Ο Πατερας Μου;

1.1K 89 63
                                    

Cameron POV

Μπήκα στην καφετέρια που μου είπε ο Jack να συναντηθούμε και τον είδα να κάθεται στο τραπέζι που καθόμαστε πάντα πίσω πίσω δίπλα από το τζαμί για να τσεκαρουμε ότι γκόμενα περνάει απέξω .



Τον πλησιάζω και κάθομαι στην θέση του καναπέ απέναντι του και αυτός με κοίταξε χαμογελαστος εάν ήταν στην θέση μου ο Shawn θα στο είχε κόψει το χαμογελακι.

"Πες μου γρήγορα τι θες γιατί έχω και δουλειές " του λέω αδιάφορα και βάζω τα χέρια μου στο πάνω μέρος του καναπέ .

"Φίλοι είμαστε πρέπει να θέλω κάτι για να συναντηθούμε ;" Μου λέει και πίνει λίγο από τον καφέ που μάλλον παράγγειλε πριν έρθω μα τι κύριος .

"Jack πίστεψεμε όσο το συνεχίζεις αυτό δεν μας βλέπω για πολύ ακόμα φίλους " του λέω αρκετά επιθετικά και πραγματικα αυτή την στιγμή θέλω να σηκωθώ και να χτυπήσω το γαμωπροσωπο του πως γίνεται να της τα φοράει  ;

"Τι λες ; Τι να συνεχίσω ;" με ρωτάει δήθεν ανήξερος έχοντας πάρει ένα μπερδεμένο βλέμμα εγώ σηκώνομαι αποτομα όρθιος και χτυπάω το χέρι μου στο τραπέζι ενώ το μισό μαγαζί γυρνάει και μας κοιτάζει αλλά πραγματικά στα αρχίδια μου .

"Με δουλεύεις έτσι ; Πηδιεσαι με την Cristi πάλι ενώ τα έχεις με την Ilianna και μου το παίζεις ανήξερος ;" Του φωνάζω και αυτός γουρλώνει τα μάτια του .

"Σοκαριστικές ; Πόσο μαλακας μπορεί να εισαι ; Πίστεψες ότι δεν θα το καταλάβαινε κανείς μας ; Και αυτή δεν  έχει ούτε ίχνος αξιοπρέπειας πάνω της με το αγόρι της κολλητή της έλεος !" Λέω και κάθομαι πάλι κάτω αλλά ο θυμός μου βράζει ακόμα μέσα μου .

"Cameron ξέρεις την ιστορία με την Cristi και στο κάτω κάτω μια φορά έγινε σιγά το πράγμα "λέει ανασηκώνοντας του ώμου του και σηκώνομαι πάλι όρθιος και τον πιάνω από τον γιακά .

"Cam τι πας να κάνεις ; Θα χτυπήσεις τον κολλητο σου ;" Μου λέει και εγώ σφίγγω και άλλο τον λαιμό του ενώ ακούω ουρλιαχτά πίσω μου από τους πελάτες και την πωλήτρια .

"Μην τολμήσεις και με αποκαλέσεις ξανά Cam είναι μόνο για τους φίλους μου και εσύ αφού κοροϊδεύεις έναν από τους σημαντικότερους ανθρώπους στην ζωή μου δεν είσαι πια φίλος μου " γρυλιζω μεσα από τα δόντια μου και αφήνω την μπλούζα του και περπατάω προς την πόρτα.

Ανοίγω την πόρτα του μαγαζιού και πάω να βγω αλλά κάποιος πέφτει πάνω μου .

"Πρόσεχε που πας " λέω νευριασμένος και αντικρίζω μια κοπέλα μελαχρινη με μπλε γκρι  μάτια να με κοιτάει εξίσου θυμωμένη .

_Mercy_ [Book 1] Où les histoires vivent. Découvrez maintenant