60. Семейна среща

201 10 1
                                    

На следващата сутрин Дерек се събуди и разбра, че Ева е излязла от помещението призори. Помисли си, че е отишла в хотелската си стая, за да обясни на Джак за снощното си отсъствие. Мъжът свали бинта от ръцете си и видя, че за щастие раните му са зараснали. Не след дълго бял лист привлече внимението на бившият лидер на глутницата, който се приближи към нощното шкафче, бързо грабна хартията и прочете написано, което гласеше:

"Отивам в бара, за да помогна на собствениците с разчистването. Чувствам се зле за случилото се и искам да се реванширам. Целувки! - Ева"

Бившата алфа поклати глава, сгъна листа и го прибра в джоба си.

~~~

Беше изминала седмица от експлозията в бара в центъра на града. Ева беше уведомила Джак, че се връща в помещението, за да живее отново заедно с Дерек. Девойката се беше появила и в гимназия Бийкн Хилс, за да навакса всичко, пропуснато и благодарение на своята упоритост успя да постигне целта си завършвайки учебната година успешно. Глутницата беше през цялото време нащрек и в пълна готовност в случай, че братът на момичето се появи неочаквано. Тъмнокоска беше решила през остатъка от лятната ваканция да започне работа във вече възстановения бар, от където можеше спокойно да припечелва пари за себе си. Въпреки, че повечето местни хора отказваха да се върнат в заведението след последните събития, зеленоочка не можеше да се оплаче от липса на клиенти, тъй като мястото се посещаваше от доста тийнейджъри, които не спираха да идват заесно със свои приятели и да си поръчват безброй питиета. Точно така една вечер Адам беше дошъл на мястото, което буквално беше изпепелил. Той седна на една маса и се огледа наоколо. 

-Какво ще поръчате? - Тъмнокосото момче бе извадено от мислите си щом зърна по-малката си сестра, която се усмихна дружелюбно, очевидно не разпознавайки брат си, тъй като бяха изминали няколко години от последната им среща.

-Сода. - Отговори братът на Ева и също се усмихна.

-Веднага! - Каза момичето и се отправи към бара, за да изпълни поръчката.

Няколко минути по-късно девойката се върна и постави бутилката пред Адам, който бръкна в джоба си, за да плати. Тъмнокосото момче извади няколко банкноти и ги подаде на тъмнокоска, която учтиво му благодари.

LOST GIRLWhere stories live. Discover now