinin sesi şuan keyifli gelse de aslında bu ateşe özel bir durumdu. ersin başkası şekilde konuşsa alacağı tepki çok daha farklı olurdu. ateş ise bunun bilincinde olduğu için bu yaptırım gücünün keyfini sürüyordu ama nerede durması gerektiği iyi bildiğinden sorun yaşamıyorlardı. ateş ''tamam manyak '' derken ateşle karşılıklı gülüştüler.

kapıdan çıkacakları sırada eylemin önlerini kesmesi ile ikisi de duraksadı ''geçmiş olsun sevgilim '' derken vantuzları ile beraber ersine sarıldı. ersin kollarına kaldırıp eylemin sarılışına karşılık verirken ateşin yüzüne hayatın gerçekleri bir kez daha tokadını atmıştı

  "üçüncü tekil şahıs"

Davetiyeler, odalar
Ve localar iki kişilik
Ya tek gidersin bi koltukta
Ya biletler; iki kişilik


Ya tek kişiliktir bi yatak
Ya yalnız yatılmaz; iki kişilik
Ya tek taraflıdır bi aşk

O da severse; iki kişilik


Başka kaç kişiyi seversen sev
Bir sevda yalnız iki kişilik
Hele baş başa bi akşamda
Masalar hep iki kişilik


Peki sen kimsin dediler bana
Dedim üçüncü tekil kişilik

Peki dostluk var mı dünyada
Dedim dünya iki kişilik
Çocuktuk çoktuk oysa
Çok üzgünüm şimdilik  

Ben Seni Daha Çok (GAY)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin