Θέλω Να Σε Φιλήσω

1.3K 105 11
                                    

"Μα δεν είναι εδώ, το αγόρι μουλείπει εκτός πόλης" λέω σταθερά με σιγουριά και πίνω μια γουλιά από το ποτό μου μπορώ να πώ οτι μου αρέσει αυτή η γλυκιά κάψα στο στόμα μου , μπορεί να απέτυχε στο να διαλέγει κοπέλες αλλά τουλάχιστον διαλέγει ωραία ποτά και ρούχα και τατουάζ ....

"Και εκείνος που κάθεται στο μπάρ με εκείνη την κοπέλα  ποιος είναι ;είναι έτοιμος να μου επιτέθει μόνο με την ματιά του "γνέφει με το κεφάλι του προς το μπαρ και εγώ γυρνάω παραξενεμένη προς το μπάρ . Το βλέμμα μου πέφτει πάνω του και τον βλέπω που κοιτάει με ένα βλέμμα μίσους και θυμού τον Alex , οι φλέβες στα χέρια του πέταγαν και τον κοίταξα πιο προσεκτικά , έσφιγγε το ποτήρι του .

Ποιο είναι το πρόβλημα του;

Πήρα το βλέμμα μου γρήγορα απο αυτόν και κοίταξα τον Alex που με κοίταζε μπερδεμένος, τον καταλαβαίνω μοιράζομαι το ίδιο απορημένο βλέμμα μαζί του  δεν έχω ιδέα  γιατί μας κοιτάει έτσι.

"Είναι ο συγκατοικος μου και κολλητός του αγοριού μου "λέω γρήγορα αποφεύγοντας πολλές λεπτομέρειες που έχουν σχέση με εμένα και τον shawn με λίγα λόγια είμαι καλή μαζί του και δεν θέλω να πάθει υπερφόρτωση . Βολεύομαι καλύτερα στον καναπέ και πίνω μία γερή γουλιά απο το cocktail .

"Και σε θέλει ολοφάνερα κάτι τρέχει μεταξύ σας  " ολοκληρώνει την πρόταση μου με κάτι που δεν θα έλεγα ποτέ και τον κοιτάω με γουρλωμένα μάτια . ΠΑΡΑΛΊΓΟ ΝΑ ΠΝΙΓΏ.....

"ΤΙ; οχι οχι λάθος κατάλαβες αυ-αυτός με μισεί το ίδιο και εγώ, τον απεχθάνομαι " λέω τρέμοντας δεν ξέρω γιατί αλλά αγχώθηκα και ένιωσα την καρδιά μου να χτυπά τόσο δυνατά όταν είπε οτι αρέσω στον shawn .Πρέπει να σταματήσουμε να μιλάμε για αυτόν ούτως ή άλλως δεν υπάρχει λόγος .

"Δεν χρειάζεται να μην μιλήσουμε άλλο για αυτόν πάμε για τον χορό που μου έλεγες ;" τον ρωτάω και σηκώνομαι όρθια στρώνοντας το φόρεμα μου .

"εννοείται απλά επειδή είμαι σίγουρος πως δεν θα τον τελιώσουμε αυτόν τον χορό αυτός είναι ο αριθμός μου " λέει και χώνει το χέρι του μεσα στην τσεπη του και βγάζει ένα χαρτάκι , σηκώνεται ,πιάνει το χέρι μου απαλά οχι σαν κάτι άλλους και βάζει τα χαρτάκι στην παλάμη μου. ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΌ ΈΤΟΙΜΑ ΤΑ ΈΧΕΙ ;;;


Με πιάνει απο το χέρι και με οδηγεί στο κέντρο την πίστας όπου έχουν μαζευτεί τα περισσότερα άτομα που βρίσκονται εδώ μέσα πράγμα που είναι φοβερά ασφηχτικό παρόλα αυτά ο Shawn μπορεί και μας βλέπει τέλεια από εδώ που είμαστε ΓΑΜΩΤΟ !!

_Mercy_ [Book 1] Место, где живут истории. Откройте их для себя