17. Хаос

512 23 0
                                    

-Това е лоша идея! Много, много лоша идея! - Каза Айзък и започна да ходи нервно из помещението. - Имам предвид... Защо трябва да е точно той?

-Той е единственият човек, който може да го направи

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

-Той е единственият човек, който може да го направи. - Отвърна Дерек.

Високото момче въздъхна и продължи да крачи, като дишането му се ускоряваше все повече и повече, сякаш получаваше пристъп на паника.

-Добре, видях достатъчно. - Обади се Ева, която слезе надолу по спираловидното стълбище. - Аз ще го направя.

-Айзък трябва да го направи. Очевидно той има най-много спомени от нощта, в която сте били в изоставените къщи в покрайнините. - Обясни лидерът на глутницата.

-Фактът, че той има най-много спомени ме навежда на мисълта, че Питър трябва да го направи именно на мен, за да си спомня по-добре. - Настоя девойката.

-Хубаво. - Съгласи се алфата, тъй като разбра, че няма да се справи с упоритостта на тъмнокоска.

-Продължавам да не го харесвам. - Измърмори високото момче.

-Никой не го харесва. - Заяви зеленоочка.

Изведнъж металната врата се отвори и чичото на Дерек влезе в помещението, приближавайки се самоуверено към племенника си и глутницата му

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Изведнъж металната врата се отвори и чичото на Дерек влезе в помещението, приближавайки се самоуверено към племенника си и глутницата му.

-Възможно е връщането ми от смъртта да е повлияло на някои от способностите ми, но слуха ми все още работи доста добре. Надявам се да кажете какво мислите за мен право в лицето ми.

LOST GIRLWhere stories live. Discover now