3. Мерзост

907 38 1
                                    

Ева бе решила да придружи Стайлс до автосервиза, където луничавото момче бе оставило джипа си за смяна на масло и авточасти. 

-Ще го убия! Наистина ще го убия! - Изсъска Стайлс през зъби и потърка лицето си с длани.

-Човече, това беше преди седмица. - Каза момичето и постави ръка върху рамото му. - Забрави вече! 

-Да забравя? - Луничавото момче повдигна вежди. - Ева, някъде навън има ужасяваща алфа, която иска да те превърне във върколак. Това не те ли притеснява? 

-Не мисля, че Дерек ще ме ухапе освен, ако аз самата не пожелая да получа този така наречен "дар". - Девойката направи жест с пръсти.

-Това не ме успокоява особено. - Отвърна Стайлс и бръкна в джоба си за телефона, който не спираше да звъни от половин минута. - Ало? Хей, Скот! Какво?! Идвам веднага!

-Какво има? - Попита тъмнокоска учудено.

-Налага се да тръгвам. Скот се е забъркал отново в неприятности и трябва да го измъкна. Предполагам, че ще се наложи да оставя джипа тук. 

-Не се притеснявай, аз ще го докарам на сутринта до твоята къща

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

-Не се притеснявай, аз ще го докарам на сутринта до твоята къща. 

-Сигурна ли си?

-Да, а сега върви и помогни на най-добрия си приятел! Хайде! - Засмя се зеленоочка и буквално избута луничавото момче навън.

~~~

Един час по-късно Ева реши да отиде до гаража на механика, за да провери как върви ремонта на джипа. 

-Хей, още колко време ще отнеме? - Попита момичето и скръсти ръце пред гърдите си.

-Предполагам, че ще ми е необходим още час. - Отговори мъжът, който държеше в едната си ръка метален гаечен ключ.

-Страхотно! - Прошепна девойката и завъртя демонстративно очи.

Тъмнокоска се обърна и се отправи отново към малката стаичка, предназначена за чакащите клиетни. Щом стигна до миниатурното помещение, тя обви пръсти около дръжката на вратата и точно преди да я отвори, усети слузеста течност по дланта си. Ръцете й изтръпнаха на секундата. Усети как коленете й забочват да треперят и да се огъват под тежестта на тялото й.

LOST GIRLWhere stories live. Discover now