Αυτό Δεν Είναι Το Τελος Μας

1.4K 91 125
                                    

Τα μάτια του είναι καρφωμένα πάνω μου και τα χείλη του κινούνται πάνω στα δικά της . Με κοιταει λες και του αρέσει να με βλέπει έτσι .

Τα δάκρυα στα μάτια μου δεν άργησαν να επιστρέψουν τον πλησιασα και πέρασα από δίπλα του και αυτός κατευθείαν έσπρωξε την κοπέλα και γύρισε προς τα εμένα .

Δεν θέλω θέλω να του μιλήσω δεν θέλω καν να τον κοιτάξω .

"Περίμενε " λέει αλλα  αρχίζω να τρέχω έξω από το μαγαζί .

"Γαμώτο περίμενε !" Φωνάζει πίσω μου και όλο το σώμα μου ξαφνικά παγώνει δεν κάνει καμία κίνηση να κινηθεί μακριά του  .

Γυρίζω και τον κοιτάζω ,  τα μαλλιά του είναι μπερδεμένα , από τα χείλη του ακόμα τρέχει αίμα και τα μάτια του κατακόκκινα από το αλκοόλ .

"Γιατί κλαίς αφού δεν νοιάζεσαι ;" Με ρωταει  ειρωνικά και αφήνει ένα γελακι .

"Για αυτό με σταμάτησες για να με κοροϊδέψεις ; Εγώ νοιάζομαι και πονάω γιατί νοιάζομαι κλαίω γιατί νοιάζομαι ενώ εσύ δεν έχεις αισθήματα υποτίθεται ότι εισαι ερωτευμένος μαζί μου μου το είχες πει αλλά από ότι φαίνεται ήταν και αυτό ένα ψέμμα από τα πολλά .  " Λέω και ένα λυγμός μου ξεφεύγει και σηκώνω το κεφάλι μου κοιτώντας τον στα μάτια .

"Βαρέθηκα να αγαπώ χωρίς ανταπόκριση , βαρέθηκα να νιώθω και για τους δύο μας !" Φωνάζω και τραβάω μανιακά τα μαλλιά μου πεις τα πίσω .

" Για αυτό τώρα όλα θα αλλάξουν   δεν με νοιάζει όσα ένιωθα για εσένα εξαφανίστηκαν σήμερα αυτό που μου  έκανες ήταν και  το τελευταίο σου . Δεν μου αξίζει να κλαίω για κάποιον σαν και εσένα "λέω  έντονα και σκουπίζω τα δάκρυα μου .

Τα χερια του περνούν μέσα από τα μαλλιά του και με κοιτάει απογοητευμενος και γυρίζει την πλάτη του χωρίς να μιλήσει .

Μετά από όσο είπα απλά γυρνάει την πλάτη του και φεύγει ; Δεν θα έπρεπε να αρνηθεί όλα αυτά που είπα και να μου πει ότι κάνω λάθος και με αγαπάει ;

Αλλά μπορεί να είναι καλύτερα έτσι τουλάχιστον θέλω να πιστεύω ότι θα πονάει λίγο στην αρχή αλλά μετά θα γίνει μια συνήθεια και θα μου περάσει  .

Shawn POV

Τα κομμάτια απο τα  γυαλιά είναι διασκορπισμένα παντού στο πάτωμα και έτσι μου έρχεται να παρω ένα και να σχίσω το δέρμα μου .

Αλλα θα μου πείτε γιατί να κλαίω και να στεναχωριέμαι εγώ την έκανα να τα πει όλα αυτά εγώ φταίω που τελείωσε .

_Mercy_ [Book 1] Where stories live. Discover now